Christelijke groepsreizen

Neem direct contact op

De mooiste christelijke groepsreizen

 

Bij Amarant Reizen ben jij aan het juiste adres als je een mooie, christelijke groepsreis wilt maken. Op reis gaan met een groep mensen die samen met jou mooie locaties willen bezoeken, avontuur willen beleven en hun geloof willen belijden, wat is er mooier? Wees niet bang, je gaat bij ons dan niet op een dichtgetimmerde reis, maar je hebt inspraak in het reisprogramma. De reisleider geeft een aantal opties door wat er gedaan kan worden in de omgeving, en als groep wordt bepaald wat er ondernomen gaat worden. Ook is het mogelijk dat de groep even opsplitst, zo kun jij genieten van een christelijke groepsreis die je niet snel zal vergeten. Neem even een kijkje op onze website om hier te zien wat voor reizen wij allemaal voor je hebben. We bezoeken meerdere prachtige locaties op gastvrije plekken.

Wil jij christelijke groepsreizen boeken?
We vinden het belangrijk om jouw reis echt onvergetelijk te maken! Vandaar ook dat wij onze groepsreizen altijd aanbieden in kleinere groepen. Eigenlijk gaan wij niet met meer dan 16 mensen weg. Op deze manier heb jij de kans om de andere mensen in je groep eens goed te leren kennen en hoef je er ook niet bang voor te zijn dat het allemaal te massaal wordt. Op deze manier ben je ook een stuk flexibeler dan in een grotere groep. Het is heel eenvoudig om bijvoorbeeld een aanpassing aan het programma te maken. We willen graag dat jij jouw ideale vakantie met ons beleeft.

 

Eenvoudig christelijke groepsreizen boeken

Bij Amarant Reizen ben je aan het juiste adres voor de reis van je leven. Een reis naar een inspirerende plek, met inspirerende mensen. Dit allemaal vanuit een christelijk oogpunt. Zo weet jij zeker dat je straks mooie dingen hebt meegemaakt en dat je geloof is opgebouwd in de vakantie. Tijdens een mooie wandeling of ontspannende uitzicht ontstaan vaak de mooiste gesprekken van hart tot hart. Wil je hier meer over weten? Schroom dan niet om ons even te bellen of mailen. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die wij op het gebied van groepsreizen die christelijk zijn te bieden hebben. Christelijke groepsreizen boeken doe je dan ook bij Amarant Reizen.

Authentiek Zuid-Frankrijk

Frankrijk / Natuur & Cultuur /
In een decor van wijngaarden en beboste hellingen ligt het authentieke dorpje Cantignergues, een Frans gehucht van niet meer dan een handvol huizen. Het achterland van de Middellandse Zeekust is de perfecte bestemming voor een ontspannen vakantie met de Zuid-Franse zon op je gezicht. Wat je er tegenkomt? Lieflijke heuvels met een mediterrane begroeiing, een rijke historie en de beroemde burcht van Carcassonne. We overnachten in comfortabele huizen in het schilderachtige Franse dorpje Cantignergues, midden in de streek Minervois. In deze rustige vallei waar het Wifi-signaal zwak is, kom je in contact met God, met jezelf en met elkaar.
15 september - 26 september 2023
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Bretagne Côtes-d’Armor

Frankrijk / Minibusjes / Natuur & Actief /

Niet meer te boeken, vol!

Bretagne, het meest westelijke schiereiland van Frankrijk, wordt ook wel eens ‘het andere Frankrijk’ genoemd. Oude huizen van graniet en vrolijk gekleurde tuinen doen denken aan Engelse cottages. Het ligt hemelsbreed dan ook niet ver bij Groot Brittannië vandaan. En wist je dat Bretagne een eigen Keltische taal heeft - het Bretons? Dit jaar verblijven we aan de schitterende noordkust van het departement Côtes d’Armor. Hier vind je een intens blauwe zee, rotsachtige kliffen en het ene na het andere badplaatsje. Langs de Bretonse kust loopt het 2000 kilometer lange Sentiers des Douaniers, een geliefd wandelpad met fenomenale uitzichten.
14 juli - 21 juli 2023
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Lac d’Annecy SINGLE

Frankrijk / Minibusjes / Natuur & Actief / Singlereis /

Niet meer te boeken, vol!

Een perfecte mix van gezelligheid aan het water en je hoofd leegmaken in de bergen vind je bij het meer van Annecy. Het meer is ontstaan door het smeltende gletsjerwater uit de Franse Alpen, maar het zwemwater heeft een heerlijke temperatuur. Ga je mee naar deze zonnige kampeerbestemming, dan combineer je het beste van twee werelden.  
28 juli - 7 augustus 2023
Duur: 11 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur

Bekijk 0 resultaten

De Reizen

Authentiek Zuid-Frankrijk

Frankrijk / Natuur & Cultuur
15 september - 26 september 2023
Duur: 11 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Bretagne Côtes-d’Armor

Frankrijk / MinibusjesNatuur & Actief

Niet meer te boeken, vol!

14 juli - 21 juli 2023
Duur: 7 dagen

Leeftijd: Vanaf 40 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Lac d’Annecy SINGLE

Frankrijk / MinibusjesNatuur & ActiefSinglereis

Niet meer te boeken, vol!

28 juli - 7 augustus 2023
Duur: 10 dagen

Leeftijd: 30-45 jaar

Reisintensiteit (2/5)