Neem direct contact op

Maximale korting? Ja, ik Willem!

 

Het is je vast niet ontgaan: deze week wordt onze koning Willem-Alexander 51 jaar! Reden om dit feest met jou te vieren. Op alle reizen krijg jij €51,- korting! Hoe het werkt? Dat leggen wij hieronder uit.

Deze hele week kun jij een reis boeken met €51 Koningskorting! Hier de spelregels op een rijtje:

  • De actie loopt tot en met zondag 29 april. Boek je favoriete reis en krijg €51,- Koningskorting.
  • De korting is geldig op alle reizen en geldt niet voor dagactiviteiten of in combinatie met andere kortingsacties.

Mongolië Expeditie

Mongolië / Huttentrektocht / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek!

Gezocht: avonturiers met een goede conditie die mee op expeditie willen naar het einde van de wereld! Mongolië, ook wel het ‘land van de blauwe hemel’ genoemd, kenmerkt zich door een immense uitgestrektheid. Ontdek een ruig land met eindeloze toendra's en verlaten hoogvlaktes. Kijk niet raar op wanneer je urenlang niets tegenkomt, behalve wat wilde jaks, geiten of przewalskipaarden. We bezoeken de hoofdstad, wandelen door Terelj Nationaal Park en leven toe naar het hoogtepunt van deze reis: een twaalfdaagse expeditie in het Altaj-gebergte!
20 juli - 10 augustus 2018
Duur: 22 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Tour du Mont Blanc

Frankrijk / Italië / Zwitserland / Huttentrektocht / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Maar weinig mensen kunnen zeggen dat ze de Mont Blanc van alle kanten hebben gezien. Met deze huttentrektocht hiken we in elf dagen om de hoogste berg van Europa heen. Dertien dagen, tien hutten, drie landen en een onvergetelijke uitdaging! De ene dag wandel je door de Franse Alpen en de volgende dag bewonder je de rode gloed van de zonsondergang vanuit je berghut in Zwitserland. Om vervolgens in Italië de ruige kant van de top te verkennen. De sportieve uitdaging, de gezelligheid van de hutten en de grandioze uitzichten maken deze tocht een echte ‘must do’!
23 juli - 4 augustus 2018
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Huttentocht Italië Gran Paradiso

Italië / Huttentrektocht / Trein /

Gegarandeerd vertrek!

Het Nationaal Park Gran Paradiso telt maar liefst 57 enorme gletsjers! In dit wandelparadijs wacht een uitdagende huttentocht op je, met als hoogtepunt de beklimming van de 4.061 meter hoge Gran Paradiso. Begin alvast met het trainen van je conditie en bereid je voor op een reis met ongekende uitzichten. De aanblik van de hoge met sneeuw bedekte toppen boven de verstilde bergmeertjes is majestueus. Zelfs de meest ervaren bergwandelaars kunnen in dit gebergte oneindig genieten van de grootse en woeste natuur!
6 augustus - 18 augustus 2018
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Huttentocht Pyreneeën (kort)

Frankrijk / Huttentrektocht / Vliegreis /
Twijfel je of een complete huttentrektocht net iets te lang of te zwaar voor je is? Dan is dit de perfecte tussenvorm: we verblijven een paar dagen in een vaste accommodatie en trekken daarna zes dagen door de bergen, van hut naar hut. We beginnen de reis dus met een rustige start. In de Spaanse Pyreneeën wisselen we ‘inloopwandelingen’ af met ontspannende activiteiten. Hebben we de smaak van het wandelen te pakken, dan vertrekken we naar de Franse Pyreneeën voor een prachtige meerdaagse tocht. Een mooie mix van ontspannen en actief de bergen in!
14 augustus - 24 augustus 2018
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Huttentocht Oostenrijk Vorarlberg (kort)

Oostenrijk / Huttentrektocht / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

De perfecte combinatie voor wandelaars: een actieve wandelreis én een vijfdaagse huttentocht in één reis. Geschikt voor iedereen die eens wil proberen of een huttentocht iets voor hem of haar is. De tocht is iets lichter dan onze gemiddelde Amarant huttentochten, maar geeft een goed beeld van hoe het is om met je hele hebben en houden door de bergen te trekken, van hut naar hut. Voor we daaraan beginnen, strijken we een kleine week neer in een knusse groepsaccommodatie. Hier beginnen we aan de ‘warming up’: een aantal wandelingen door het schitterende Vorarlberg.
28 augustus - 8 september 2018
Duur: 12 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur