Neem direct contact op

De reizen

Huttentocht Stubaital

Oostenrijk / Huttentrektocht / Trein /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Helderblauwe bergmeren, een merkwaardig hooggelegen moeras, majestueuze toppen, oogverblindende gletsjers. Geestelijk bijkomen, lichamelijk afzien… Ga zo maar door. Deze vakantie wordt letterlijk en figuurlijk een topervaring. ’s Ochtends is het: vroeg op, wassen met koud water, een stevig ontbijt, bergschoenen aan, rugzak op, de kaart bekijken en vertrekken! De Stubaier Alpen is een gebied dat op iedere bergsporter een grote aantrekkingskracht heeft. We lopen onafgebroken door beschermd natuurgebied en zeer gevarieerd terrein van alpenweiden, sneeuw en ijs. Acht Alpenvereningshutten vormen ons onderkomen voor ’s avonds.
2 september - 14 september 2019
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (5/5)

Huttentocht Tour du Mont Blanc

Frankrijk / Italië / Zwitserland / co2-compensatie €10 / Huttentrektocht / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Maar weinig mensen kunnen zeggen dat ze de Mont Blanc van alle kanten hebben gezien. Met deze huttentrektocht hiken we in elf dagen om de hoogste berg van Europa heen. Dertien dagen, tien hutten, drie landen en een onvergetelijke uitdaging! De ene dag wandel je door de Franse Alpen en de volgende dag bewonder je de rode gloed van de zonsondergang vanuit je berghut in Zwitserland. Om vervolgens in Italië de ruige kant van de top te verkennen. De sportieve uitdaging, de gezelligheid van de hutten en de grandioze uitzichten maken deze tocht een echte ‘must do’!
26 augustus - 7 september 2019
Duur: 13 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (5/5)

Huttentocht Noorwegen

Noorwegen / Huttentrektocht / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Wandelen door Noorwegen betekent genieten van een land dat voor bijna 75 procent uit bergen bestaat, waar granieten rotsen uittorenen boven het landschap, je gletsjers hebt waar je u tegen zegt en waar ruigheid en rust de boventoon voeren. Waar je uren kunt wandelen zonder gestoord te worden door andere mensen, waar grote elanden zich verscholen houden en waar je het water uit de glasheldere beekjes zo kunt drinken. In dat stoere landschap gaan we acht dagen rondtrekken, over het bergplateau dat grenst aan het Setesdal, waarbij we starten en eindigen in de gezellige universiteitsstad Kristiansand.
29 juli - 9 augustus 2019
Duur: 12 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (5/5)

Huttentocht Vorarlberg (kort)

Oostenrijk / Huttentrektocht / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

De perfecte combinatie voor wandelaars: een actieve wandelreis én een zesdaagse huttentocht in één reis. Geschikt voor iedereen die eens wil proberen of een huttentocht iets voor hem of haar is. De tocht is vanwege de lengte iets minder zwaar dan onze gemiddelde Amarant huttentochten, maar geeft je wel een goed beeld van hoe het is om met je hele hebben en houden door de bergen te trekken, van hut naar hut. Voor we daaraan beginnen, strijken we een kleine week neer in een knusse groepsaccommodatie. Hier beginnen we aan de ‘warming up’: een aantal wandelingen door het schitterende Vorarlberg.
15 juli - 25 juli 2019
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Huttentocht Peaks of the Balkans

Albanië, Kosovo en Montenegro / co2-compensatie €10 / Huttentrektocht / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Een blinde vlek op de kaart van Europa, dat is het spectaculaire wilde en ruige grensgebied van Albanië, Kosovo en Montenegro. Trek door het Albanese hoogland, waar herders met hun kuddes leven; bezoek knusse Kosovaarse dorpjes en hike door de bergen van Montenegro. De uitzichten en berglandschappen zijn adembenemend, maar ook cultuur- en geschiedenisliefhebbers zitten hier goed. Samen ontdekken we de nog onontdekte parel voor hikers in Europa. Tijdens deze langeafstand wandeling wordt je meegevoerd langs afgelegen dalen, lange (gletsjer) meren, bergpassen en hoge bergtoppen.
29 juli - 10 augustus 2019
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (5/5)

Huttentocht Gran Paradiso

Italië / Huttentrektocht / Trein /

Niet meer te boeken!

Het Nationaal Park Gran Paradiso telt maar liefst 57 enorme gletsjers! In dit wandelparadijs wacht een uitdagende huttentocht op je, met als hoogtepunt de beklimming van de 4.061 meter hoge Gran Paradiso. Begin alvast met het trainen van je conditie en bereid je voor op een reis met ongekende uitzichten. De aanblik van de hoge met sneeuw bedekte toppen boven de verstilde bergmeertjes is majestueus. Zelfs de meest ervaren bergwandelaars kunnen in dit gebergte oneindig genieten van de grootse en woeste natuur!
12 augustus - 24 augustus 2019
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (5/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur

Bekijk 0 resultaten