Neem direct contact op

Onze reizen

Amarant Reizen doet er alles aan om je een geslaagde en onvergetelijke vakantie te bezorgen. Je bent uiteraard op de hoogte wat er speelt in Nederland. Wij willen je dan ook graag informeren, we begrijpen maar al te goed dat de ontstaande situatie vragen kan oproepen. Wij gaan er vanuit dat de reizen die in de zomer vertrekken gewoon door kunnen gaan. Uiteraard begrijpen wij dat het nu niet de handigste tijd is om een vakantie te boeken en daarom mag je kosteloos een optie nemen op je reis. Het voordeel is dat je nu nog kunt boeken voor de actieprijs (deze verloopt op 31 maart 2020) zonder dat je er aan vast zit. Hierdoor kunnen wij beter inschatten welke groepsreizen door kunnen gaan. Inmiddels hebben we van mensen al reisopties ontvangen, we kunnen alleen niet de reizen op gegarandeerd vertrek zetten aangezien de opties nog niet zeker zijn.

Huttentrektocht (kort) Vorarlberg

Oostenrijk / Huttentrektocht / Minibusjes /
De perfecte combinatie voor wandelaars: een actieve wandelreis én een vijfdaagse huttentocht in één reis. Geschikt voor iedereen die eens wil proberen of een huttentocht iets voor hem of haar is. De tocht is vanwege de lengte iets minder zwaar dan onze gemiddelde Amarant huttentochten, maar geeft je wel een goed beeld van hoe het is om met je hele hebben en houden door de bergen te trekken, van hut naar hut. Voor we daaraan beginnen, strijken we een week neer op een camping. Hier beginnen we aan de ‘warming up’: een aantal wandelingen door het schitterende landschap van de Vorarlberg.
21 juli - 31 juli 2020
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Huttentocht (kort) Noorwegen Lysefjord

Noorwegen / co2-compensatie €10 / Huttentrektocht / Vliegreis /
Wandelen door Noorwegen betekent genieten van een land dat voor bijna 75 procent uit bergen bestaat, waar granieten rotsen uittorenen boven het landschap, je gletsjers hebt waar je u tegen zegt en waar ruigheid en rust de boventoon voeren. Waar je uren kunt wandelen zonder gestoord te worden door andere mensen, waar grote elanden zich verscholen houden en waar je het water uit de glasheldere beekjes zo kunt drinken. In dat stoere landschap gaan we in acht dagen rondtrekken door Hjelmeland en Lyseheiane rondom het Lysefjord. We starten en eindigen in de mooie, oude stad Stavanger.
20 juli - 30 juli 2020
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Huttentrektocht Italië Monviso

Italië / Huttentrektocht / Trein /
Vlakbij de Franse grens, maar op Italiaanse bodem, ligt de hoogste berg van de Zuid-Alpen: de Monviso. Zelfs voor echte klimmers vormt deze reis met zijn 3481 meter een ware uitdaging. De steile, ruige berg heet niet voor niets ‘de koning van steen’. Als je het aankunt om per dag flink te kunnen stijgen én dalen, is het de bestemming voor jou. Het UNESCO-gebied is een genot voor het oog en voor ervaren klimmers een garantie voor een uitstekende huttentocht van Amarant... Het wordt absoluut afzien en grenzen verleggen, maar wat een voldoening geeft dat!
27 juli - 8 augustus 2020
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (5/5)

Huttentocht (kort) Pyreneeën

Frankrijk / Huttentrektocht / Trein /
Twijfel je of een complete huttentrektocht net iets te lang of te zwaar voor je is? Dan is dit de perfecte tussenvorm: we verblijven een paar dagen in een accommodatie en trekken daarna vijf dagen door de bergen, van hut naar hut. We beginnen de reis dus met een rustige start. In de Franse Pyreneeën wisselen we ‘inloopwandelingen’ af met ontspannende activiteiten. Hebben we de smaak van het wandelen te pakken, dan vertrekken we voor een prachtige meerdaagse tocht. Een mooie mix van ontspannen en actief de bergen in!
3 augustus - 14 augustus 2020
Duur: 12 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Huttentocht Peaks of the Balkans

Albanië, Kosovo en Montenegro / co2-compensatie €10 / Huttentrektocht / Vliegreis /
Een blinde vlek op de kaart van Europa, dat is het spectaculaire wilde en ruige grensgebied van Albanië, Kosovo en Montenegro. Trek door het Albanese hoogland, waar herders met hun kuddes leven; bezoek knusse Kosovaarse dorpjes en hike door de bergen van Montenegro. De uitzichten en berglandschappen zijn adembenemend, maar ook cultuur- en geschiedenisliefhebbers zitten hier goed. Samen ontdekken we de nog onontdekte parel voor hikers in Europa. Tijdens deze langeafstand wandeling wordt je meegevoerd langs afgelegen dalen, lange (gletsjer) meren, bergpassen en hoge bergtoppen.
24 augustus - 5 september 2020
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (5/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Reisduur

Leeftijd

Reistype

Vervoer

Overnachting

Reisintensiteit

Reisstatus

Landen

Bekijk 0 resultaten