Neem direct contact op

Onze reizen

Amarant Reizen doet er alles aan om je een geslaagde en onvergetelijke vakantie te bezorgen. Je bent uiteraard op de hoogte wat er speelt in Nederland. Wij willen je dan ook graag informeren, we begrijpen maar al te goed dat de ontstaande situatie vragen kan oproepen. Wij gaan er vanuit dat de reizen die in de zomer vertrekken gewoon door kunnen gaan. Uiteraard begrijpen wij dat het nu niet de handigste tijd is om een vakantie te boeken en daarom mag je kosteloos een optie nemen op je reis. Het voordeel is dat je nu nog kunt boeken voor de actieprijs (deze verloopt op 31 maart 2020) zonder dat je er aan vast zit. Hierdoor kunnen wij beter inschatten welke groepsreizen door kunnen gaan. Inmiddels hebben we van mensen al reisopties ontvangen, we kunnen alleen niet de reizen op gegarandeerd vertrek zetten aangezien de opties nog niet zeker zijn.

Cultuur en natuur Tsjechië

Tsjechië / Fietsen / Natuur & Cultuur / Trein /
In het hart van Europa ligt Tsjechië, een land dat vooral geliefd is vanwege de sprookjesachtige hoofdstad Praag met haar vele torens en historische gebouwen. Maar er is veel meer te zien en te ontdekken dan Praag alleen. Door het hele land liggen kastelen, burchten en ruïnes, als eeuwenoude erfstukken van vroegere koningen en edelen. Naast een rijk verleden heeft Tsjechië ook vele natuurrijkdommen. Je vindt er groene bergen, grillige zandsteenformaties en snelstromende rivieren. Tijdens deze reis genieten we zowel van de cultuur als de natuur van dit land.
18 juli - 25 juli 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Frankrijk Normandië Single

Frankrijk / Singlereis / persoonskamer-1-60 / Natuur & Cultuur / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

Wie aan Normandië denkt, denkt waarschijnlijk allereerst aan D-Day: de grote invasie van de geallieerden die het begin van de bevrijding van West-Europa vormde. Naast deze indrukwekkende geschiedenis heeft Normandië echt nog veel meer te bieden! We verblijven een week in een authentieke Franse accommodatie te midden van een prachtige heuvelachtige en bosrijke omgeving in de buurt van het grote Regional Natural Park. Hier kan prachtig gewandeld worden, maar we kunnen ook in de kano over de Orne varen. Samen ontdekken we wat Normandië aan natuur, cultuur én cuisine te bieden heeft!
24 juli - 31 juli 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Natuurlijk Terschelling

Nederland / persoonskamer-2-30 / Natuur & Cultuur /

Bijna gegarandeerd vertrek

Goed nieuws voor de waddenliefhebbers, Terschelling staat weer op ‘t programma! Terschelling staat bekend om de schone stranden, haar prachtige en vooral gevarieerde natuur en natuurgebieden, en natuurlijk de Brandaris, de beroemdste vuurtoren van Nederland. Terschelling barst van de lokale producten zoals de pondkoek, Terschellinger konijn of heerlijke vis uit de Waddenzee. En na een fikse wandeling moeten we uiteraard niet vergeten een streekgebonden cranberry drankje te nuttigen in één van de gezellige strandpaviljoens, die op zichzelf al een bezichtiging waard zijn…
24 juli - 31 juli 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Engelse Zuidkust Single

Groot-Brittannië / Singlereis / Actiekorting-30 / persoonstent-1-90 / Natuur & Cultuur / Minibusjes /
Witte krijtrotsen komen in zicht als je de Engelse zuidkust nadert. Hier in East Sussex, omgeven door groene heuvels en een uitgestrekte zee, slaan we onze tenten op. We laten ons onderdompelen in het typisch Britse landleven. Het nationale park South Downs ligt om de hoek en de omgeving is bezaaid met kastelen en ruïnes. Je kunt de geschiedenis hier bijna proeven! Een ideale plek om de benen te strekken en met elkaar te genieten van dit prachtige land.
1 augustus - 10 augustus 2020
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Rondreis Centraal Azië

Kazachstan / Kirgizië / co2-compensatie €50 / Natuur & Cultuur / Rondreis / Vliegreis /
Reis mee door Kazachstan en Kirgizië! Ooit werd hier zijde uit China naar het Romeinse Rijk vervoerd en trokken lange karavanen heen en weer, waardoor er een levendige handel ontstond. We ontdekken deze twee Sovjet-landen met natuurlijke, culturele, historische én gastronomische schatten. Overal om je heen rukt de moderne tijd op, maar in de kleine dorpjes heb je nog paarden en wagens. Door de eeuwenlange handel, is de gastvrijheid ongekend. Naast de cultuur is ook de natuur adembenemend; de berggebieden zijn weids en uniek voor Centraal-Azië, maar het toerisme is er nog schaars. Tijdens een trekking in Kirgizië reizen wij naar het einde van de wereld.
7 augustus - 22 augustus 2020
Duur: 16 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Chateâu Allonne Single

Frankrijk / Singlereis / persoonskamer-1-70 / Natuur & Cultuur / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

We strijken neer in het departement Oise ten noorden van Parijs. De groene heuvels en goudgele korenvelden van de Oise zijn een lust voor het oog. Ieder dorpje heeft wel een middeleeuws gebouw, een kathedraal of iets anders moois van vroeger voor je bewaard. De wereldstad Parijs ligt binnen handbereik. Dit gebied was heel lang erg geapprecieerd door de Franse koningen. Daarom vind je er veel kastelen, mooi aangelegde tuinen en een rijkdom van architectuur. Ook ons prachtige verblijf in een 18e-eeuws kasteel brengt je in de sferen van de Franse vorsten.
15 augustus - 22 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Jersey Island

Groot-Brittannië / persoonstent-1-140 / Natuur & Cultuur / Minibusjes /
Jersey is één van de mooiste en ruigste eilanden in het Kanaal tussen Frankrijk en Engeland. Het aangename klimaat, de stille stranden, de boeiende geschiedenis en de gezellige havens maken het Kanaaleiland een bestemming die voor ieder type vakantieganger wel iets te bieden heeft: prachtige bossen, velden vol bloemen en ruige rotskusten voor de wandelaars en natuurliefhebbers, woeste golven voor de surfers, en stille baaien met brede stranden voor de zonaanbidders en zwemmers. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de eeuwenoude forten, kastelen en musea, terwijl fijnproevers zich tegoed doen aan de lokale specialiteiten op één van de terrasjes.
20 augustus - 1 september 2020
Duur: 13 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Kerstreis Ruurlo Deluxe

Nederland / Deluxe / persoonskamer-1-80 / Natuur & Cultuur /
Met Kerst vieren we dat Jezus Christus naar de aarde is gekomen. Hoe mooi is het om dit te doen met christenen vanuit alle windhoeken? We gaan er samen een week tussenuit waarbij we verblijven in een gezellige hoeve in de Achterhoek. De schitterende omgeving van Ruurlo met haar beken, essen, bossen met verscholen boerderijen en talloze fiets- en wandelmogelijkheden is prachtig in de winter. De gezellige, rustige sfeer in de hoeve is dé plek om met elkaar het Kerstfeest te mogen vieren. Misschien wel met uitzicht op een witte, met sneeuw bedekte tuin?
21 december - 28 december 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Nieuwjaarsreis Deluxe

Nederland / Deluxe / persoonskamer-1-50 / Natuur & Cultuur /
Eindig het jaar goed met een gezellige vakantie in de kop van Overijssel. Tijdens de nieuwjaarsreis van Amarant Reizen ben je er echt even helemaal tussenuit. Geniet van wandelingen in de schitterende omgeving en ontdek hoe mooi de natuur in de winter kan zijn. Wandel door de bossen, heidevelden en langs uitgestrekte moerassen. Fiets langs meren, vennen en zandverstuivingen, of vaar met een bootje door het pittoreske Giethoorn. In een gezellige woonboerderij aan de rand van het bos komen we helemaal tot rust. En natuurlijk beleven we met elkaar het magische moment waarin we samen het nieuwe jaar in gaan.
29 december - 2 januari 2021
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Reisduur

Leeftijd

Reistype

Vervoer

Overnachting

Reisintensiteit

Reisstatus

Landen

Bekijk 0 resultaten