Blog ← Bekijk al het nieuws

Kom naar de Ontmoetingsdag 2017!

facebook_ontmoetingsdag_2017_bericht(1)

Geniet jij van wandelen, appelgebak met slagroom en ontmoet jij graag andere mensen? Houd dan 1 april vrij in je agenda! N.a.v. de geslaagde Ontmoetingsmiddag vorig jaar in mei, organiseren we nu weer een gezellige en actieve dag. De dag zal er anders uitzien dan afgelopen jaar, dus lees dit bericht goed door.

1 april wordt een actieve dag. Je kunt kiezen uit drie activiteiten:

  1. Een wandeling met de boswachter
    Deze wandeling voert je door de mooie bossen en heidevelden van Leersum. Een enthousiaste boswachter van Staatsbosbeheer geeft je informatie over alles wat je onderweg tegenkomt. De wandeling duurt ongeveer een uur, daarna kun je op eigen gelegenheid nog verder wandelen.

  2. Een wandeling met reisleiders (ook voor geïnteresseerden in een huttentrektocht!)
    Dit wordt een actieve wandeling van ongeveer 10 kilometer onder leiding van Amarant reisleiders. Genoeg tijd om elkaar te leren kennen, en wie weet ontmoet je alvast de deelnemers van jouw reis! Overweeg jij om deze zomer een huttentrektocht te gaan lopen? Dan is deze wandeling speciaal geschikt voor jou, want er gaan doorgewinterde ‘huttentrektochters’ mee die al je vragen kunnen beantwoorden.

  3. Een mountainbiketocht
    Wil jij even wat anders dan wandelen? Ga dan mee met deze sportieve mountainbiketocht, onder leiding van een reisleider. Je fietst over hobbelige paadjes, dwars door de mooie natuur rond Leersum. Ervaring is niet nodig, maar een gemiddelde tot goede conditie is wel handig. De tocht duurt ongeveer 2 uur. We vragen je wel om €15,- contant mee te nemen voor de huur van de mountainbike.

Praktisch: waar en wanneer spreken we af?

We verzamelen op zaterdag 1 april om 13.30 uur op het Leersumse Veld, achter het gebouwtje van Staatsbosbeheer. Na een kort welkom gaan we uiteen in verschillende groepen. Rond 16.00 uur zijn we weer terug bij onze verzamelplek, waar we de middag afsluiten met een drankje en wat lekkers.

Adres: Maarsbergseweg 18a Leersum.
Vervoer: kom je met de auto, dan kun je hier gratis parkeren. Kom je met het OV? Dan halen we je om 13.15 uur met een pendelbusje op van station Maarn.

Kies je voor de mountainbikeactiviteit, vergeet dan niet om op de dag zelf €15 contant mee te nemen! Dit is voor de huur van een mountainbike, inclusief vignet om op de Utrechtse Heuvelrug te mogen fietsen. Neem je zelf je mountainbike mee, dan kun je bij ons voor €7,50 een (verplicht) vignet kopen.

Hoe meer zielen...

Ook als je nog niet zeker weet of je met ons meegaat deze zomer, ben je van harte welkom! Neem gerust vrienden/familie mee, want hoe meer zielen hoe meer vreugd!

PS Vergeet niet om je op te geven via het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina!

← Bekijk al het nieuws