Polen

Winters Polen

Natuur & Actief

Polen is een relatief onbekend vakantieland. Waarom is ons een raadsel, zo merk je al snel als je het land bezoekt. Van de hoge pieken van het Tatra-gebergte tot de besneeuwde boomtoppen van Bieszczady Nationaal Park. Van het aangrijpende Auschwitz tot de imposante stad Krakau. Zowel qua natuur als cultuur heeft Polen alles te bieden. Deze rondreis heeft een winters karakter, dus verwacht sneeuwschoenwandelingen, een langlauftocht en misschien zelfs een huskysafari!

Wintersportvakantie Amarant Reizen (8 van 8) Polen vakantie Christelijke vakantie (2 van 13) Polen vakantie Christelijke vakantie (7 van 13) Polen vakantie Christelijke vakantie (13 van 13) Polen vakantie Christelijke vakantie (1 van 13) Wintersportvakantie Amarant Reizen (1 van 8) Wintersportvakantie Amarant Reizen (2 van 8) Wintersportvakantie Amarant Reizen (3 van 8) Wintersportvakantie Amarant Reizen (5 van 8) Wintersportvakantie Amarant Reizen (6 van 8) Wintersportvakantie Amarant Reizen (7 van 8) Wintersportvakantie Amarant Reizen -1 Wintersportvakantie Amarant Reizen -2

Beschrijving

Edelherten

De rondreis legt de focus op het zuiden van Polen. Bij de start bewonderen we het Tatra-gebergte met zijn hoge pieken en heldere meren. We maken een uitstapje naar Krakau, een stad die je absoluut gezien moet hebben. Wandel door het voormalige Joodse getto en bezoek het grootste middeleeuwse plein van Europa. Het concentratiekamp Auschwitz ligt in de buurt; een bezoek hieraan is een indrukwekkende ervaring! Onze volgende bestemming is het Nationaal Park Bieszczady, in het zuidoostelijke puntje van Polen. Dit is het leefgebied van edelherten, vogels, wilde zwijnen, wolven en zelfs een enkele beer. Na een paar dagen in deze besneeuwde wereld gaan we weer terug richting het Tatra-gebergte.

Sneeuwschoenwandeling

We genieten naast de prachtige natuur van de plaatselijke cultuur, de vriendelijke mensen en het heerlijke (en betaalbare) eten! Deze winterse reis in de ruige natuur is ideaal voor sneeuwschoenwandelingen en langlauftochten. Bereid je dus voor op een actieve reis! Al rijdend van de ene naar de andere bestemming bewonderen we het schitterende gebergte. Tijdens deze reis overnachten we in zo’n drie verschillende accommodaties. Die vormen een mooie uitvalsbasis voor diverse uitstapjes.

Reisdetails

INBEGREPEN

 • overnachting in verschillende accommodaties
 • retourvlucht
 • belastingen en toeslagen
 • vervoer ter plaatse met huurauto’s
 • CO2-compensatie per huurauto
 • reisleiding

NIET INBEGREPEN

 • maaltijden en consumpties
 • excursies en entreegelden
 • evt. naheffing luchthavenbelasting
 • CO2-compensatie vluchten 
 • boekingskosten €23,-

Reiskaart

Transport en verblijf

VERVOER

Je vliegt van Nederland naar Polen v.v. Ter plaatse maken we gebruik van huurauto's. Ben je als deelnemer bereid om tijdens de reis (bij toerbeurt) te rijden, meld ons dit dan bij boeking.

VERBLIJF

We verblijven tijdens deze reizen in verschillende accommodaties, zoals hotels en appartementen.