Neem direct contact op

Onze reizen

Je wilt op vakantie, maar kan dat in deze tijd? Graag vertellen wij je wat wij doen, zodat je toch een ontspannen vakantie zult hebben. We hebben ons reisprogramma zodanig aangepast, dat het mogelijk is om op vakantie te gaan! We kunnen dit uiteraard niet met honderdprocent zekerheid zeggen omdat de overheid maatregelen kan toevoegen of juist kan versoepelen.

Bijna nergens kun je meer op de bonnefooi naartoe. Naar een pretpark, museum of restaurant? Eerst mag je even reserveren. Het maken van je planning ziet er net even anders uit, het vergt wat meer afspraken. Dus ook bij Amarant boek je dit jaar je vakantie op afspraak.

___________________________________________________________________________________________

Leeftijdscategorieën: Dit jaar hebben we besloten de leeftijdscategorieën los te laten zodat iedereen alle keuze heeft (m.u.v. de jongerenreizen). Hiervoor in de plaats zullen wij bij de reizen met ‘gegarandeerd vertrek’ de gemiddelde leeftijd vermelden.

Lees meer

Duitsland Sauerland 1

Duitsland / Eigenvervoer-135 / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

De geur van het bos, romantische vakwerkhuisjes, waterbronnen en Middeleeuwse stadjes. Tijdens deze groepsreis ontdek je het allemaal. Want hoewel het Sauerland niet eens zo ver van Nederland ligt, is het wel op en top buitenland! Ons huis is omgeven door een grote tuin waar je aan een kabbelend beekje tot rust kan komen. Plaatsjes als Silbach en Brilon wisselen we af met een bezoekje aan druipsteengrotten en wandelingen door de groene heuvels.
18 juli - 25 juli 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

België Ardennen Deluxe 1

België / Deluxe / Eigenvervoer-170 / persoonskamer-1-80 / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

Laat je verwennen tijdens deze Deluxe-reis. Op een prachtige locatie in de Ardennen, met het natuurgebied De Hoge Venen-Eifel om de hoek, is het goed toeven. Tussen de glooiende heuvels wandel je van het ene mooie uitzicht naar het andere. Grote steden vind je hier niet. Wel hier en daar een pittoresk dorpje in een groene vallei. Het is de perfecte bestemming om te genieten van de natuur én actief bezig te zijn. Na een activiteit is het dan ook heerlijk om even te ontspannen in de sauna of jacuzzi, en daarna aan te schuiven aan een rijk gedekte tafel. Er gaat een kookliefhebber mee die dagelijks voor ons zal koken. Op en top genieten!
24 juli - 31 juli 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Franse Ardennen Outdoor

Frankrijk / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

Wil jij tijdens je vakantie niet stil zitten? In de Franse Ardennen kun jij je helemaal uitleven! De Franse Ardennen is dé perfecte bestemming voor een actieve vakantie. In deze bosrijke omgeving met heel veel natuur en een hobbelig landschap gaan wij allerlei outdooractiviteiten ondernemen. Mountainbiken, hiken, bungeejumpen, kayakken, het kan allemaal! Beklim tijdens deze reis de top van de Croix-Scaille. Of breng een bezoek aan de grotten van Nichet. Zoef naar beneden langs een zipline over de rivier de Meuse. Na een lange dag gaan we terug naar onze camping midden in de natuur.
25 juli - 1 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Akkrum zeilen 3

Nederland / Natuur & Actief / Zeilen /

Gegarandeerd vertrek!

Harde wind, schuimkoppen op de golven en de zon in je gezicht; zijn dit voor jou de ingrediënten die een reis tot een succes maken? Dan zit je hier helemaal op je plek. Voeg hier nog een boot, een zeil en een team aan toe en het spel der natuurelementen is begonnen. Heb je nog nooit gezeild? Geen nood, er is altijd een schipper mee die een oogje in het ehh… zeil houdt. Tijdens de reis gaan we overdag lekker varen, nemen een frisse duik in ‘Frysk wetter’ en tappen’s avonds moppen bij de tent.
1 augustus - 8 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (3/5)

België Ardennen Deluxe 2

België / Deluxe / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Laat je verwennen tijdens deze Deluxe-reis. Op een prachtige locatie in het zuiden van de Ardennen, in de beroemde Vallée de la Semois, is het goed toeven. Deze streek heeft veel te bieden: wandelen, fietsen, mountainbiken, kanovaren, kajakken... ga maar door. De oevers van de Semois zijn uitermate geschikt voor korte en lange wandelingen. Er zijn honderden kilometers bewegwijzerde wandelpaden die je langs ruige rotsen en via mooie bruggetjes over het water voeren. De cultuurliefhebber kan in deze regio zijn hart ophalen aan de vele beroemde kastelen die te bezoeken zijn. Voor een mooie combinatie van natuur en cultuur ben je in deze omgeving aan het juiste adres!
31 juli - 7 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Duitsland Zwarte Woud 1

Duitsland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

De dichtbeboste heuvels van het Zwarte Woud is de perfecte plek voor een actieve kampeervakantie in het zuiden van Duitsland. Naaldbossen in vele tinten groen, glooiende akkers, weilanden, slingerende rivieren en hier en daar een bruisende waterval zijn slechts enkele van de vele pareltjes die je hier treft. Want het Zwarte Woud biedt méér dan de beroemde bossen. Bezoek gezellige steden zoals Rheinfelden, met authentieke vakwerkhuizen. Maak een kanotocht over één van de helderblauwe meren. Rodel al jodelend van de berg af, of geniet van een huisgemaakte Schwarzwalder Kirsch.
4 augustus - 12 augustus 2020
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Zwitserland Wallis 3

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

We reizen naar het Goms met haar weides en alpengras, dat omringd is door prachtige gehuchten en ongerepte natuur. Hier wil je maar één ding: eropuit! In het natuurpark Binntal met haar verborgen schatten, heb je genoeg wandelplezier. Al wandelend door de natuur en de kleine dorpjes denk je prompt niet meer aan het hectische Nederlandse leven. Onderweg kom je een groot aantal karakteristieke kapelletjes tegen. Frisse berglucht, een actieve groep, mooie dagsluitingen: jij kan er na deze reis weer tegenaan!
7 augustus - 17 augustus 2020
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Terschelling Beach & Fun

Nederland / Natuur & Actief /

Gegarandeerd vertrek!

Voor een onvergetelijke zomer ben je in Terschelling op de juiste plek! Het waddeneiland heeft alles in huis om jou een om-nooit-te-vergeten vakantie te bezorgen: zon, strand, duinen, bossen en zelfs zeehonden! Tijdens deze week is er ruimte voor actie, gezelligheid en het maken van nieuwe vrienden. Natuurlijk gaan we zwemmen in de zee en chillen op het strand, maar we kunnen ook op de fiets het eiland verkennen of zeehonden spotten. Het strand leent zich uitermate goed voor een potje beachvolleybal, vliegeren of een bootcamp.  
8 augustus - 15 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Duitsland Zwarte Woud 2

Duitsland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

De dichtbeboste heuvels van het Zwarte Woud vormen het perfecte decor voor een actieve kampeervakantie in het zuiden van Duitsland. Naaldbossen in vele tinten groen, glooiende akkers, weilanden, slingerende rivieren en hier en daar een bruisende waterval zijn slechts enkele van de vele pareltjes die je hier treft. Want het Zwarte Woud biedt méér dan de beroemde bossen. Bezoek schilderachtige steden zoals Rheinfelden, met haar authentieke vakwerkhuizen. Maak een kanotocht over één van de helderblauwe meren. Rodel al jodelend van de berg af, of geniet van een huisgemaakte Schwarzwalder Kirsch op een zonnig terras aan het water.
10 augustus - 19 augustus 2020
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Italië Aosta

Italië / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

In een afgelegen hoekje van Italië, ingeklemd tussen Frankrijk en Zwitserland, ligt een prachtig groen dal vol ongerepte natuur en eeuwenoude stadjes. Het is de vallei van Aosta, één van de mooiste regio’s van het land. De vallei is omringd door de indrukwekkende bergketens van de Alpen. Het is aan die ondoordringbare reuzen te danken dat deze regio haar oorspronkelijke karakter altijd goed wist te bewaren. In dit kleine paradijsje vind je niet alleen machtige bergreuzen, maar ook lieflijke dalen, mooie uitzichten, charmante steden en heerlijk Italiaans eten. Kortom: alles wat je nodig hebt om te genieten van een onvergetelijke kampeervakantie.
12 augustus - 21 augustus 2020
Duur: 10 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Geldersch genieten Deluxe

Nederland / Deluxe / Natuur & Actief /

Niet meer te boeken!

Geniet van rust, ruimte en stilte tijdens deze heerlijke verwenvakantie in een schitterende omgeving. De Veluwe is één van de mooiste streken van Nederland vol ongerepte natuur. De vele wandel- en fietspaden voeren je door dichte bossen, over heidevelden tot aan glooiende zandverstuivingen. Met een beetje geluk zien we reeën, wilde zwijnen of edelherten. Luister naar de stilte, adem de frisse boslucht in en geniet van de mooie omgeving. Als we na een actieve dag terugkomen in het voormalige nonnenklooster waar we verblijven, gaat het genieten gewoon door. Koken hoeft niet. Een hobby-kok zal dagelijks heerlijke maaltijden voor ons bereiden zodat we direct aan kunnen schuiven.
7 augustus - 14 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Aan de Zeeuwse kust

Nederland / Natuur & Actief /
De Zeeuwse kust, een uitstekende locatie voor een ontspannen vakantie. Eindeloze strandwandelingen langs de kilometerslange kustlijn en fietsen door de golvende duinen. Ook een bezoekje aan de monumentale stad Middelburg met de vele historische gebouwen mag zeker niet ontbreken, afgewisseld met een frisse duik in de zee. Ook voor een zonvakantie ben je in deze zuidelijke provincie op de juiste plek. Zeeland is namelijk de provincie met de meeste zonuren van Nederland!
17 augustus - 21 augustus 2020
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Zwitserse Alpen 2

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

Wallis. Is er een mooier stukje Zwitserland denkbaar? Glooiende alpenweiden, spitse bergtoppen en grillige gletsjers vormen samen een fascinerend landschap. Het tinkelen van koeienbellen, het zachte klotsen van een beekje, de roep van de bergmarmot: het zijn de typische geluiden van het hooggebergte. Ze horen bij het echte Alpenleven, zoals dat al eeuwenlang geleefd wordt op de hellingen van de Belalp. Gelegen aan een uitloper van de machtige Aletschgletsjer is dit één van de fraaiste natuurreservaten van de Alpen. Te midden van dat natuurschoon staat ons chalet: de perfecte springplank voor tal van sportieve activiteiten.
19 augustus - 29 augustus 2020
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Veluwe Heidebloei

Nederland / Natuur & Actief /
Wat is er mooier dan de Veluwe? De Veluwe tijdens de heidebloei! Aan het einde van de zomer veranderen de anders groen-bruine heidevelden in prachtige paarse landschappen. De intense kleuren zijn een weldaad voor het oog. Tijdens deze vakantie genieten we volop van de bloeiende heide, maar ook van andere rijkdommen die de Veluwe te bieden heeft: Van dichte bossen tot uitgestrekte zandverstuivingen, wilde dieren en Gelderse gezelligheid. Tijdens de heideweek is er van alles te zien, te doen en te beleven. Een actieve vakantie in één van de mooiste stukjes van Nederland.
24 augustus - 28 augustus 2020
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Zuid-Frankrijk Deluxe 2

Frankrijk / Deluxe / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

Rijd naar de Zuid-Franse najaarszon en geniet van een reis met nét dat beetje extra luxe. Comfortabele huizen met éénpersoonskamers, een verfrissend zwembad én een kookliefhebber die de maaltijden bereidt. Dat alles in een decor van beboste hellingen, wijnvelden en sfeervolle dorpjes. Onze standplaats is het authentieke dorpje Cantignergues, een klein Frans gehucht van niet meer dan een handvol huizen, middenin de streek Minervois.
4 september - 12 september 2020
Duur: 9 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Italië Abruzzo 2

Italië / co2-compensatie €10 / persoonskamer-1-90 / Natuur & Actief / Vliegreis /
Door een smalle ingang lopen we de kloof Fara San Martino in. Pas na een stukje lopen wordt het breder en dan opeens vinden we de resten van een Benedictijnse abdij uit de negende (!) eeuw. Een mooie weerspiegeling van deze reis: telkens weer word je verrast door de pracht van de Abruzzo! Het ruige natuurgebied is nog relatief onbekend bij Nederlanders. Te voet gaan we op ontdekkingstochten dwars door de bergen en langs middeleeuwse dorpjes. Bereid je voor op een adembenemende wandelervaring met een authentiek cultureel sausje in ‘het groene hart van Italië’.
18 september - 25 september 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Kamperen op Zeeuwse bodem

Nederland / Natuur & Actief /
Aan het einde van de zomer nog even een weekje ertussenuit in eigen land? Zeeland is een zonnige optie! Op het schiereiland Walcheren waan je je altijd nog op een echt eiland met water aan alle kanten en het heeft ook nog eens de schoonste stranden van Nederland! Zeeland biedt een kilometerslange kustlijn voor vele strandwandelingen. Je kan natuurlijk ook heerlijk een rondje fietsen langs verschillende leuke dorpen op Walcheren. Als je eenmaal op Zeeuwse bodem bent, mogen de Zeeuwse bolussen en boterbabbelaars ook zeker niet ontbreken! Kortom, genieten geblazen!
4 september - 11 september 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Kuitenbijten in Limburgs Krijtland

Nederland / Natuur & Actief /
De heuvels van Zuid-Limburg zijn lieflijk en het volk is vriendelijk. Op iedere straathoek staat een veldkruis of kapelletje, in ieder gehucht vind je een café. Holle wegen, landgoederen, vakwerkhuisjes en kasteelhoeves. De schoonheid van dit grensgebied is afwisselend en verrast steeds weer. Zuid-Limburg is dan ook het wandelgebied bij uitstek, hier vind je het buitenlandgevoel in eigen land!
12 september - 19 september 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Bos & Strand Zeeland

Nederland / Natuur & Actief /
De Zeeuwen staan bekend om hun zuinigheid, maar de Zeeuwse natuur is gul. Op het Zeeuwse vakantie-eiland Schouwen-Duiveland vind je naast de o zo populaire stranden ook een enorme diversiteit aan natuurgebieden. Zo vind je er enerzijds de nieuwe, natte, zilte natuur van Nationaal Park Oosterschelde met zijn watervogels en bruinvissen. Anderzijds heeft Schouwen-Duiveland ook het grootste bosgebied van Zeeland, maar liefst 17 kilometer ongerept zandstrand en schitterende duingebieden. De uitgestrektheid van het landschap geeft als vanzelf ruimte in je hoofd. En op de achtergrond hoor je altijd het ruisen van de zee.
14 september - 18 september 2020
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Yn in tinte yn Fryslân

Nederland / Natuur & Actief /
Bij Friesland denk je natuurlijk aan de uitgestrekte meren, vele weilanden en boerderijen of aan de welbekende uitspraak: “Oant moarn” van Piet Paulusma. Ga mee en ontdek dat deze provincie nog veel meer moois te bieden heeft. Proef echte Friese delicatessen als suikerbrood, oranjekoek of Frykse dúmkes. Geniet van het veelzijdige landschap, de andere taal en ondervind of die Friezen nou echt zo’n stug volkje zijn. Friesland heeft alle ingrediënten voor dat echte vakantiegevoel.  
21 augustus - 28 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Wandelen langs de Moezel

Duitsland / Natuur & Actief / Trein /
Als een glinsterend lint slingert de Moezel door het Duitse Landschap. Eromheen liggen wijngaarden, steile hellingen en groene heuvels. Een prachtige plek voor een heerlijke vakantie! Ben je een fanatieke wandelaar of wandel je liever niet iedere dag? Houd je meer van Duitse vakwerkstadjes of geef je toch liever de voorkeur aan een wat grotere stad zoals Koblenz en Trier? Op deze reis is alles mogelijk. Na een lekkere dag wandelen rusten we uit in een heerlijke Gasthof. Ga mee naar het schilderachtige dal van de rivier de Moezel.
6 oktober - 13 oktober 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Drenthe Diever

Nederland / Natuur & Actief /
Hmm… ruik je dat? Die frisse Drentse boslucht? Ga mee op ontdekkingstocht door de natuur! Als liefhebber van het buitenleven kun jij tijdens deze reis je hart ophalen. Met op de achtergrond het gezellige geblaat van Drentse schaapkuddes verkennen wij de omgeving van Diever. Hier vind je talloze fietsknooppuntroutes door de bossen van het Nationaal Park Drents-Friese Wold, één van de grootste bosgebieden van Nederland. Plekken om ’s avonds in alle stilte wild te spotten, zoals reeën en herten. En de niet te missen hunebedhighway die je al wandelend langs deze beroemde Drentse stenen leidt.
20 oktober - 24 oktober 2020
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Reisduur

Leeftijd

Reistype

Vervoer

Overnachting

Reisintensiteit

Reisstatus

Landen

Bekijk 0 resultaten