Blog ← Bekijk al het nieuws

NamibiŽ: maak kennis met reisleider Peter Groenenboom

Peter Groeneboom2

"Hallo! Mijn naam is Peter Groenenboom, ik kom uit Rotterdam en in het dagelijks leven houd ik me met diverse zaken bezig. Die hebben als overeenkomst dat ze allemaal met getallen te maken hebben. Ik hou op vakantie van lekker actief bezig zijn en af en toe relaxen met een leuk boek of een goed gesprek."

Een indrukwekkende rondreis door Namibië  

Peter leidt komende zomer twee reizen voor Amarant. Eén is een rondreis door Namibië, een land waar hij al eerder is geweest en dat veel indruk op hem maakte. Op de Ontmoetingsdag op zaterdag 1 april vertelt hij hier meer over. Schiet hem op deze dag gerust aan om meer te vragen over dit veelzijdige land! 

Rondreis door Namibië 
22/08 - 07/09 2017
Actieprijs €2199,-

"Ik heb al vele reizen voor Amarant geleid. Dit jaar gaan we op het zuidelijk halfrond op avontuur in Namibië. Een land met een onvoorstelbare leegte en een verbazing wekkende flora en fauna. Het lijkt me erg leuk om samen met de groep er een mooie tijd van te maken in Namibië. Ga je mee?" - Peter 

 

Op de fiets door Nederland  

Daarnaast leidt Peter een reis iets dichter bij huis. In dertien dagen toert hij op de fiets door Nederland, en jij kunt aanhaken wanneer je wilt. Zin om een weekend mee te fietsen? Een week, of de hele reis? Stap op de fiets en geniet mee van al het moois dat ons land biedt. Op de Ontmoetingsdag kun je Peter alles vragen over deze fietstocht.

Ronde van Nederland 
24/07 - 05/08 2017
Actieprijs va. €329

"De laatste jaren heb ik elk jaar een fietsreis door Nederland gemaakt en dan ontdek je hoe mooi Nederland wel niet is. Dit jaar gaan we een flink deel van Nederland bewonderen vanaf de fiets. Voornamelijk langs de grens. En het mooie is: je kunt zelf bepalen waar je op- en afstapt. Ik hoop dat je deze zomer een stukje met me meefietst!" - Peter  

Geef je op voor de Ontmoetingsdag 2017 en maak verder kennis met Peter en vele andere reisleiders! 

← Bekijk al het nieuws