Neem direct contact op

Onze reizen

Je wilt met een groep op vakantie, maar kan dat in deze tijd?  Natuurlijk zijn we afhankelijk van de maatregelen die de overheid stelt. Toch is er heel veel wel mogelijk! We weten niet hoe het coronavirus zich ontwikkelt. Dat maakt onzeker.  Daarom hebben wij een aantal zekerheden geformuleerd, zodat jij met een gerust hart toch je vakantie bij ons kunt boeken.

Met deze zekerheden kun jij veilig met ons op reis

  1. Verblijf veilig
  2. Veilig vervoer
  3. Repatriëring
  4. Reiszekerheid
  5. Geld terug
  6. Up-to-date

Want is het dromen over fijne reizen waarin je de Corona-zorgen een beetje op afstand kunt brengen niet datgene wat ons nu het best op de been kan houden? Laat de vakantie voorpret dus beginnen!

Lees meer

Fietstrektocht Thüringen

Duitsland / Actiekorting-€60 / Eigen vervoer of Minibus / Eigenvervoer-€75 / Fietsen /
Thüringen is een waar paradijs voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. Natuurparken zoals het Thüringer Wald of Nationaal Park Hainich zijn oneindig groen en er zijn vele activiteiten mogelijk. De goed bewegwijzerde fietsroutes brengen je tot in het hart van deze natuurgebieden. Het afwisselende heuvellandschap met haar soms dichte bossen, uitgestrekte landbouwgebied, nationale parken en vakwerkstadjes met vlakke oevergebieden, biedt genoeg om te ontdekken. Wij doen dat vanaf een fiets!  
28 april - 7 mei 2021
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Fietsen en wandelen Languedoc

Frankrijk / Actiekorting-€50 / Eigen vervoer of Minibus / Eigenvervoer-€175 / Fietsen / Natuur & Actief /
Bruisende stadjes en verstilde dorpjes trekken aan je voorbij. In de verte snoeit een boer zijn lavendelveld. Het achterland van de Middellandse Zeekust is de perfecte bestemming voor een vakantie net buiten het hoogseizoen! Met temperaturen van een graad of twintig is het heerlijk fietsen en wandelen. Wat je er tegenkomt? Lieflijke heuvels, ruige canyons, een rijke historie en de beroemde burcht van Carcassonne. We overnachten in comfortabele groepshuizen in het schilderachtige Franse dorpje Cantignergues.
28 april - 7 mei 2021
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Fietsreis Tirol – Venetië

Italië / Oostenrijk / Actiekorting-€75 / Fietsen / Minibusjes / Trektocht /
Stap op de fiets en geniet van de prachtige natuur op onze tocht van Tirol naar Venetië! De route daalt af van de hoge bergtoppen naar het lager gelegen Venetië. Onderweg maken we kennis met de schoonheid van de Alpen en doorkruisen we de Italiaanse Dolomieten, om uiteindelijk bij de Middellandse Zee te eindigen. Een zonnige tocht, die in Italië al jaren een begrip is. We fietsen tussen de 40 en 70 kilometer per dag. De tocht gaat grotendeels bergafwaarts, dus hij is erg goed te doen!
12 juli - 24 juli 2021
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Fietsreis Zweedse Sydkusten

Zweden / Actiekorting-€80 / Fietsen / Minibusjes /
Ontdek Zweden op de fiets! Waar ooit de machtige Vikingen de zee op gingen om werelddelen te veroveren, verovert het glooiende landschap van Zuid-Zweden nu ons hart. Stap op en fiets mee, over groene heuvels, langs goudgele koolzaadvelden, door charmante vissersdorpjes en langs witte zandstranden. Voel de zilte zeebries door je haar, proef de ambachtelijk gerookte vis en bewonder de schitterende natuur. Ontdek de lange Zweedse kustlijn en het glooiende binnenland. Laat je verrassen door bijzondere schatten uit de Middeleeuwen en de prehistorie. Achter elke bocht ligt een nieuwe verrassing voor je klaar.
27 juli - 6 augustus 2021
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Fietsreis langs de Maas en Roer

België / Duitsland / Nederland / Actiekorting-20 / Fietsen /
Trap door heuvelachtige en vulkanische landschappen, volg de oevers van de Maas en Roer en rij over een eeuwenoude spoorlijn. Op en top buitenland, en allemaal binnen fietsbereik vanuit ons kikkerlandje. Tijdens deze midweek fiets je in vijf dagen door afwisselende landschappen en langs culturele hoogtepunten. We ademen de natuur in en snuiven historie.
16 augustus - 20 augustus 2021
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Reisduur

Leeftijd

Reistype

Vervoer

Overnachting

Reisintensiteit

Reisstatus

Landen

Bekijk 0 resultaten