Neem direct contact op

Onze reizen

Amarant Reizen doet er alles aan om je een geslaagde en onvergetelijke vakantie te bezorgen. Je bent uiteraard op de hoogte wat er speelt in Nederland. Wij willen je dan ook graag informeren, we begrijpen maar al te goed dat de ontstaande situatie vragen kan oproepen. Wij gaan er vanuit dat de reizen die in de zomer vertrekken gewoon door kunnen gaan. Uiteraard begrijpen wij dat het nu niet de handigste tijd is om een vakantie te boeken en daarom mag je kosteloos een optie nemen op je reis. Het voordeel is dat je nu nog kunt boeken voor de actieprijs (deze verloopt op 31 maart 2020) zonder dat je er aan vast zit. Hierdoor kunnen wij beter inschatten welke groepsreizen door kunnen gaan. Inmiddels hebben we van mensen al reisopties ontvangen, we kunnen alleen niet de reizen op gegarandeerd vertrek zetten aangezien de opties nog niet zeker zijn.

Zweden fietsreis

Zweden / Fietsen / Trein /
Ontdek Zweden op de fiets! Waar ooit de machtige Vikingen de zee op gingen om werelddelen te veroveren, verovert het glooiende landschap van Zuid-Zweden nu ons hart. Stap op en fiets mee, over groene heuvels, langs goudgele koolzaadvelden, door charmante vissersdorpjes en langs witte zandstranden. Voel de zilte zeebries door je haar, proef de ambachtelijk gerookte vis en bewonder de schitterende natuur. Ontdek de lange Zweedse kustlijn en het glooiende binnenland. Laat je verrassen door bijzondere schatten uit de Middeleeuwen en de prehistorie. Achter elke bocht ligt een nieuwe verrassing voor je klaar.
20 juli - 30 juli 2020
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Cultuur en natuur Tsjechië

Tsjechië / Fietsen / Natuur & Cultuur / Trein /
In het hart van Europa ligt Tsjechië, een land dat vooral geliefd is vanwege de sprookjesachtige hoofdstad Praag met haar vele torens en historische gebouwen. Maar er is veel meer te zien en te ontdekken dan Praag alleen. Door het hele land liggen kastelen, burchten en ruïnes, als eeuwenoude erfstukken van vroegere koningen en edelen. Naast een rijk verleden heeft Tsjechië ook vele natuurrijkdommen. Je vindt er groene bergen, grillige zandsteenformaties en snelstromende rivieren. Tijdens deze reis genieten we zowel van de cultuur als de natuur van dit land.
18 juli - 25 juli 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Reisduur

Leeftijd

Reistype

Vervoer

Overnachting

Reisintensiteit

Reisstatus

Landen

Bekijk 0 resultaten