Neem direct contact op

De reizen

Hollandse Kustroute

Nederland / Actiekorting-30 / Fietsen /
Fietsliefhebbers opgelet! Omringd door de zilte geur van de zoute Noordzee, fietsen wij vijf dagen langs onze eigen Hollandse kust! Dit betekent: fietsen over de duinen, langs bollenvelden, genieten van de wind in je haren en altijd dat heerlijke kustgevoel. We beginnen in het zuidelijke Vlissingen en houden tijdens deze reis de zee steeds aan de linkerhand. Onze tocht eindigt op het Waddeneiland Texel. Laat je verbazen over hoe afwisselend onze natuur is aan de prachtige kustlijn van ons kikkerlandje.
7 mei - 13 mei 2020
Duur: 7 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Zweden fietsreis

Zweden / Actiekorting-60 / Fietsen / Trein /
Ontdek Zweden op de fiets! Waar ooit de machtige Vikingen de zee op gingen om werelddelen te veroveren, verovert het glooiende landschap van Zuid-Zweden nu ons hart. Stap op en fiets mee, over groene heuvels, langs goudgele koolzaadvelden, door charmante vissersdorpjes en langs witte zandstranden. Voel de zilte zeebries door je haar, proef de ambachtelijk gerookte vis en bewonder de schitterende natuur. Ontdek de lange Zweedse kustlijn en het glooiende binnenland. Laat je verrassen door bijzondere schatten uit de Middeleeuwen en de prehistorie. Achter elke bocht ligt een nieuwe verrassing voor je klaar.
20 juli - 30 juli 2020
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Cultuur en natuur Tsjechië

Tsjechië / Actiekorting-30 / Fietsen / Natuur & Cultuur / Trein /
In het hart van Europa ligt Tsjechië, een land dat vooral geliefd is vanwege de sprookjesachtige hoofdstad Praag met haar vele torens en historische gebouwen. Maar er is veel meer te zien en te ontdekken dan Praag alleen. Door het hele land liggen kastelen, burchten en ruïnes, als eeuwenoude erfstukken van vroegere koningen en edelen. Naast een rijk verleden heeft Tsjechië ook vele natuurrijkdommen. Je vindt er groene bergen, grillige zandsteenformaties en snelstromende rivieren. Tijdens deze reis genieten we zowel van de cultuur als de natuur van dit land.
20 juli - 27 juli 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Reisduur

Leeftijd

Reistype

Vervoer

Overnachting

Reisintensiteit

Reisstatus

Landen

Bekijk 0 resultaten