Neem direct contact op

De reizen

Wil je meer inspiratie opdoen voor je vakantie? Vraag dan Gratis ons reismagazine van 2019 aan. Boordevol leuke weetjes, vakantie bestemmingen en natuurlijk reisverhalen die je doet verlangen naar een actieve Amarant vakantie. Vraag hem nu aan!

Gratis reismagazine 2019

Zweden Tiveden

Zweden / Bushcraft / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Zweden: het land van elanden, houthakkers en Pippi Langkous. Maar ook één van de meest favoriete landen van elke natuurliefhebber! We kamperen pal naast het Undenmeer op een sfeervolle camping. We kunnen zo het meer op kanoën en daar zelfs overnachten op één van de eilandjes! Het Tiveden National Park ligt om de hoek, waar we naar hartenlust kunnen wandelen. Een leuk extraatje aan deze reis is dat een ervaren bushcraftinstructeur ons twee ochtenden mee op pad neemt. Hij leert ons de beginselen van het (over)leven in de natuur. Zo krijgen we een fascinerend inkijkje in dit bijzondere land.
20 augustus - 31 augustus 2019
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Franse Ardennen bushcraft

Frankrijk / Bushcraft / Natuur & Actief / Minibusjes /
Op een niet al te grote afstand van Nederland, op een prachtige locatie, weg van de drukte, ergens middenin de Franse bossen, bij een kabbelend beekje bevindt zich ons kamp... Een mooie plek om een week lang te bushcraften. De omgeving leent zich bij uitstek om ook prachtige wandelingen te maken.
10 september - 16 september 2019
Duur: 7 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur

Bekijk 0 resultaten