Blog ← Bekijk al het nieuws

Boek nu een voorjaarsreis met de vroegboekprijs!

Boek je voorjaarsreis Amarant-1(1)

Wat als... de zomer nog lang niet in aantocht is, maar de vakantiekriebels al opborrelen. Wat doe je dan? Een voorjaarsreis boeken bij Amarant natuurlijk!

Hak snel de knoop door… want tot en met 31 januari kun je nog met flinke korting mee met een voorjaarsreis! Geef je nu op voor een Amarantreis en je ontvangt tientallen euro’s vroegboekkorting. Betaal je de reissom ook nog eens in één keer, dan komt daar nog een actiekorting bovenop. Dubbel voordeel dus!

 

Je hebt keuze uit één van de volgende reizen:

Christelijke%20Vakantie%20Sicilie%203.jp

Sicilië

Oude gebouwen leunen tegen elkaar aan. Een kronkelig straatje wordt opgefleurd door een groepje banjospelers. Welkom op Sicilië! Het eiland met een smeltkroes van Italiaanse, Griekse en Arabische culturen. April is dé ideale tijd van het jaar om er actief op uit te gaan. We ontdekken het dunbevolkte binnenland en beklimmen Europa’s grootste en meest actieve vulkaan: de Etna. Inspannende dagen wisselen we af met een duik in zee en we ontdekken Sicilië op z’n smakelijkste best met een ‘couscous alla Trapanesa’. Buon appetito!

    

Fiets%20vakantie%20Zuid%20Frankrijk%20ch

Fietsen in Zuid-Frankrijk

Bruisende stadjes en verstilde dorpjes trekken aan je voorbij. In de verte snoeit een boer zijn lavendelveld. Het achterland van de Middellandse Zeekust is de perfecte bestemming voor een fietsvakantie in het voorjaar! Met temperaturen van een graad of twintig is het heerlijk fietsen. Wat je er tegenkomt? Lieflijke heuvels, ruige canyons, een rijke historie en de beroemde burcht van Carcassonne. We overnachten in comfortabele groepshuizen in het schilderachtige Franse dorpje Cantignergues. 

    

Zeilen%20Nederland%20vakantie%20Christel

Zeilweekend Slotermeer 

Zet je schrap voor een heerlijk zeilweekend in Friesland, een onbetwiste 'gouwe ouwe' in het Amarant-programma. Vanuit een knusse groepsaccommodatie maken we mooie tochten over het Slotermeer, maar ook het Heegermeer en de Fluessen zijn voor een dagtocht prima bereikbaar. Onderweg leggen we aan op een eilandje voor een lekkere lunch of pakken een terrasje in één van de gezellige watersportplaatsjes, zoals Heeg of Woudsend. Zorg dat je de boot niet mist!   

  

Duitsland%20Rugen%20Hiddensee%20Christel

Duitsland: Rügen & Hiddensee 

De wind speelt met de zee en de golven rollen uit op het strand. Of ze slaan tegen de witte krijtrotsen aan die oprijzen uit het water. In de Oostzee, net voorbij Denemarken, ligt het grootste en mooiste eiland van Duitsland: Rügen. De gele akkers met koolzaad vormen hier een mooi contrast met de bossen, die naadloos overgaan in moerasgebied. Onze accommodatie ligt pal aan de kust en ’s ochtends word je gewekt door de zilvermeeuwen. Met de groep verken je de eilanden Rügen en Hiddensee en zul je verbaasd staan over de enorme verschillen.

  

Spanje%20Vakantie%20Christelijk%20AmaranSpanje: Andalusië 

Wie denkt aan Zuid-Spanje, denkt al snel aan de massale stranden van de Costa del Sol. Maar trek je iets meer het binnenland in, dan stuit je op rustieke dorpjes in een prachtig berglandschap. Olijfbomen leunen loom tegen de weg aan en de zon schijnt uitbundig op de ruige siërra’s. Het is hier fantastisch wandelen! En natuurlijk slaan we mooie steden zoals Sevilla en Ronda niet over. Ontdek tijdens deze zonnige reis het échte Andalusië.

  

P1110855.jpg

De Noorse Kust 

Om je heen bruist het van het leven. Vreugdevuren worden aangestoken, de natuur staat volop in bloei en er is muziek en dans. Het is de avond van 23 juni: heel Noorwegen viert het Midzomernachtfeest. Het blijft dan maar liefst 24 uur per dag licht! Een bijzondere tijd van het jaar om Noorwegen te bezoeken. In twee weken ontdek je het prachtige land met zijn fjorden, staafkerken en besneeuwde bergtoppen. We strijken neer op twee verschillende plekken aan de westkust en overnachten in gezellige Noorse hutten.

    

DSC%200410.jpgIerland: County Kerry 

De mistflarden hangen nog over de heuvels, als je met de vroege vogels een ochtendwandeling maakt. Weinig landen spreken zo tot de verbeelding als Ierland. Een mysterieuze sfeer hangt over het landschap en de schilderachtige gehuchten bergen vele mythen en legendes. Ons huis staat vlakbij Killarney National Park, waar de hoogste bergketen van Ierland staat. Hier start ook de Ring of Kerry, een wereldberoemd wandelpad. Ontmoet de hartelijke bevolking in één van de vele pubs en geniet van de traditionele Ierse muziek. Fáilte go hÉireann!

   

En, waar zien we jou dit voorjaar? 

← Bekijk al het nieuws