Amarant Variant

Amarant Reizen organiseert actieve, christelijke groepsreizen voor verschillende leeftijdsgroepen. Ontmoeting, verdieping en gezelligheid staan centraal.

Wat is een Amarant Variant-reis

Amarant Reizen organiseert Variant-reizen die in veel opzichten gelijk zijn aan de reguliere reizen. Toch is het net een beetje anders. Bij Amarant Variant is er meer persoonlijke aandacht voor jou als deelnemer. Er gaat een extra reisleider mee met de groep en er wordt tijdens je vakantie structuur en duidelijkheid geboden. Onze reisleiders nemen van tevoren contact met je op om met jou te bespreken wat jij nodig hebt. Zo hoef je niet op je tenen te lopen, maar kun je echt genieten van een ontspannen tijd met elkaar.

Is Amarant Variant iets voor mij?

Je past bij een Amarant Variant-reis als je het prettig vindt met reisleiders op pad te gaan die jou duidelijkheid en structuur kunnen bieden. Of als je het lastig vindt om aansluiting te vinden in een groep. Je hebt te maken met een beperking; bijvoorbeeld autisme, een licht verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Je vindt het fijn om in een kleine groep te reizen.
We gaan ervan uit dat je voor jezelf kunt zorgen; je kunt je eigen financiën en evt. medicatie beheren en in het dagelijks leven woon en werk je zelfstandig.

Waar gaan de Amarant Variant-reizen naartoe?

We hebben verschillende Amarant Variant-reizen binnen Europa waarbij jij mee kunt. Deze hebben een actieve inslag, waarbij er natuurlijk ook genoeg ruimte is voor ontspanning en gezelligheid. Kies in het overzicht met Variant-reizen de mooiste bestemming en boek je reis.

Meer weten?

Heb je vragen over deze categorie reizen? Of twijfel je of een Amarant Variant-reis bij je past? Neem dan contact met ons op: bel naar 0346-445011. We denken graag met je mee.

  Contactformulier

  Naam*

  Emailadres*

  Telefoonnummer

  Stel hier je vraag*

  Neem direct contact op