Neem direct contact op

Onze reizen

Je wilt op vakantie, maar kan dat in deze tijd? Graag vertellen wij je wat wij doen, zodat je toch een ontspannen vakantie zult hebben. We hebben ons reisprogramma zodanig aangepast, dat het mogelijk is om op vakantie te gaan! We kunnen dit uiteraard niet met honderdprocent zekerheid zeggen omdat de overheid maatregelen kan toevoegen of juist kan versoepelen.

Bijna nergens kun je meer op de bonnefooi naartoe. Naar een pretpark, museum of restaurant? Eerst mag je even reserveren. Het maken van je planning ziet er net even anders uit, het vergt wat meer afspraken. Dus ook bij Amarant boek je dit jaar je vakantie op afspraak.

___________________________________________________________________________________________

Leeftijdscategorieën: Dit jaar hebben we besloten de leeftijdscategorieën los te laten zodat iedereen alle keuze heeft (m.u.v. de jongerenreizen). Hiervoor in de plaats zullen wij bij de reizen met ‘gegarandeerd vertrek’ de gemiddelde leeftijd vermelden.

Lees meer

Kampeertrektocht Tatragebergte

Polen / Slowakije / Natuur & Cultuur / Rondreis / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Het is geen doorsnee vakantieland, maar hier moet je zeker een keer in je leven zijn geweest. Polen heeft namelijk heel wat verborgen schatten: Ongerepte natuur, grillige bergen met diepe ravijnen en oeroude bossen waar nog lynxen en beren wonen. Maar óók charmante steden, middeleeuwse kastelen en een boeiende geschiedenis. In Polen snuif je de zuivere berglucht op, geniet je van folklore en tradities en bewonder je sprookjesachtige steden.
22 juli - 5 augustus 2020
Duur: 15 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Noorwegen (wild)kamperen

Noorwegen / Minibusjes / Rondreis /

Niet meer te boeken!

Indrukwekkende fjorden, ruige berggebieden en stille meren: de Noorse natuur is waanzinnig mooi. Grillige, grijze bergtoppen vormen het mysterieuze decor voor talloze sprookjes en volksverhalen. We trekken in minibusjes door het zuiden van Noorwegen. Overdag wandelen we door de bergen, bezoeken we het mooie Oslo of raften we door het wilde rivierwater. Natuurlijk kunnen we ook lekker ontspannen en even bijkomen van alle indrukken. Daalt de avond, dan zetten we ons tentenkamp op in het wild of op een camping. Dit wordt een adembenemend avontuur! Helaas kan de reis naar Noorwegen niet doorgaan. We bieden een alternatieve reis aan met dezelfde insteek naar het o.a. het Tatragebergte.
22 juli - 5 augustus 2020
Duur: 15 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Baltische Staten kampeertrektocht

Estland / Letland / Litouwen / Rondreis / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Ga mee op ontdekkingstocht door Estland, Letland en Litouwen! In deze Oostzeelanden zijn de kleurrijke hoofdsteden een bezoek waard, maar de natuur eromheen is ook absoluut indrukwekkend. Hoewel deze landen vaak in één adem worden genoemd, zijn de landschappen afwisselend en elk van deze drie landen ademt een eigen sfeer. Dit is een stukje onontdekt Europa dat een mooie mix heeft van oude steden, pittoreske dorpen en ongerepte natuur. In Estland bekijken we de gekleurde huizen van Tallinn, in Letland de Gütmans Grot in het nationaal park en in Litouwen het bedevaartsoord de ‘Heuvel der Kruisen’.
29 juli - 12 augustus 2020
Duur: 15 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Roadtrip Kroatië 1

Kroatië / Rondreis / Minibusjes /
Deze roadtrip brengt je naar één van de mooiste landen van Europa. Het zonovergoten Kroatië! Gezelligheid staat centraal, als we van camping naar camping hoppen. Op elke camping blijven we een aantal dagen zodat we de omgeving goed leren kennen. Tijd genoeg dus om een duik in zee te nemen en door sfeervolle steden te kuieren. Goede gesprekken komen vanzelf op gang als we door het mooie binnenland wandelen of stille tijd houden met elkaar. Een reis om nooit meer te vergeten!
19 augustus - 2 september 2020
Duur: 15 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Marokko Jeepsafari

Marokko / co2-compensatie €50 / Rondreis / Vliegreis /

Bijna gegarandeerd vertrek

Een spectaculaire jeepsafari neemt je mee naar het hart van Marokko. Dwars door het Hoge Atlasgebergte, langs de hoogste watervallen van Noord-Afrika en door de uitgestrekte woestijn. Deze reis is enorm afwisselend! Niet alleen slaan we steil achterover van de spectaculaire vergezichten en schitterende valleien. We ontmoeten ook de gastvrije Berberbevolking, we snuiven aan de traditionele, lokale cultuur en we maken zelf mee hoe is het om als nomaden te verblijven in de woestijn. Leer Marokko op een unieke manier kennen!
2 september - 16 september 2020
Duur: 15 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Herfstachtig Schotland

Groot-Brittannië / Rondreis / Minibusjes /
Staat Schotland nog steeds op je bucketlist? Ga dan mee in de herfst en ontdek de kleurrijke Schotse landschappen. Er is geen betere tijd om Schotland te ontdekken wanneer de bladeren in rode, diepgele en bruine kleuren veranderen, terwijl de naaldbomen hun groene kleur behouden. De vele bergen, meren en valleien bewaren het mooiste voor het laatst. Samen trekken we erop uit voor een stevige wandeling of een bezoek aan een middeleeuws kasteel. Eeuwenoude ruïnes en legendes herinneren ons aan de rijke geschiedenis van Kelten, monniken, Romeinen, Vikingen en koningen. Natuurlijk mogen een goed glas whisky en de klanken van doedelzakmuziek ook zeker niet ontbreken.
5 oktober - 17 oktober 2020
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Wandelen op Sicilië

Italië / co2-compensatie €10 / Rondreis / Vliegreis /
De laars van Italië schopt de puntige voetbal die Sicilië heet. Dit schitterende eiland herbergt ruige bergen, kleine gehuchten en de sporen van vele overheersers uit het verleden. Sicilië heeft een gevarieerd landschap waarvan de natuur wordt beschermd in de vele natuurreservaten. Sicilië kent een bewogen geschiedenis en resten hiervan vind je op het eiland terug. Ontdek een boeiende mix van Griekse, Romeinse en Arabische cultuurschatten en beklim tijdens deze wandelreis Europa’s grootste en meest actieve vulkaan: de Etna.
17 november - 26 november 2020
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Reisduur

Leeftijd

Reistype

Vervoer

Overnachting

Reisintensiteit

Reisstatus

Landen

Bekijk 0 resultaten