Amarant Variant

Wat is een Amarant Variant-reis

Amarant Variant organiseert net als Amarant Reizen actieve, christelijke groepsreizen. Ontmoeting, verdieping en gezelligheid staan centraal. Er is alleen één verschil! Bij Amarant Variant is er meer persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer. Er gaat een extra reisleider mee met de groep en er wordt tijdens je vakantie meer structuur en duidelijkheid geboden. We sturen je vooraf een dagprogramma toe en houden extra rekening met wat je als deelnemer nodig hebt op reis. Zo kan iedereen genieten van een ontspannen vakantie.

Is Amarant Variant iets voor mij?

Je past bij een Amarant Variant-reis als je het prettig vindt om met reisleiders op pad te gaan die jou duidelijkheid en zekerheid kunnen bieden. Of als je het soms lastig vindt om aansluiting te vinden bij de groep. We gaan ervan uit dat je goed voor jezelf kunt zorgen; in het dagelijks leven woon en werk je dan ook zelfstandig. Maar tijdens je vakantie bieden we graag nét dat beetje extra. Zodat je niet op je tenen hoeft te lopen maar echt kunt genieten van een ontspannen tijd met elkaar.

Waar gaan de Amarant Variant-reizen naartoe?

We hebben acht Amarant Variant-reizen (binnen Europa) waarbij jij mee kunt. Deze hebben een actieve inslag, waarbij er natuurlijk ook genoeg ruimte is voor ontspanning en gezelligheid. Kies in het overzicht met Variant-reizen de mooiste bestemming en boek je reis.

Meer weten?

Heb je vragen over deze nieuwe categorie reizen? Of twijfel je of je meewilt met een Amarant- of een Amarant Variant-reis? Neem dan contact met ons op: bel naar 0346-212897 (optie 1-2). We denken graag met je mee.

Contactformulier

Naam*

Emailadres*

Telefoonnummer

Stel hier je vraag*

Neem direct contact op