Neem direct contact op

Onze reizen

Je wilt op vakantie, maar kan dat in deze tijd? Graag vertellen wij je wat wij doen, zodat je toch een ontspannen vakantie zult hebben. We hebben ons reisprogramma zodanig aangepast, dat het mogelijk is om op vakantie te gaan! We kunnen dit uiteraard niet met honderdprocent zekerheid zeggen omdat de overheid maatregelen kan toevoegen of juist kan versoepelen.

Bijna nergens kun je meer op de bonnefooi naartoe. Naar een pretpark, museum of restaurant? Eerst mag je even reserveren. Het maken van je planning ziet er net even anders uit, het vergt wat meer afspraken. Dus ook bij Amarant boek je dit jaar je vakantie op afspraak.

___________________________________________________________________________________________

Leeftijdscategorieën: Dit jaar hebben we besloten de leeftijdscategorieën los te laten zodat iedereen alle keuze heeft (m.u.v. de jongerenreizen). Hiervoor in de plaats zullen wij bij de reizen met ‘gegarandeerd vertrek’ de gemiddelde leeftijd vermelden.

Lees meer

Zwitserland Graubünden

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /
In het Zuidoosten van Zwitserland ligt het schitterende kanton Graubünden. Je vindt hier witgepleisterde kloosters, vervallen burchten en een rijke cultuur. Maar al dat moois valt in het niet bij de machtige bergpassen en diepe kloven. Je raakt er niet uitgekeken! De woeste natuur daagt je uit tot flinke wandelingen in de frisse berglucht. Maar we maken ook uitstapjes naar culturele hoogtepunten. Bij alles wat we tijdens deze kampeervakantie ondernemen, zorgen de indrukwekkende bergen continu voor een prachtig decor.
24 augustus - 2 september 2020
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Duitsland Eifel

Duitsland / Natuur & Actief / Minibusjes /
Heuvels, bossen en slingerende rivieren… Wandelend over de kronkelende weggetjes, dwars door het groen besef je: ik ben er even echt tussenuit! En dat terwijl de Eifel op nog geen vier uur rijden van Utrecht ligt. Samen genieten we niet alleen van de prachtige natuur; we kunnen ook ons hart ophalen in de omliggende stadjes met hun traditionele vakwerkhuizen en eeuwenoude stadspoorten. We komen langs zogenaamde Maaren; meren die zijn ontstaan door vulkanische activiteit. Bij warm weer duiken we er lekker even in om af te koelen! Tijdens deze reis kan je even heerlijk tot rust komen.
28 augustus - 4 september 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Bos & Strand Zeeland

Nederland / Natuur & Actief /

Gegarandeerd vertrek!

De Zeeuwen staan bekend om hun zuinigheid, maar de Zeeuwse natuur is gul. Op het Zeeuwse vakantie-eiland Schouwen-Duiveland vind je naast de o zo populaire stranden ook een enorme diversiteit aan natuurgebieden. Zo vind je er enerzijds de nieuwe, natte, zilte natuur van Nationaal Park Oosterschelde met zijn watervogels en bruinvissen. Anderzijds heeft Schouwen-Duiveland ook het grootste bosgebied van Zeeland, maar liefst 17 kilometer ongerept zandstrand en schitterende duingebieden. De uitgestrektheid van het landschap geeft als vanzelf ruimte in je hoofd. En op de achtergrond hoor je altijd het ruisen van de zee.
14 september - 18 september 2020
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)
Houd je van fietsen en ben je op zoek naar een actieve invulling van je zaterdag? Ga met ons mee fietsen door het heuvelachtige rijk van Nijmegen. Onderweg passeren we heidevelden, uiterwaarden en zelfs wijngaarden. Ook zullen we op ons stalen ros heel wat hoogtemeters maken vandaag. Ga je met ons mee fietsen door deze afwisselende omgeving met regelmatig een pittige klim?
26 september - 26 september 2020
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Yn in tinte yn Fryslân

Nederland / Natuur & Actief /

Gegarandeerd vertrek!

Bij Friesland denk je natuurlijk aan de uitgestrekte meren, vele weilanden en boerderijen of aan de welbekende uitspraak: “Oant moarn” van Piet Paulusma. Ga mee en ontdek dat deze provincie nog veel meer moois te bieden heeft. Proef echte Friese delicatessen als suikerbrood, oranjekoek of Frykse dúmkes. Geniet van het veelzijdige landschap, de andere taal en ondervind of die Friezen nou echt zo’n stug volkje zijn. Friesland heeft alle ingrediënten voor dat echte vakantiegevoel.  
21 augustus - 28 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Wandeldag Walcheren: Beach & BBQ

Nederland / Activiteit /

Gegarandeerd vertrek!

Het zachtgele zand van het Noordzeestrand, een bijzonder bos met kromgegroeide bomen, smalle graspaden slingerend door het Zeeuwse boerenland en golvende witte schelpenpaadjes over de duinen: dat zijn de ingrediënten voor deze heerlijke wandeldag in de zonnigste provincie van Nederland!
22 augustus - 22 augustus 2020
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Italië Aosta

Italië / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

In een afgelegen hoekje van Italië, ingeklemd tussen Frankrijk en Zwitserland, ligt een prachtig groen dal vol ongerepte natuur en eeuwenoude stadjes. Het is de vallei van Aosta, één van de mooiste regio’s van het land. De vallei is omringd door de indrukwekkende bergketens van de Alpen. Het is aan die ondoordringbare reuzen te danken dat deze regio haar oorspronkelijke karakter altijd goed wist te bewaren. In dit kleine paradijsje vind je niet alleen machtige bergreuzen, maar ook lieflijke dalen, mooie uitzichten, charmante steden en heerlijk Italiaans eten. Kortom: alles wat je nodig hebt om te genieten van een onvergetelijke kampeervakantie.
12 augustus - 21 augustus 2020
Duur: 10 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Zwitserland Wallis 3

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

We reizen naar het Goms met haar weides en alpengras, dat omringd is door prachtige gehuchten en ongerepte natuur. Hier wil je maar één ding: eropuit! In het natuurpark Binntal met haar verborgen schatten, heb je genoeg wandelplezier. Al wandelend door de natuur en de kleine dorpjes denk je prompt niet meer aan het hectische Nederlandse leven. Onderweg kom je een groot aantal karakteristieke kapelletjes tegen. Frisse berglucht, een actieve groep, mooie dagsluitingen: jij kan er na deze reis weer tegenaan!
7 augustus - 17 augustus 2020
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Zwitserse Alpen 2

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

Wallis. Is er een mooier stukje Zwitserland denkbaar? Glooiende alpenweiden, spitse bergtoppen en grillige gletsjers vormen samen een fascinerend landschap. Het tinkelen van koeienbellen, het zachte klotsen van een beekje, de roep van de bergmarmot: het zijn de typische geluiden van het hooggebergte. Ze horen bij het echte Alpenleven, zoals dat al eeuwenlang geleefd wordt op de hellingen van de Belalp. Gelegen aan een uitloper van de machtige Aletschgletsjer is dit één van de fraaiste natuurreservaten van de Alpen. Te midden van dat natuurschoon staat ons chalet: de perfecte springplank voor tal van sportieve activiteiten.
19 augustus - 29 augustus 2020
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Terschelling Beach & Fun

Nederland / Natuur & Actief /

Niet meer te boeken!

Voor een onvergetelijke zomer ben je in Terschelling op de juiste plek! Het waddeneiland heeft alles in huis om jou een om-nooit-te-vergeten vakantie te bezorgen: zon, strand, duinen, bossen en zelfs zeehonden! Tijdens deze week is er ruimte voor actie, gezelligheid en het maken van nieuwe vrienden. Natuurlijk gaan we zwemmen in de zee en chillen op het strand, maar we kunnen ook op de fiets het eiland verkennen of zeehonden spotten. Het strand leent zich uitermate goed voor een potje beachvolleybal, vliegeren of een bootcamp.  
8 augustus - 15 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Suppen 2

Nederland / Activiteit /

Niet meer te boeken!

Houd jij van een actieve middag op het water? Dan is suppen echt wat voor jou. Heb jij wel eens op een SUP-plank gestaan? Er is bijna niets leuker dan Stand Up Paddelen over Nederlands water. Ervaar wat suppen met je doet. Met wat focus, een goede balans en veel sportiviteit is deze sport gemakkelijk te doen voor iedereen. Weet jij te blijven staan?
29 augustus - 29 augustus 2020
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Duitsland Zwarte Woud 2

Duitsland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

De dichtbeboste heuvels van het Zwarte Woud vormen het perfecte decor voor een actieve kampeervakantie in het zuiden van Duitsland. Naaldbossen in vele tinten groen, glooiende akkers, weilanden, slingerende rivieren en hier en daar een bruisende waterval zijn slechts enkele van de vele pareltjes die je hier treft. Want het Zwarte Woud biedt méér dan de beroemde bossen. Bezoek schilderachtige steden zoals Rheinfelden, met haar authentieke vakwerkhuizen. Maak een kanotocht over één van de helderblauwe meren. Rodel al jodelend van de berg af, of geniet van een huisgemaakte Schwarzwalder Kirsch op een zonnig terras aan het water.
10 augustus - 19 augustus 2020
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Kuitenbijten in Limburgs Krijtland

Nederland / Natuur & Actief /
De heuvels van Zuid-Limburg zijn lieflijk en het volk is vriendelijk. Op iedere straathoek staat een veldkruis of kapelletje, in ieder gehucht vind je een café. Holle wegen, landgoederen, vakwerkhuisjes en kasteelhoeves. De schoonheid van dit grensgebied is afwisselend en verrast steeds weer. Zuid-Limburg is dan ook het wandelgebied bij uitstek, hier vind je het buitenlandgevoel in eigen land!
12 september - 19 september 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Château Allonne Single

Frankrijk / Singlereis / persoonskamer-1-70 / Natuur & Cultuur / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

We strijken neer in het departement Oise ten noorden van Parijs. De groene heuvels en goudgele korenvelden van de Oise zijn een lust voor het oog. Ieder dorpje heeft wel een middeleeuws gebouw, een kathedraal of iets anders moois van vroeger voor je bewaard. De wereldstad Parijs ligt binnen handbereik. Dit gebied was heel lang erg geapprecieerd door de Franse koningen. Daarom vind je er veel kastelen, mooi aangelegde tuinen en een rijkdom van architectuur. Ook ons prachtige verblijf in een 18e-eeuws kasteel brengt je in de sferen van de Franse vorsten.
15 augustus - 22 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Aan de Zeeuwse kust

Nederland / Natuur & Actief /

Niet meer te boeken!

De Zeeuwse kust, een uitstekende locatie voor een ontspannen vakantie. Eindeloze strandwandelingen langs de kilometerslange kustlijn en fietsen door de golvende duinen. Ook een bezoekje aan de monumentale stad Middelburg met de vele historische gebouwen mag zeker niet ontbreken, afgewisseld met een frisse duik in de zee. Ook voor een zonvakantie ben je in deze zuidelijke provincie op de juiste plek. Zeeland is namelijk de provincie met de meeste zonuren van Nederland!
17 augustus - 21 augustus 2020
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Suppen 1

Nederland / Activiteit /

Niet meer te boeken!

Houd jij van een actieve dag op het water? Dan is suppen echt wat voor jou. Heb jij wel eens op een SUP-plank gestaan? Er is bijna niets leuker dan Stand Up Paddelen over Nederlands water. Ervaar wat suppen met je doet. Met wat focus, een goede balans en veel sportiviteit is deze sport gemakkelijk te doen voor iedereen. Weet jij te blijven staan?
15 augustus - 15 augustus 2020
Duur: 1 dagen

Leeftijd: 18-25 jaarLeeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Zuid-Frankrijk Deluxe 2

Frankrijk / Deluxe / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

Rijd naar de Zuid-Franse najaarszon en geniet van een reis met nét dat beetje extra luxe. Comfortabele huizen met éénpersoonskamers, een verfrissend zwembad én een kookliefhebber die de maaltijden bereidt. Dat alles in een decor van beboste hellingen, wijnvelden en sfeervolle dorpjes. Onze standplaats is het authentieke dorpje Cantignergues, een klein Frans gehucht van niet meer dan een handvol huizen, middenin de streek Minervois.
4 september - 12 september 2020
Duur: 9 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Culinaire fietstocht: De keuken van Kampen

Nederland / Activiteit /

Gegarandeerd vertrek!

Een hartelijke glimlach verwelkomt jullie in Kampen voor koffie, thee en gebak. Met de eerste homemade culinaire ervaring in de maag beginnen we aan de fietstocht. De tocht brengt ons door de prachtige omgeving van Kampen. Meerdere malen zullen we vandaag genieten van de prachtige omgeving en lokaal bereid eten. Een heerlijk dagje smullen! Fiets jij mee?
5 september - 5 september 2020
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Creatief in je comfortzone

Nederland / Activiteit /
De frisse buitenlucht, een mooie omgeving, even weg van alles. Alleen jij en je gedachten… en Babette. Babette is gediplomeerd TriA wandelcoach en gaat jullie als groep begeleiden deze ochtend. Ze probeert je te prikkelen met vragen waar je even op moet kauwen. Weet zij je nieuwe inzichten te geven, je inspiratie te brengen voor het creatieve middagdeel van deze dag? Laat je verrassen en verwerk dat wat je hebt ontdekt in een kunstzinnige papiercollage.
29 augustus - 29 augustus 2020
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)
Dit jaar gaan we tijdens onze seizoenswandelingen op zoek naar bijzondere stenen! De serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen, steeds in het bijpassende seizoen. In Nederland hebben we helaas geen rotskusten, maar op onze rivierstrandjes kun je natuurlijk wel naar hartenlust strandjutten. Verder liggen er op onze stuwwallen allerlei zwerfstenen, die weliswaar niet mooi glad zijn gepolijst, maar wel een vergelijkbare kleursamenstelling vertonen. Tijdens de wandelingen komen we langs zandgroeves en rivierstrandjes, we zoeken naar windkanters en dwalen door de ‘Keistad’ Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.
19 september - 19 september 2020
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Fotografie Stad & Natuur

Nederland / Activiteit /

Niet meer te boeken!

“Heb jij die gemaakt?”. Hoe leuk zou het zijn als dat gevraagd wordt bij een foto die je inderdaad zelf gemaakt hebt! Fotograferen doen we allemaal. Of het nou is met onze smartphone of een spiegelreflexcamera met alles-erop-en-eraan, we leggen vast wat ons raakt. En zeker op reis liggen de mooiste foto's vaak zo voor het oprapen. Maar dan moet je ze wel herkennen en weten hoe ze het beste en mooiste vastgelegd kunnen worden. Ga je mee op ontdekkingstocht?
26 september - 26 september 2020
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Herfstachtig Schotland

Groot-Brittannië / Rondreis / Minibusjes /
Staat Schotland nog steeds op je bucketlist? Ga dan mee in de herfst en ontdek de kleurrijke Schotse landschappen. Er is geen betere tijd om Schotland te ontdekken wanneer de bladeren in rode, diepgele en bruine kleuren veranderen, terwijl de naaldbomen hun groene kleur behouden. De vele bergen, meren en valleien bewaren het mooiste voor het laatst. Samen trekken we erop uit voor een stevige wandeling of een bezoek aan een middeleeuws kasteel. Eeuwenoude ruïnes en legendes herinneren ons aan de rijke geschiedenis van Kelten, monniken, Romeinen, Vikingen en koningen. Natuurlijk mogen een goed glas whisky en de klanken van doedelzakmuziek ook zeker niet ontbreken.
5 oktober - 17 oktober 2020
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Wandelen langs de Moezel

Duitsland / Natuur & Actief / Trein /
Als een glinsterend lint slingert de Moezel door het Duitse Landschap. Eromheen liggen wijngaarden, steile hellingen en groene heuvels. Een prachtige plek voor een heerlijke vakantie! Ben je een fanatieke wandelaar of wandel je liever niet iedere dag? Houd je meer van Duitse vakwerkstadjes of geef je toch liever de voorkeur aan een wat grotere stad zoals Koblenz en Trier? Op deze reis is alles mogelijk. Na een lekkere dag wandelen rusten we uit in een heerlijke Gasthof. Ga mee naar het schilderachtige dal van de rivier de Moezel.
6 oktober - 13 oktober 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Drenthe Diever

Nederland / Natuur & Actief /
Hmm… ruik je dat? Die frisse Drentse boslucht? Ga mee op ontdekkingstocht door de natuur! Als liefhebber van het buitenleven kun jij tijdens deze reis je hart ophalen. Met op de achtergrond het gezellige geblaat van Drentse schaapkuddes verkennen wij de omgeving van Diever. Hier vind je talloze fietsknooppuntroutes door de bossen van het Nationaal Park Drents-Friese Wold, één van de grootste bosgebieden van Nederland. Plekken om ’s avonds in alle stilte wild te spotten, zoals reeën en herten. En de niet te missen hunebedhighway die je al wandelend langs deze beroemde Drentse stenen leidt.
20 oktober - 24 oktober 2020
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Touren op en langs het water

Nederland / Activiteit /

Gegarandeerd vertrek!

Glijd stilletjes over het water, laat je meevoeren door de rustige stroming op het Valleikanaal, of peddel flink tegen de wind en stroming in! Niet genoeg uitdaging? We pakken de fiets er sowieso ook bij! We kanoën vandaag over het Valleikanaal en fietsen door de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Denk jij droog te kunnen blijven tijdens deze dag?
12 september - 12 september 2020
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Wandelen op Sicilië

Italië / co2-compensatie €10 / Rondreis / Vliegreis /
De laars van Italië schopt de puntige voetbal die Sicilië heet. Dit schitterende eiland herbergt ruige bergen, kleine gehuchten en de sporen van vele overheersers uit het verleden. Sicilië heeft een gevarieerd landschap waarvan de natuur wordt beschermd in de vele natuurreservaten. Sicilië kent een bewogen geschiedenis en resten hiervan vind je op het eiland terug. Ontdek een boeiende mix van Griekse, Romeinse en Arabische cultuurschatten en beklim tijdens deze wandelreis Europa’s grootste en meest actieve vulkaan: de Etna.
17 november - 26 november 2020
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Kerstreis Ruurlo Deluxe

Nederland / Deluxe / persoonskamer-1-80 / Natuur & Cultuur /
Met Kerst vieren we dat Jezus Christus naar de aarde is gekomen. Hoe mooi is het om dit te doen met christenen vanuit alle windhoeken? We gaan er samen een week tussenuit waarbij we verblijven in een gezellige hoeve in de Achterhoek. De schitterende omgeving van Ruurlo met haar beken, essen, bossen met verscholen boerderijen en talloze fiets- en wandelmogelijkheden is prachtig in de winter. De gezellige, rustige sfeer in de hoeve is dé plek om met elkaar het Kerstfeest te mogen vieren. Misschien wel met uitzicht op een witte, met sneeuw bedekte tuin?
21 december - 28 december 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Nieuwjaarsreis Deluxe

Nederland / Deluxe / persoonskamer-1-50 / Natuur & Cultuur /
Eindig het jaar goed met een gezellige vakantie in de kop van Overijssel. Tijdens de nieuwjaarsreis van Amarant Reizen ben je er echt even helemaal tussenuit. Geniet van wandelingen in de schitterende omgeving en ontdek hoe mooi de natuur in de winter kan zijn. Wandel door de bossen, heidevelden en langs uitgestrekte moerassen. Fiets langs meren, vennen en zandverstuivingen, of vaar met een bootje door het pittoreske Giethoorn. In een gezellige woonboerderij aan de rand van het bos komen we helemaal tot rust. En natuurlijk beleven we met elkaar het magische moment waarin we samen het nieuwe jaar in gaan.
29 december - 2 januari 2021
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)
Dit jaar gaan we tijdens onze seizoenswandelingen op zoek naar bijzondere stenen! De serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen, steeds in het bijpassende seizoen. In Nederland hebben we helaas geen rotskusten, maar op onze rivierstrandjes kun je natuurlijk wel naar hartenlust strandjutten. Verder liggen er op onze stuwwallen allerlei zwerfstenen, die weliswaar niet mooi glad zijn gepolijst, maar wel een vergelijkbare kleursamenstelling vertonen. Tijdens de wandelingen komen we langs zandgroeves en rivierstrandjes, we zoeken naar windkanters en dwalen door de ‘Keistad’ Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.
7 november - 7 november 2020
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Duitsland Sauerland 1

Duitsland / Eigenvervoer-135 / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

De geur van het bos, romantische vakwerkhuisjes, waterbronnen en Middeleeuwse stadjes. Tijdens deze groepsreis ontdek je het allemaal. Want hoewel het Sauerland niet eens zo ver van Nederland ligt, is het wel op en top buitenland! Ons huis is omgeven door een grote tuin waar je aan een kabbelend beekje tot rust kan komen. Plaatsjes als Silbach en Brilon wisselen we af met een bezoekje aan druipsteengrotten en wandelingen door de groene heuvels.
18 juli - 25 juli 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Frankrijk Normandië Single

Frankrijk / Minibusjes / Natuur & Cultuur / persoonskamer-1-60 / Singlereis /

Niet meer te boeken!

Wie aan Normandië denkt, denkt waarschijnlijk allereerst aan D-Day: de grote invasie van de geallieerden die het begin van de bevrijding van West-Europa vormde. Naast deze indrukwekkende geschiedenis heeft Normandië echt nog veel meer te bieden! We verblijven een week in een authentieke Franse accommodatie te midden van een prachtige heuvelachtige en bosrijke omgeving in de buurt van het grote Regional Natural Park. Hier kan prachtig gewandeld worden, maar we kunnen ook in de kano over de Orne varen. Samen ontdekken we wat Normandië aan natuur, cultuur én cuisine te bieden heeft!
24 juli - 31 juli 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Kampeertrektocht Tatragebergte

Polen / Slowakije / Natuur & Cultuur / Rondreis / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Het is geen doorsnee vakantieland, maar hier moet je zeker een keer in je leven zijn geweest. Polen heeft namelijk heel wat verborgen schatten: Ongerepte natuur, grillige bergen met diepe ravijnen en oeroude bossen waar nog lynxen en beren wonen. Maar óók charmante steden, middeleeuwse kastelen en een boeiende geschiedenis. In Polen snuif je de zuivere berglucht op, geniet je van folklore en tradities en bewonder je sprookjesachtige steden.
22 juli - 5 augustus 2020
Duur: 15 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Noorwegen (wild)kamperen

Noorwegen / Minibusjes / Rondreis /

Niet meer te boeken!

Indrukwekkende fjorden, ruige berggebieden en stille meren: de Noorse natuur is waanzinnig mooi. Grillige, grijze bergtoppen vormen het mysterieuze decor voor talloze sprookjes en volksverhalen. We trekken in minibusjes door het zuiden van Noorwegen. Overdag wandelen we door de bergen, bezoeken we het mooie Oslo of raften we door het wilde rivierwater. Natuurlijk kunnen we ook lekker ontspannen en even bijkomen van alle indrukken. Daalt de avond, dan zetten we ons tentenkamp op in het wild of op een camping. Dit wordt een adembenemend avontuur! Helaas kan de reis naar Noorwegen niet doorgaan. We bieden een alternatieve reis aan met dezelfde insteek naar het o.a. het Tatragebergte.
22 juli - 5 augustus 2020
Duur: 15 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Natuurlijk Terschelling

Nederland / persoonskamer-1-60 / persoonskamer-2-30 / persoonstent-1-60 / Natuur & Cultuur /

Niet meer te boeken!

Goed nieuws voor de waddenliefhebbers, Terschelling staat weer op ‘t programma! Terschelling staat bekend om de schone stranden, haar prachtige en vooral gevarieerde natuur en natuurgebieden, en natuurlijk de Brandaris, de beroemdste vuurtoren van Nederland. Terschelling barst van de lokale producten zoals de pondkoek, Terschellinger konijn of heerlijke vis uit de Waddenzee. En na een fikse wandeling moeten we uiteraard niet vergeten een streekgebonden cranberry drankje te nuttigen in één van de gezellige strandpaviljoens, die op zichzelf al een bezichtiging waard zijn…
24 juli - 31 juli 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (1/5)

Duitsland Zwarte Woud 1

Duitsland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

De dichtbeboste heuvels van het Zwarte Woud is de perfecte plek voor een actieve kampeervakantie in het zuiden van Duitsland. Naaldbossen in vele tinten groen, glooiende akkers, weilanden, slingerende rivieren en hier en daar een bruisende waterval zijn slechts enkele van de vele pareltjes die je hier treft. Want het Zwarte Woud biedt méér dan de beroemde bossen. Bezoek gezellige steden zoals Rheinfelden, met authentieke vakwerkhuizen. Maak een kanotocht over één van de helderblauwe meren. Rodel al jodelend van de berg af, of geniet van een huisgemaakte Schwarzwalder Kirsch.
4 augustus - 12 augustus 2020
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (2/5)

België Ardennen Deluxe 2

België / Deluxe / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Laat je verwennen tijdens deze Deluxe-reis. Op een prachtige locatie in het zuiden van de Ardennen, in de beroemde Vallée de la Semois, is het goed toeven. Deze streek heeft veel te bieden: wandelen, fietsen, mountainbiken, kanovaren, kajakken... ga maar door. De oevers van de Semois zijn uitermate geschikt voor korte en lange wandelingen. Er zijn honderden kilometers bewegwijzerde wandelpaden die je langs ruige rotsen en via mooie bruggetjes over het water voeren. De cultuurliefhebber kan in deze regio zijn hart ophalen aan de vele beroemde kastelen die te bezoeken zijn. Voor een mooie combinatie van natuur en cultuur ben je in deze omgeving aan het juiste adres!
31 juli - 7 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Geldersch genieten Deluxe

Nederland / Deluxe / Natuur & Actief /

Niet meer te boeken!

Geniet van rust, ruimte en stilte tijdens deze heerlijke verwenvakantie in een schitterende omgeving. De Veluwe is één van de mooiste streken van Nederland vol ongerepte natuur. De vele wandel- en fietspaden voeren je door dichte bossen, over heidevelden tot aan glooiende zandverstuivingen. Met een beetje geluk zien we reeën, wilde zwijnen of edelherten. Luister naar de stilte, adem de frisse boslucht in en geniet van de mooie omgeving. Als we na een actieve dag terugkomen in het voormalige nonnenklooster waar we verblijven, gaat het genieten gewoon door. Koken hoeft niet. Een hobby-kok zal dagelijks heerlijke maaltijden voor ons bereiden zodat we direct aan kunnen schuiven.
7 augustus - 14 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Uitwaaien op Texel

Nederland / Natuur & Cultuur /

Niet meer te boeken!

Kom eens lekker uitwaaien op Texel! Dit waddeneiland beschikt over mooie stranden, glooiende duinen vol wiegend helmgras, prachtige fietsroutes en honderden soorten vogels. Op Texel kun je dagelijks lange strandwandelingen maken. Ook heeft Texel verschillende plekken waar je een prachtig uitzicht hebt, zoals de uitzichttoren Fonteinsnol. Vanuit een gezellige woonboerderij verkennen we het mooie Texel en genieten we van het echte eilandgevoel.  
21 augustus - 28 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

België Ardennen Deluxe 1

België / Deluxe / Eigenvervoer-170 / persoonskamer-1-80 / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Laat je verwennen tijdens deze Deluxe-reis. Op een prachtige locatie in de Ardennen, met het natuurgebied De Hoge Venen-Eifel om de hoek, is het goed toeven. Tussen de glooiende heuvels wandel je van het ene mooie uitzicht naar het andere. Grote steden vind je hier niet. Wel hier en daar een pittoresk dorpje in een groene vallei. Het is de perfecte bestemming om te genieten van de natuur én actief bezig te zijn. Na een activiteit is het dan ook heerlijk om even te ontspannen in de sauna of jacuzzi, en daarna aan te schuiven aan een rijk gedekte tafel. Er gaat een kookliefhebber mee die dagelijks voor ons zal koken. Op en top genieten!
24 juli - 31 juli 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Franse Ardennen Outdoor

Frankrijk / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Wil jij tijdens je vakantie niet stil zitten? In de Franse Ardennen kun jij je helemaal uitleven! De Franse Ardennen is dé perfecte bestemming voor een actieve vakantie. In deze bosrijke omgeving met heel veel natuur en een hobbelig landschap gaan wij allerlei outdooractiviteiten ondernemen. Mountainbiken, hiken, bungeejumpen, kayakken, het kan allemaal! Beklim tijdens deze reis de top van de Croix-Scaille. Of breng een bezoek aan de grotten van Nichet. Zoef naar beneden langs een zipline over de rivier de Meuse. Na een lange dag gaan we terug naar onze camping midden in de natuur.
25 juli - 1 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Baltische Staten kampeertrektocht

Estland / Letland / Litouwen / Rondreis / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Ga mee op ontdekkingstocht door Estland, Letland en Litouwen! In deze Oostzeelanden zijn de kleurrijke hoofdsteden een bezoek waard, maar de natuur eromheen is ook absoluut indrukwekkend. Hoewel deze landen vaak in één adem worden genoemd, zijn de landschappen afwisselend en elk van deze drie landen ademt een eigen sfeer. Dit is een stukje onontdekt Europa dat een mooie mix heeft van oude steden, pittoreske dorpen en ongerepte natuur. In Estland bekijken we de gekleurde huizen van Tallinn, in Letland de Gütmans Grot in het nationaal park en in Litouwen het bedevaartsoord de ‘Heuvel der Kruisen’.
29 juli - 12 augustus 2020
Duur: 15 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Akkrum zeilen 3

Nederland / Natuur & Actief / Zeilen /

Niet meer te boeken!

Harde wind, schuimkoppen op de golven en de zon in je gezicht; zijn dit voor jou de ingrediënten die een reis tot een succes maken? Dan zit je hier helemaal op je plek. Voeg hier nog een boot, een zeil en een team aan toe en het spel der natuurelementen is begonnen. Heb je nog nooit gezeild? Geen nood, er is altijd een schipper mee die een oogje in het ehh… zeil houdt. Tijdens de reis gaan we overdag lekker varen, nemen een frisse duik in ‘Frysk wetter’ en tappen’s avonds moppen bij de tent.
1 augustus - 8 augustus 2020
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Reisduur

Leeftijd

Reistype

Vervoer

Overnachting

Reisintensiteit

Reisstatus

Landen

Bekijk 0 resultaten