Neem direct contact op

De reizen

Je kunt een reis zoeken door middel van de filter of door op de afbeelding te klikken. Wij wensen je veel succes met het vinden van een geschikte reis.

Vogezen Bushcraft

Frankrijk / Bushcraft / Minibusjes /
Hoe kun je overleven in de natuur, met alleen die middelen die je op dat moment voorhanden hebt? Dat leer je tijdens deze uitdagende reis. We overnachten in tipitenten op een veld. Bij de vuurplaats en in de ontmoetingsruimte leren we alles over vuur maken, eetbare planten en hoe je een mes, bijl en kompas goed gebruikt. Natuurlijk brengen we al die theorie ook in de praktijk. Een wirwar van wandelpaden leidt ons door de middelhoge bergketen: een prachtig, door toeristen nog onontdekt gebied.
26 september - 2 oktober 2018
Duur: 7 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Bushcraft Workshop: vuur

Nederland / Activiteit / Bushcraft /

Deze reis is geweest

Vuur maken… iedereen heeft weleens ‘gespeeld’ met vuur. Om de BBQ te starten, om je op te warmen tijdens koude avonden in de bergen, je houtkachel of openhaard aan krijgen, zelfs het aansteken van een kaars met een lucifer heeft iedereen gedaan. Maar wat nu als het er echt op aankomt, als je in een noodsituatie gelijk vuur nodig hebt. Waar vind je geschikt materiaal, hoe bouw je een vuurplaats op, en welke methode kies je om vuur te maken? Hieronder twee vuur workshops waar we dit allemaal bespreken en nog belangrijker: praktiseren.
24 februari - 24 februari 2018
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Bushcraft Workshop: koken

Nederland / Activiteit / Bushcraft /
Gezellig, leerzaam en vooral lekker! De kookworkshops van Siegurd.nl zijn zeer in ‘trek’. Dat komt vooral omdat koken op het moment hot is, en helemaal als je dat in een prachtige omgeving in de bossen mag doen. Er is de tijd om te koken maar er is ook tijd om te ontspannen met een glaasje wijn.
16 augustus - 16 augustus 2018
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Bushcraft Drenthe 1

Nederland / Bushcraft /

Niet meer te boeken!

v.a. 389,00
Jongerenreis
Kom van die bank af en ga een weekje back to basics. Ontdek wat de natuur te bieden heeft! In deze Bushcraftreis leer je overleven zonder moderne middelen. Mocht je ooit verdwaald raken in de wildernis, dan weet jij hoe je jouw avondeten uit de natuur moet halen. Met de Drentse bossen als decor en een stel avontuurlijke groepsgenoten om je heen, ontdek jij hoe je een verblijf in the middle of nowhere zo leuk mogelijk maakt. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten.
21 juli - 28 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Bushcraft Drenthe 2

Nederland / Bushcraft /

Niet meer te boeken!

v.a. 389,00
Jongerenreis
Stap eens uit je comfortabele leventje en keer een week terug naar de natuur. Niet om af te zien, maar om te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft! In deze Bushcraftreis leer je overleven zonder moderne middelen, maar ook hoe je het verblijf in the middle of nowhere zo leuk en aangenaam mogelijk maakt. Met de Drentse bossen als decor en een stel avontuurlijke groepsgenoten om je heen, wordt dit een vakantie om nooit te vergeten.
28 juli - 4 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur