Neem direct contact op

De reizen

Je kunt een reis zoeken door middel van de filter of door op de afbeelding te klikken. Wij wensen je veel succes met het vinden van een geschikte reis.

Akkrum zeilen 4

Nederland / Zeilen /

Niet meer te boeken!

v.a. 389,00
Jongerenreis
Boek nu met last-minute korting voor €300,- Geef bij je boeking in het opmerkingenveld aan dat je voor de last-minute prijs boekt. Harde wind, schuimkoppen op de golven en de zon in je gezicht; zijn dit voor jou de ingrediënten die een reis tot een succes maken? Dan zit je hier helemaal op je plek. Voeg hier nog een boot, een zeil en een team aan toe en het spel der natuurelementen is begonnen. Heb je nog nooit gezeild? Geen nood, er is altijd een schipper mee die een oogje in het ehh… zeil houdt. Tijdens de reis gaan we overdag lekker varen, nemen een frisse duik in ‘Frysk wetter’ en tappen’s avonds moppen bij de tent.
11 augustus - 18 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Belgie Ardennen Deluxe

België / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

Laat je verwennen tijdens deze Deluxe-reis. Op een prachtige locatie in de Ardennen, met het natuurgebied De Hoge Venen-Eiffel om de hoek, is het goed toeven. Tussen de glooiende heuvels wandel je van het ene mooie uitzicht naar het andere. Grote steden vind je hier niet. Wel hier en daar een pittoresk dorpje in een groene vallei. Het is de perfecte bestemming om te genieten van de natuur én actief bezig te zijn. Na een activiteit is het dan ook heerlijk om even te ontspannen in de sauna of jacuzzi, en daarna aan te schuiven aan een rijk gedekte tafel. Er gaat een kookliefhebber mee die dagelijks voor ons zal koken. Op en top genieten!
17 augustus - 24 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika / Trektocht / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Er is bijna geen land ter wereld met een grotere diversiteit dan Zuid-Afrika. Je vindt er bruisende miljoenensteden, maar ook ongerepte wildernis, reusachtige bergmassieven en uitgestrekte savannen. Je kunt er olifanten spotten, maar ook pinguïns en walvissen. Je ontdekt de rijkdom maar ook de armoede in de sloppenwijken. Dans mee op het ritme van de traditionele trommels, ruik de geuren van de inheemse gerechten, ontmoet de kleurrijke mensen en duik in de golven van de oceaan. Tijdens deze reis beleef je Afrika in al zijn facetten.
25 augustus - 11 september 2018
Duur: 18 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Huttentocht Oostenrijk Vorarlberg (kort)

Oostenrijk / Huttentrektocht / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

De perfecte combinatie voor wandelaars: een actieve wandelreis én een vijfdaagse huttentocht in één reis. Geschikt voor iedereen die eens wil proberen of een huttentocht iets voor hem of haar is. De tocht is iets lichter dan onze gemiddelde Amarant huttentochten, maar geeft een goed beeld van hoe het is om met je hele hebben en houden door de bergen te trekken, van hut naar hut. Voor we daaraan beginnen, strijken we een kleine week neer in een knusse groepsaccommodatie. Hier beginnen we aan de ‘warming up’: een aantal wandelingen door het schitterende Vorarlberg.
28 augustus - 8 september 2018
Duur: 12 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

USA roadtrip

Verenigde Staten / Trektocht / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

LET OP! Alleen nog plek voor 1 vrouwelijke deelnemer! Last-minute aanbieding: boek nu voor €2649,- Noem bij je boeking in de opmerkingen dat je gebruik wilt maken van deze last-minute aanbieding. Ga mee op avontuur in het Wilde Westen! Ontdek de veelzijdige natuur en boeiende cultuur van het westen van de USA. Tijdens deze reis van Denver tot San Fransisco trekken we langs de vruchtbare bergen van Colorado, beklimmen we de indrukwekkende rode rotsen van de Grand Canyon, bezoeken we bruisende steden en reizen we langs de schitterende kust van de Grote Oceaan. Tijdens de reis maken we kennis met de lokale bevolking en hun eigengereide cultuur.
31 augustus - 18 september 2018
Duur: 19 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Italië Perugia 2

Italië / Natuur & Cultuur / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

LET OP! Alleen nog plek voor 1 mannelijke deelnemer! In het hart van Italië liggen de groene heuvels van Umbrië. De zon, de rijke grond en de aanwezigheid van beekjes en riviertjes maken deze streek zeer geschikt voor de wijnbouw. Heel toepasselijk verblijven we deze vakantie dan ook in een oude wijnboerderij, die omgebouwd is tot een comfortabele vakantiewoning. Vanuit deze boerderij bezoeken we de mooiste plekjes van de omgeving. Umbrië is rijk aan dromerige heuvelstadjes met smalle straatjes en oude vestingmuren. Maar we genieten ook van de natuur en de heerlijke Italiaanse keuken.
1 september - 8 september 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Duitsland De Harz 2

Duitsland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

Rivieren banen zich een weg langs beboste hellingen. Dit gebied, gelegen bij het gebergte de Harz, is een eldorado voor natuurliefhebbers. Laat je tijdens deze reis terugvoeren in de tijd van mijnen en kastelen tot aan de oertijd, en kom tegelijk tot rust in het hier en nu. Omgeven door de ongerepte natuur, met diepe valleien en spectaculaire rotswanden, is dit oord met recht een geliefde plek voor wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers. Welkom in De Harz!
7 september - 14 september 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Herfstwandeling: legerkamp op de Veluwe

Nederland / Activiteit /
We wandelen dit jaar in de voetsporen van de Romeinen. Deze serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen. We lopen langs de wallen van een oud legerkamp, via een aquaduct of naar de replica van een wachttoren. We bezoeken driemaal een Romeins fort langs de Rijn: Ulpia Noviomagus, Trajectum en Lugdunum Batavorum. Voor de Romeinen was de Rijn de noordelijke grens van het rijk en deze ‘Limes’ krijgt waarschijnlijk de status van ‘werelderfgoed’. Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.
15 september - 15 september 2018
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Zuid-Frankrijk Fietsen & Wandelen 2

Frankrijk / Natuur & Actief /
Bruisende stadjes en verstilde dorpjes trekken aan je voorbij. In de verte snoeit een boer zijn lavendelveld. Het achterland van de Middellandse Zeekust is de perfecte bestemming voor een vakantie net buiten het hoogseizoen! Met temperaturen van een graad of twintig is het heerlijk fietsen en wandelen. Wat je er tegenkomt? Lieflijke heuvels, ruige canyons, een rijke historie en de beroemde burcht van Carcassonne. We overnachten in comfortabele groepshuizen in het schilderachtige Franse dorpje Cantignergues.
18 september - 27 september 2018
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Canarische eilanden: Fuerteventura

Spanje / Natuur & Actief / Vliegreis /
Welkom op de Canarische Eilanden! Deze eilandengroep ligt dicht bij de noordwestkust van Afrika, in de buurt van Marokko. Wij bezoeken één van de meest ruige eilanden: Fuerteventura. Het landschap is vulkanisch en onherbergzaam, vol met cactussen en diepe ravijnen. Die ravijnen kunnen ineens kleine oases herbergen. De geitenhouderij is populair op dit eiland: je vindt er meer geiten dan inwoners! Wat je er nog meer vindt: mooie, authentieke dorpjes, natuurparken, kilometers aan zandduinen en natuurlijk prachtige witte stranden met helderblauw water.
22 september - 29 september 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Vogezen Bushcraft

Frankrijk / Bushcraft / Minibusjes /
Hoe kun je overleven in de natuur, met alleen die middelen die je op dat moment voorhanden hebt? Dat leer je tijdens deze uitdagende reis. We overnachten in tipitenten op een veld. Bij de vuurplaats en in de ontmoetingsruimte leren we alles over vuur maken, eetbare planten en hoe je een mes, bijl en kompas goed gebruikt. Natuurlijk brengen we al die theorie ook in de praktijk. Een wirwar van wandelpaden leidt ons door de middelhoge bergketen: een prachtig, door toeristen nog onontdekt gebied.
26 september - 2 oktober 2018
Duur: 7 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Spanje Andalusie

Spanje / Natuur & Actief / Vliegreis /
Wie denkt aan Zuid-Spanje, denkt al snel aan de massale stranden van de Costa del Sol. Maar trek je iets meer het binnenland in, dan stuit je op rustieke dorpjes in een prachtig berglandschap. Olijfbomen leunen loom tegen de weg aan en de zon schijnt uitbundig op de ruige siërra’s. Het is hier fantastisch wandelen! En natuurlijk slaan we mooie steden zoals Sevilla en Ronda niet over. Ontdek tijdens deze zonnige reis het échte Andalusië.
5 oktober - 12 oktober 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Fietsreis Portugal

Portugal / Fietsen / Vliegreis /
Welkom in het land van schapenboeren en ontdekkingsreizigers! Waar grote kathedralen naast Moorse paleizen staan. In het fascinerende Portugal maken we een fietstrektocht langs de ruige kust van Alentejo en de Algarve. Kijk je tijdens het fietsen om je heen, dan zie je de golven tegen de immense kliffen beuken. Onderweg overnachten we in verschillende accommodaties. Zin in een sportieve uitdaging? Stap dan op de fiets en ontdek de Rota Vicentina!
19 oktober - 27 oktober 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Fietsreis Portugal verlenging

Portugal / Fietsen / Vliegreis /
Welkom in het land van schapenboeren en ontdekkingsreizigers! Waar grote kathedralen naast Moorse paleizen staan. In het fascinerende Portugal maken we een fietstrektocht langs de ruige kust van Alentejo en de Algarve. Kijk je tijdens het fietsen om je heen, dan zie je de golven tegen de immense kliffen beuken. Onderweg overnachten we in verschillende accommodaties. Zin in een sportieve uitdaging? Stap dan op de fiets en ontdek de Rota Vicentina!
19 oktober - 31 oktober 2018
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Noord-Griekenland

Griekenland / Natuur & Actief / Vliegreis /
Grieks Macedonië is een wereld op zich. Dat merk je meteen als je aankomt in het bedrijvige Thessaloníki. De levendige studentenstad ademt geschiedenis. We staan op de plek waar Paulus één van de eerste christelijke gemeentes stichtte. Al snel trekken we verder, want er is meer te zien! Zoals de oude stad Pella of de Via Egnatia; de oude handelsroute tussen Rome en Istanbul. Hier maken we prachtige wandelingen. De sportievelingen kunnen zich zelfs wagen aan de beklimming van de Olympus! Om daarna de benen wat rust te gunnen aan zee.
20 oktober - 27 oktober 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Noord-Griekenland verlenging

Griekenland / Natuur & Actief / Vliegreis /
Grieks Macedonië is een wereld op zich. Dat merk je meteen als je aankomt in het bedrijvige Thessaloníki. De levendige studentenstad ademt geschiedenis. We staan op de plek waar Paulus één van de eerste christelijke gemeentes stichtte. Al snel trekken we verder, want er is meer te zien! Zoals de oude stad Pella of de Via Egnatia; de oude handelsroute tussen Rome en Istanbul. Hier maken we prachtige wandelingen. De sportievelingen kunnen zich zelfs wagen aan de beklimming van de Olympus! Om daarna de benen wat rust te gunnen aan zee.
20 oktober - 31 oktober 2018
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Zuid-Marokko Rondreis

Marokko / Rondreis / Vliegreis /
Breng een bezoek aan Marokko, het land van 1001-nacht. De kleurrijke souks, de levendigheid op straat en de woestijnlandschappen, zorgen voor een sprookjesachtig decor van de reis. Hier worden je zintuigen geprikkeld. Voel het wol van de prachtige handgeknoopte kelims, proef van de zoete muntthee die je geserveerd krijgt en ruik de frisse woestijnlucht terwijl je overnacht in een schitterende palmoase. Wie een bezoek brengt aan het Arabische land, zal dat z’n hele leven blijven herinneren.
22 oktober - 1 november 2018
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Winterwandeling: Limes in Lugdunum

Nederland / Activiteit /
We wandelen dit jaar in de voetsporen van de Romeinen. Deze serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen. We lopen langs de wallen van een oud legerkamp, via een aquaduct of naar de replica van een wachttoren. We bezoeken driemaal een Romeins fort langs de Rijn: Ulpia Noviomagus, Trajectum en Lugdunum Batavorum. Voor de Romeinen was de Rijn de noordelijke grens van het rijk en deze ‘Limes’ krijgt waarschijnlijk de status van ‘werelderfgoed’. Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.
10 november - 10 november 2018
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Cuba

Cuba / Natuur & Cultuur / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Wie het authentieke Cuba wil zien, moet niet te lang wachten! Het land verwestert in rap tempo, maar op dit moment stap je nog in een compleet andere wereld als je voet op dit eiland zet. Reis mee naar het land van de swingende muziek, dikke sigaren en antieke auto’s. Je slaapt bij Cubanen thuis en krijgt een inkijkje in dit communistische land. De rondreis krijgt een actieve twist, want we zullen er regelmatig wandelend of fietsend op uit trekken. Zo verkennen we de kleurrijke steden én de binnenlanden van dit bijzondere eiland.
13 november - 29 november 2018
Duur: 17 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Wintersport Belalp 1

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /
Hoog in de Zwitserse Alpen ligt het kleine dorpje Belalp. De perfecte wintersportlocatie. Machtige sneeuwtoppen liggen om je heen en stap je de deur van het chalet uit, dan sta je direct op één van de pistes.
12 januari - 19 januari 2019
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Wintersport Belalp 2

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /
Hoog in de Zwitserse Alpen ligt het kleine dorpje Belalp. De perfecte wintersportlocatie. Machtige sneeuwtoppen liggen om je heen en stap je de deur van het chalet uit, dan sta je direct op één van de pistes.
16 maart - 23 maart 2019
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Winters Polen

Polen / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Polen is een relatief onbekend vakantieland. Waarom is ons een raadsel, zo merk je al snel als je het land bezoekt. Van de hoge pieken van het Tatra-gebergte tot de besneeuwde boomtoppen van Bieszczady Nationaal Park. Van het aangrijpende Auschwitz tot de zoutmijnen bij Krakau. Zowel qua natuur als cultuur heeft Polen alles te bieden. We verkennen twee gebieden in het zuiden van Polen en deze reis krijgt een winters karakter: met sneeuwschoenwandelingen, een langlauftocht en zelfs de mogelijkheid om te skiën!
23 februari - 3 maart 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Winters Lapland

Finland / Noorwegen / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

In het meest noordelijke puntje van Scandinavië ligt een witte, ongerepte wereld. Hier maken we een actieve rondreis, dwars door Fins en Noors Lapland. Tijdens heldere nachten gaan we op zoek naar het noorderlicht. En overdag? Dan gaan we op de Lapse manier op pad: met een sneeuwscooter, huskyslee of met de sneeuwschoenen aan. Actieve dagen in de natuur wisselen we af met schitterende autoritten en een winterse duik in de cultuur van Lapland.
6 maart - 15 maart 2018
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Sicilië

Italië / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Oude gebouwen leunen tegen elkaar aan. Een kronkelig straatje wordt opgefleurd door een groepje banjospelers. Welkom op Sicilië! Het eiland met een smeltkroes van Italiaanse, Griekse en Arabische culturen. Waar de voorjaarszon je gezicht een eerste kleur geeft.
28 april - 5 mei 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Sicilië met verlenging

Italië / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Oude gebouwen leunen tegen elkaar aan. Een kronkelig straatje wordt opgefleurd door een groepje banjospelers. Welkom op Sicilië! Het eiland met een smeltkroes van Italiaanse, Griekse en Arabische culturen. Waar de voorjaarszon je gezicht een eerste kleur geeft.
28 april - 9 mei 2018
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Bushcraft Workshop: vuur

Nederland / Activiteit / Bushcraft /

Deze reis is geweest

Vuur maken… iedereen heeft weleens ‘gespeeld’ met vuur. Om de BBQ te starten, om je op te warmen tijdens koude avonden in de bergen, je houtkachel of openhaard aan krijgen, zelfs het aansteken van een kaars met een lucifer heeft iedereen gedaan. Maar wat nu als het er echt op aankomt, als je in een noodsituatie gelijk vuur nodig hebt. Waar vind je geschikt materiaal, hoe bouw je een vuurplaats op, en welke methode kies je om vuur te maken? Hieronder twee vuur workshops waar we dit allemaal bespreken en nog belangrijker: praktiseren.
24 februari - 24 februari 2018
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Lentewandeling: langs een aquaduct

Nederland / Activiteit /

Niet meer te boeken!

We wandelen dit jaar in de voetsporen van de Romeinen. Deze serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen. We lopen langs de wallen van een oud legerkamp, via een aquaduct of naar de replica van een wachttoren. We bezoeken driemaal een Romeins fort langs de Rijn: Ulpia Noviomagus, Trajectum en Lugdunum Batavorum. Voor de Romeinen was de Rijn de noordelijke grens van het rijk en deze ‘Limes’ krijgt waarschijnlijk de status van ‘werelderfgoed’. Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.
10 maart - 10 maart 2018
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Zuid-Frankrijk Deluxe

Frankrijk / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Vlieg naar de Zuid-Franse voorjaarszon en geniet van een reis met nét dat beetje extra luxe. Comfortabele huizen met éénpersoonskamers, een verfrissend zwembad én een kookliefhebber die de maaltijden bereidt. Dat alles in een decor van beboste hellingen, wijnvelden en sfeervolle dorpjes. Onze standplaats is het authentieke dorpje Cantignergues, een klein Frans gehucht van niet meer dan een handvol huizen, middenin de streek Minervois.
18 mei - 25 mei 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 50+

Reisintensiteit (2/5)

SURPRISE STEDENTRIP

Bestemming onbekend / Natuur & Cultuur / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

v.a. 394,00
Jongerenreis
Houd jij wel van verrassingen? Boek dan deze surprise Stedentrip! Helemaal geen idee hebben waar je naartoe gaat, alle touwtjes helemaal loslaten: laat het avontuur beginnen… Een wollen trui of een korte broek, bij het inpakken houd je rekening met alle weersomstandigheden. Na het boeken krijg je tipjes van de sluier opgelicht. Weet jij de hints te ontcijferen? Op de dag van vertrek sta je met je medereizigers op het vliegveld en dán wordt de bestemming onthuld!
27 april - 30 april 2018
Duur: 4 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Wandelen langs de Hollandse Kust

Nederland / Trektocht /

Niet meer te boeken!

Wandelen langs de kust betekent soms ploeteren door mul zand. Maar het betekent ook struinen over slingerende bospaadjes, doorkruisen van bollen-, of heidevelden, of klimmen naar een duintop met een schitterend uitzicht. En waar je ook loopt, altijd ben je omringd door de zilte geur van de zee. Wandel zes dagen mee langs de Hollandse Kust!
16 mei - 21 mei 2018
Duur: 6 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Canarische eilanden: Fuerteventura

Spanje / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Welkom op de Canarische Eilanden! Deze eilandengroep ligt dicht bij de noordwestkust van Afrika, in de buurt van Marokko. Wij bezoeken één van de meest ruige eilanden: Fuerteventura. Het landschap is vulkanisch en onherbergzaam, vol met cactussen en diepe ravijnen. Die ravijnen kunnen ineens kleine oases herbergen. De geitenhouderij is populair op dit eiland: je vindt er meer geiten dan inwoners! Wat je er nog meer vindt: mooie, authentieke dorpjes, natuurparken, kilometers aan zandduinen en natuurlijk prachtige witte stranden met helderblauw water.
26 mei - 2 juni 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Stedentrip Rome

Rome / Natuur & Cultuur / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Ontdek de charme van het eeuwenoude Rome tijdens deze vierdaagse stedentrip. Een prachtige stad met romantische straatjes, heerlijke pizza’s en historische bezienswaardigheden op elke straathoek. Maar Rome is ook een stad waar de roerige geschiedenis van de eerste christenen zich afspeelde. Tijdens deze vierdaagse stedentrip bezoeken we de beroemde plekken die je gezien moet hebben. Maar daar blijft het niet bij. Net zo bijzonder zijn de ontmoetingen met lokale christenen die in Rome leven en werken. In vier dagen tijd proef je van het rijke heden en verleden van deze indrukwekkende stad.
1 juni - 4 juni 2018
Duur: 4 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Italië Perugia 1

Italië / Natuur & Cultuur / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

In het hart van Italië liggen de groene heuvels van Umbrië. De zon, de rijke grond en de aanwezigheid van beekjes en riviertjes maken deze streek zeer geschikt voor de wijnbouw. Heel toepasselijk verblijven we deze vakantie dan ook in een oude wijnboerderij, die omgebouwd is tot een comfortabele vakantiewoning. Vanuit deze boerderij bezoeken we de mooiste plekjes van de omgeving. Umbrië is rijk aan dromerige heuvelstadjes met smalle straatjes en oude vestingmuren. Maar we genieten ook van de natuur en de heerlijke Italiaanse keuken.
2 juni - 9 juni 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Fietsreis Italië, Oostenrijk, Slovenië

Oostenrijk / Fietsen / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Per fiets volg je de rivier De Drau door het Italiaanse, Oostenrijkse én Sloveense land. De tocht begint in het Italiaanse plaatsje Dobbiaco. Licht bergafwaarts zet je koers naar Oostenrijk en geniet je van de indrukwekkende bergen om je heen. Mooi meegenomen: de kantons waar je doorheen fietst kennen de meeste zonuren van de Alpen! Pas bij de grens met Slovenië wordt de tocht iets intensiever en gaan we wat meer klimmen en dalen. Je eindpunt is de sfeervolle stad Maribor in Slovenië. Er staat dan inmiddels 375 kilometer op de teller.
28 juni - 11 juli 2018
Duur: 14 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Zuid-Frankrijk Fietsen en Wandelen 1

Frankrijk / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Bruisende stadjes en verstilde dorpjes trekken aan je voorbij. In de verte snoeit een boer zijn lavendelveld. Het achterland van de Middellandse Zeekust is de perfecte bestemming voor een vakantie in het voorjaar!
27 april - 5 mei 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Slotermeer zeilweekend

Nederland / Zeilen /

Deze reis is geweest

De wind bolt het zeil, dat wit afsteekt tegen de blauwe lucht. Je voelt de druk op het roer, zet de zeilen nóg iets strakker, kruipt nóg iets scherper aan de wind en gaat nog een tikkeltje schuiner...
10 mei - 14 mei 2018
Duur: 5 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Bushcraft Workshop: koken

Nederland / Activiteit / Bushcraft /
Gezellig, leerzaam en vooral lekker! De kookworkshops van Siegurd.nl zijn zeer in ‘trek’. Dat komt vooral omdat koken op het moment hot is, en helemaal als je dat in een prachtige omgeving in de bossen mag doen. Er is de tijd om te koken maar er is ook tijd om te ontspannen met een glaasje wijn.
10 augustus - 10 augustus 2018
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Marokko Rondreis

Marokko / Trektocht / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Reis mee naar het hart van Marokko. Dwars door het Hoge Atlasgebergte, langs de hoogste watervallen van Noord-Afrika en door de desolate uitgestrektheid van de woestijn. We beginnen en eindigen in het kleurrijke Marrakesh, een stad die je zéker eens gezien moet hebben! Deze bijzondere rondreis brengt je op plekken waar het massatoerisme ver te zoeken is. Zo ontmoet je de gastvrije Berberbevolking en overnacht je in traditionele hotels en nomadententen. We trekken veel rond, maar maken ook regelmatig pas op de plaats om te genieten van de schitterende omgeving.
18 juni - 28 juni 2018
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Dordogne

Frankrijk / Natuur & Cultuur / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

De Franse streek Dordogne is niet voor niets een favoriete vakantiebestemming van veel Nederlanders. De glooiende heuvels, oude grotten, maar ook schilderachtige dorpjes en levendige markten geven je het ultieme vakantiegevoel. Ons vakantiehuis staat in de schilderachtige Dordogne. In de eenvoudige dorpen met natuurstenen huizen, ervaar je de gemoedelijke Franse cultuur. Geef je zintuigen de kost tijdens een bezoek aan de regionale markt. Zet je tanden in heerlijke olijven, ruik de geur van handgemaakte zeep en hoor het geroezemoes van het zangerig Frans.
30 juni - 7 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Golfsurfen 1

Nederland / Natuur & Actief /

Niet meer te boeken!

In de verte komt een mooie golf aanrollen. Jij gaat languit op je surfboard liggen, en dan… peddelen! Deze reis staat volop in het teken van golfsurfen. Ook het strand verveelt nooit. Er zijn wel 1000 en 1 dingen te bedenken die je in die grote zandbak kunt doen. Denk aan schelpen verzamelen, in de golven springen, zandkastelen bouwen en op je handdoek in het zand liggen. Maar hoe gaaf is het om te leren hoe je op zo’n board over het water kunt zoeven. Tijdens deze reis zet jij je spieren aan het werk. Kortom: actie!
14 juli - 21 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (4/5)

SURPRISE TRIP

Bestemming onbekend / Trektocht / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

v.a. 1.039,00
Jongerenreis
Bestemming onbekend! Say what?! Deze zomer laat jij even alle controle los en beleef jij de verrassing van je leven. De voorpret begint al direct bij het boeken. Langzamerhand krijg je tipjes van de sluiter opgelicht… Op de dag van vertrek is de spanning niet meer te houden. Met je medereizigers sta je op het vliegveld en dán wordt de bestemming onthuld! Eén ding verklappen we vast: het wordt een onvergetelijke trip. Met busjes en tenten trekken we door een bijzonder gebied. En tijdens de reis kun je nog weleens voor leuke verrassingen komen te staan…
30 juli - 8 augustus 2018
Duur: 10 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Expeditie Robinson 1

Nederland / Natuur & Actief /

Niet meer te boeken!

v.a. 339,00
Jongerenreis
Dit is de kans om Expeditie Robinson niet vanaf de bank te beleven, maar in het echt! Eén geluk: je wordt niet halverwege de week naar huis gestuurd. In deze week vol competitie wordt je uitgedaagd om jezelf te bewijzen: wie is het snelst, het sterkst? Ga met anderen de strijd aan en verdien de meeste punten! Wie wordt de Robinson Crusoe van 2018?
27 juli - 3 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Zomerwandeling: tussen twee forten

Nederland / Activiteit /

Niet meer te boeken!

We wandelen dit jaar in de voetsporen van de Romeinen. Deze serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen. We lopen langs de wallen van een oud legerkamp, via een aquaduct of naar de replica van een wachttoren. We bezoeken driemaal een Romeins fort langs de Rijn: Ulpia Noviomagus, Trajectum en Lugdunum Batavorum. Voor de Romeinen was de Rijn de noordelijke grens van het rijk en deze ‘Limes’ krijgt waarschijnlijk de status van ‘werelderfgoed’. Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.
9 juni - 9 juni 2018
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Golfsurfen 2

Nederland / Natuur & Actief /

Niet meer te boeken!

v.a. 524,00
Jongerenreis
Trek je wetsuit aan en ontdek de verslaving die golfsurfen heet. Met een groep leeftijdsgenoten zet je in het Zeeuwse Ouddorp je armspieren aan het werk. De golven zijn hier ideaal voor wie de beginselen van het golfsurfen onder de knie wil krijgen. Overdag ben je actief bezig in de zee, ’s avonds ontstaan vanzelf de goede gesprekken voor de tent. Het surfen kunnen we afwisselen met andere actieve sporten, zoals powerkiten en skimboarden. Of we gunnen onze spieren wat rust en maken een mooie strandwandeling of gaan uit eten.
11 augustus - 18 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Zwitserland Graubunden 4

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

In het Zuidoosten van Zwitserland ligt het schitterende kanton Graubünden. Je vindt hier witgepleisterde kloosters, vervallen burchten en een rijke cultuur. Maar al dat moois valt in het niet bij de machtige bergpassen en diepe kloven. Je raakt er niet uitgekeken! De woeste natuur daagt je uit tot flinke wandelingen in de frisse berglucht. Maar we maken ook uitstapjes naar culturele hoogtepunten. Bij alles wat we tijdens deze kampeervakantie ondernemen, zorgen de indrukwekkende bergen continu voor een prachtig decor.
17 augustus - 25 augustus 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 50+

Reisintensiteit (2/5)

Fietsreis Macedonië & Albanië

Albanië / Macedonië / Fietsen / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Macedonië en Albanië: misschien niet de eerste landen waar je aan zou denken bij een vakantiebestemming. Maar zoek je naar authentieke plekken, gastvrije mensen en schitterende natuur, dan zit hier helemaal op je plek. Niet alleen de landen zijn bijzonder, maar ook de manier waarop we deze verkennen: op de fiets. Bereid je voor op een redelijk pittige maar fantastische tocht door het hart van de Balkan.
16 juli - 26 juli 2018
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Italië Umbrië

Italië / Natuur & Cultuur / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Voor het échte Italiaanse gevoel moet je in Umbrië zijn. Zon, middeleeuwse dorpjes, talloze watervallen en de lekkerste pasta’s. Wat wil je nog meer? We kamperen aan de rand van het meer van Trasimeno, dat omringd is door bergen. Met je tenen in het water kijk je ’s avonds naar de prachtige zonsondergang. Er staan stedentrips, actieve middagen en relaxte momenten op het programma. Was je nog niet verknocht aan Italië, dan ben je dat na deze vakantie zéker.
11 juli - 19 juli 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Duitsland De Harz 1

Duitsland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Rivieren banen zich een weg langs beboste hellingen. Dit gebied, gelegen bij het gebergte de Harz, is een eldorado voor natuurliefhebbers. Laat je tijdens deze reis terugvoeren in de tijd van mijnen en kastelen tot aan de oertijd, en kom tegelijk tot rust in het hier en nu. Omgeven door de ongerepte natuur, met diepe valleien en spectaculaire rotswanden, is dit oord met recht een geliefde plek voor wandelaars, natuurliefhebbers en rustzoekers. Welkom in De Harz!
6 juli - 13 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Bushcraft Drenthe 1

Nederland / Bushcraft /

Niet meer te boeken!

v.a. 389,00
Jongerenreis
Kom van die bank af en ga een weekje back to basics. Ontdek wat de natuur te bieden heeft! In deze Bushcraftreis leer je overleven zonder moderne middelen. Mocht je ooit verdwaald raken in de wildernis, dan weet jij hoe je jouw avondeten uit de natuur moet halen. Met de Drentse bossen als decor en een stel avontuurlijke groepsgenoten om je heen, ontdek jij hoe je een verblijf in the middle of nowhere zo leuk mogelijk maakt. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten.
21 juli - 28 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Expeditie Robinson 2

Nederland / Natuur & Actief /

Niet meer te boeken!

v.a. 339,00
Jongerenreis
Dit is de kans om Expeditie Robinson niet vanaf de bank te beleven, maar in het echt! Eén geluk: je wordt niet halverwege de week naar huis gestuurd. In deze week vol competitie wordt je uitgedaagd om jezelf te bewijzen: wie is het snelst, het sterkst? Ga met anderen de strijd aan en verdien de meeste punten! Wie wordt de Robinson Crusoe van 2018?
3 augustus - 10 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Bushcraft Drenthe 2

Nederland / Bushcraft /

Niet meer te boeken!

v.a. 389,00
Jongerenreis
Stap eens uit je comfortabele leventje en keer een week terug naar de natuur. Niet om af te zien, maar om te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft! In deze Bushcraftreis leer je overleven zonder moderne middelen, maar ook hoe je het verblijf in the middle of nowhere zo leuk en aangenaam mogelijk maakt. Met de Drentse bossen als decor en een stel avontuurlijke groepsgenoten om je heen, wordt dit een vakantie om nooit te vergeten.
28 juli - 4 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Albanië cultuurduik

Albanië / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Albanië is misschien wel het laatste geheim van Europa. Dit relatief onbekende land bezit veel ongerepte natuur, maar ook eeuwenoude cultuurschatten. De gastvrije bevolking nodigt je uit in hun wereld van tradities, volksmuziek en heerlijke gerechten. Maar Albanië heeft ook een andere kant. Een deel van de bevolking leeft onder erbarmelijke omstandigheden. Tijdens deze reis zien we de mooie kanten van Albanië, maar maken we ook kennis met Stichting Hoop voor Albanië, die zich inzet voor de allerarmsten en gehandicapten in dit land.
6 augustus - 17 augustus 2018
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Roadtrip Kroatië

Kroatië / Trektocht / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

v.a. 1.014,00
Jongerenreis
Deze roadtrip brengt je naar één van de mooiste landen van Europa. Het zonovergoten Kroatië! Gezelligheid staat centraal, als we van camping naar camping hoppen. Op elke camping blijven we een aantal dagen, zodat we de omgeving goed leren kennen. Tijd genoeg dus om een duik in zee te nemen en door sfeervolle steden te kuieren. Goede gesprekken komen vanzelf op gang als we door het mooie binnenland wandelen of met elkaar de Bijbel open slaan. Een reis om nooit meer te vergeten!
14 augustus - 22 augustus 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Zeildag Loosdrecht

Nederland / Activiteit / Zeilen /

Niet meer te boeken!

Hou jij van zeilen, of wil je weten of het iets voor je is? Geef je dan op voor deze zeildag op de Loosdrechtse Plassen! Ervaren zeilers nemen je mee het water op en leren je nieuwe tips en tricks. Gewoon genieten van de wind en het water mag natuurlijk ook. Een mooie dag om nieuwe mensen te leren kennen, de Amarantsfeer te proeven en een actieve zaterdag te beleven!
23 juni - 23 juni 2018
Duur: 1 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Zwitserland Wallis

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

We reizen naar het beboste Saastal, dat omringd is door indrukwekkende bergtoppen. Hier wil je maar één ding: eropuit! Heb je eenmaal de bergtop van de Matterhorn aanschouwd, dan vergeet je ‘m nooit weer. Al wandelend door de bergen of het plaatsje Brig denk je prompt niet meer aan het hectische Nederlandse leven. Onderweg kom je een groot aantal karakteristieke kapelletjes tegen en wie geluk heeft spot ook steenbokken, bergmarmotten of zelfs edelweiss. Frisse berglucht, een actieve groep, mooie dagsluitingen: jij kan er na deze reis weer tegenaan!
2 juli - 13 juli 2018
Duur: 12 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Engelse Zuidkust

Groot-Brittannië / Natuur & Cultuur / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Witte krijtrotsen komen in zicht als je de Engelse zuidkust nadert. Hier in East Sussex, omgeven door groene heuvels en een uitgestrekte zee, slaan we onze tenten op. We laten ons onderdompelen in het typisch Britse landleven. Het nationale park South Downs ligt om de hoek en de omgeving is bezaaid met kastelen en ruïnes. Je kunt de geschiedenis hier bijna proeven! Een ideale plek om de benen te strekken en met elkaar te genieten van dit prachtige land.
11 juli - 20 juli 2018
Duur: 10 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Noorwegen Rondreis

Noorwegen / Trektocht / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Wandel langs fjorden, bergtoppen en gletsjers. Luister naar donderende watervallen of juist de stilte van een afgelegen meer. Geniet van een actieve groep Amaranters, de knusse hutten waar jullie bivakkeren en de fantastische vergezichten. Deze rondreis leidt je door de mooiste gebieden van Noorwegen. We verblijven in hutten op vier verschillende plaatsen, zodat we steeds een andere Noorse omgeving ontdekken.
13 juli - 27 juli 2018
Duur: 15 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Duitsland Sauerland

Duitsland / Natuur & Cultuur / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

De geur van het bos, romantische vakwerkhuisjes, waterbronnen en Middeleeuwse stadjes. Tijdens deze groepsreis ontdek je het allemaal. Want hoewel het Sauerland niet eens zo ver van Nederland ligt, is het wel op en top buitenland! Ons huis is omgeven door een grote tuin waar je aan een kabbelend beekje tot rust kan komen. Plaatsjes als Silbach en Brilon wisselen we af met een bezoekje aan druipsteengrotten en wandelingen door de groene heuvels.
13 juli - 20 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Ierland County Kerry 1

Ierland / Natuur & Cultuur / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Weinig landen spreken zo tot de verbeelding als Ierland. Een mysterieuze sfeer hangt over het landschap dat regelmatig in mistflarden is gehuld. Killarney is een schilderachtig stadje en het perfecte startpunt van onze vakantie. In feite ligt deze stad midden in een National Park, met de hoogste bergketen van Ierland en een aantal vervallen abdijen en kastelen. Ontmoet de hartelijke bevolking in één van de vele pubs en geniet van de traditionele Ierse muziek. Fáilte go hÉireann!
14 juli - 25 juli 2018
Duur: 12 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Mongolië Expeditie

Mongolië / Huttentrektocht / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Gezocht: avonturiers met een goede conditie die mee op expeditie willen naar het einde van de wereld! Mongolië, ook wel het ‘land van de blauwe hemel’ genoemd, kenmerkt zich door een immense uitgestrektheid. Ontdek een ruig land met eindeloze toendra's en verlaten hoogvlaktes. Kijk niet raar op wanneer je urenlang niets tegenkomt, behalve wat wilde jaks, geiten of przewalskipaarden. We bezoeken de hoofdstad, wandelen door Terelj Nationaal Park en leven toe naar het hoogtepunt van deze reis: een twaalfdaagse expeditie in het Altaj-gebergte!
20 juli - 10 augustus 2018
Duur: 22 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Noorwegen kampeertrekking

Noorwegen / Trektocht / Minibusjes /

Gegarandeerd vertrek!

Indrukwekkende fjorden, ruige berggebieden en stille meren: de Noorse natuur is waanzinnig mooi. Grillige, grijze bergtoppen vormen het mysterieuze decor voor talloze sprookjes en volksverhalen. We trekken in minibusjes door het zuiden van Noorwegen. Overdag wandelen we door de bergen, bezoeken we het mooie Oslo of raften we door het wilde rivierwater. Daalt de avond neer, dan zetten we onze tentenkamp neer, op een camping of in het wild. Dit wordt een adembenemend avontuur!
20 juli - 3 augustus 2018
Duur: 15 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Zuid-Frankrijk

Frankrijk / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

In de omgeving van Narbonne en Carcassonne ligt onze bestemming: Cantignergues. Dit rustige dorpje middenin de heuvels is de perfecte plek voor een onbezorgde vakantie. Hier vind je rust, maar ook genoeg om je uit te dagen actief bezig te zijn. Wie van outdooractiviteiten houdt, kan hier z’n hart ophalen. Naast mountainbiken en hiken, leent de natuur hier zich ook goed voor canyoning, abseilen en klimmen. Wie rustiger aan wil doen, brengt een bezoek aan het historische Carcassonne of gaat uit eten in Minerve.
21 juli - 28 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Montenegro, Bosnië, Servië

Bosnië / Montenegro / Servië / Trektocht / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Ontdek de verborgen parel die De Balkan heet. In deze etnische lappendeken met haar fascinerende geschiedenis vinden we schitterende natuur, bijzondere steden en gastvrije mensen. We trekken door de landen Servië, Montenegro en Bosnië-Herzegovina. We komen langs plekken waar de tijd lijkt stil te staan. Het grote aantal kloosters, kerken en prehistorische opgravingen vormen boeiende bezienswaardigheden. Tel daar de groene landschappen, prachtige watervallen en rustieke dorpjes bij op en je hebt het hart van dit boeiende gebied te pakken.
13 juli - 27 juli 2018
Duur: 15 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Noorwegen (wild)kamperen

Noorwegen / Trektocht / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

v.a. 1.104,00
Jongerenreis
Indrukwekkende fjorden, ruige berggebieden en stille meren: de Noorse natuur is waanzinnig mooi. Grillige, grijze bergtoppen vormen het mysterieuze decor voor talloze sprookjes en volksverhalen. We trekken in minibusjes door het zuiden van Noorwegen. Overdag hiken we door de bergen, maken we Oslo onveilig of raften we door het wilde rivierwater. Natuurlijk kunnen we ook lekker ontspannen en even bijkomen van alle indrukken. Daalt de avond neer, dan zetten we onze tentenkamp neer, op een camping of in het wild. Dit wordt een adembenemend avontuur!
20 juli - 3 augustus 2018
Duur: 15 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Akkrum zeilen 1

Nederland / Zeilen /

Niet meer te boeken!

v.a. 389,00
Jongerenreis
Harde wind, schuimkoppen op de golven en de zon in je gezicht; zijn dit voor jou de ingrediënten die een reis tot een succes maken? Dan zit je hier helemaal op je plek. Voeg hier nog een boot, een zeil en een team aan toe en het spel der natuurelementen is begonnen. Heb je nog nooit gezeild? Geen nood, er is altijd een schipper mee die een oogje in het ehh… zeil houdt. Tijdens de reis gaan we overdag lekker varen, nemen een frisse duik in ‘Frysk wetter’ en tappen’s avonds moppen bij de tent.
21 juli - 28 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Tour du Mont Blanc

Frankrijk / Italië / Zwitserland / Huttentrektocht / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Maar weinig mensen kunnen zeggen dat ze de Mont Blanc van alle kanten hebben gezien. Met deze huttentrektocht hiken we in elf dagen om de hoogste berg van Europa heen. Dertien dagen, tien hutten, drie landen en een onvergetelijke uitdaging! De ene dag wandel je door de Franse Alpen en de volgende dag bewonder je de rode gloed van de zonsondergang vanuit je berghut in Zwitserland. Om vervolgens in Italië de ruige kant van de top te verkennen. De sportieve uitdaging, de gezelligheid van de hutten en de grandioze uitzichten maken deze tocht een echte ‘must do’!
23 juli - 4 augustus 2018
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Alpen Outdoor Experience 1

Frankrijk / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

v.a. 699,00
Jongerenreis
Diep in de Zuid-Franse Alpen ligt een gigantisch meer. De rivier Ubaye slingert zich een weg hiernaartoe. Hier aan de oevers slaan we onze tenten op, met een decor van bergen om ons heen. Dit is een plek waar je maar één ding wilt: eropuit! Op de mountainbike de bergen in, of met een stoere canyoning door de rivier waden en langs diepe kloven abseilen. Deze outdoor experience is voor iedereen die van een sportief avontuur houdt!
24 juli - 1 augustus 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Zwitserland Graubunden 1

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

In het Zuidoosten van Zwitserland ligt het schitterende kanton Graubünden. Je vindt hier witgepleisterde kloosters, vervallen burchten en een rijke cultuur. Maar al dat moois valt in het niet bij de machtige bergpassen en diepe kloven. Je raakt er niet uitgekeken! De woeste natuur daagt je uit tot flinke wandelingen in de frisse berglucht. Maar we maken ook uitstapjes naar culturele hoogtepunten. Bij alles wat we tijdens deze kampeervakantie ondernemen, zorgen de indrukwekkende bergen continu voor een prachtig decor.
24 juli - 1 augustus 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Ierland County Kerry 2

Ierland / Natuur & Cultuur / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Weinig landen spreken zo tot de verbeelding als Ierland. Een mysterieuze sfeer hangt over het landschap dat regelmatig in mistflarden is gehuld. Killarney is een schilderachtig stadje en het perfecte startpunt van onze vakantie. In feite ligt deze stad midden in een National Park, met de hoogste bergketen van Ierland en een aantal vervallen abdijen en kastelen. Ontmoet de hartelijke bevolking in één van de vele pubs en geniet van de traditionele Ierse muziek. Fáilte go hÉireann!
25 juli - 4 augustus 2018
Duur: 11 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Akkrum zeilen 2

Nederland / Zeilen /

Niet meer te boeken!

v.a. 389,00
Jongerenreis
Harde wind, schuimkoppen op de golven en de zon in je gezicht; zijn dit voor jou de ingrediënten die een reis tot een succes maken? Dan zit je hier helemaal op je plek. Voeg hier nog een boot, een zeil en een team aan toe en het spel der natuurelementen is begonnen. Heb je nog nooit gezeild? Geen nood, er is altijd een schipper mee die een oogje in het ehh… zeil houdt. Tijdens de reis gaan we overdag lekker varen, nemen een frisse duik in ‘Frysk wetter’ en tappen’s avonds moppen bij de tent.
28 juli - 4 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Fietsreis Zwitserse Rijn

Zwitserland / Fietsen / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Fiets mee door de Rijnvallei en langs de Bodensee! We beginnen bij de Rheinquelle en fietsen vervolgens langs de bovenloop van de Rijn, omgeven door de bergen en afwisselende landschappen. De etappes variëren van steile afdalingen en klimmetjes, deels over onverharde paden, tot licht dalend, vlak en soms licht stijgend. We maken een wandeling naar de bron van de Rijn in het Tomameer en volgen verder fietsend de rivier door Oostenrijk heen naar het Zwitserse Basel. Onderweg komen we van alles tegen: weidse natuurgebieden, beschermde ooibossen, maar ook de dichtbevolkte oever van de Bodensee met haar gezellige havenstadjes.
30 juli - 9 augustus 2018
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Zweden Tiveden

Zweden / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Zweden: het land van elanden, houthakkers en Pippi Langkous. Maar ook één van de meest favoriete landen van elke natuurliefhebber! We kamperen pal naast het Undenmeer op een sfeervolle camping. We kunnen zo het meer op kanoën en daar zelfs overnachten op één van de eilandjes! Het Tiveden National Park ligt om de hoek, waar we naar hartenlust kunnen wandelen. Een leuk extraatje aan deze reis is dat een ervaren bushcraftinstructeur ons twee dagen mee op pad neemt. Hij leert ons de beginselen van het (over)leven in de natuur. Zo krijgen we een fascinerend inkijkje in dit bijzondere land.
30 juli - 8 augustus 2018
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Frankrijk Ardèche 1

Frankrijk / Natuur & Cultuur / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Genieten van een vakantie in de natuur, omringd door bergen, lekker eten en stralend mooi weer. Dat kan tijdens deze kampeervakantie in de Ardèche. Deze prachtige regio in het zuiden van Frankrijk is vernoemd naar de slingerende rivier die zich dwars door de bergen baant. Je vindt er zinderend natuurschoon, gezellige oude dorpjes, groene bossen, indrukwekkende grotten en middeleeuwse kastelen. En aan de strakblauwe lucht een heerlijk warme zon.
30 juli - 7 augustus 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Alpen Outdoor Experience 2

Frankrijk / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

v.a. 659,00
Jongerenreis
Diep in de Zuid-Franse Alpen ligt een gigantisch meer. De rivier Ubaye slingert zich een weg hiernaartoe. Hier aan de oevers slaan we onze tenten op, met een decor van bergen om ons heen. Dit is een plek waar je maar één ding wilt: eropuit! Op de mountainbike de bergen in, of met een stoere canyoning door de rivier waden en langs diepe kloven abseilen. Deze outdoor experience is voor iedereen die van een sportief avontuur houdt!
1 augustus - 9 augustus 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Corsica 1

Frankrijk / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Kun je niet kiezen uit al het reisaanbod? Ga dan mee naar Corsica. Dit schitterende eiland heeft namelijk alles. Ruig en bergachtig binnenland, een mix van Franse en Italiaanse invloeden, idyllische strandjes met blauwe baaien… We wandelen over de beroemde wandelroute GR20, brengen een bezoek aan het geboortehuis van Napoleon en genieten ’s avonds van een Soupe Corse. Maak je borst nat voor een afwisselende ontdekkingstocht op dit ruige eiland.
31 juli - 7 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (3/5)

Polen

Polen / Natuur & Cultuur / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

v.a. 689,00
Jongerenreis
Polen, je bent er misschien nog nooit geweest. Maar grote kans dat je je hart verliest tijdens deze reis. Polen heeft namelijk heel wat verborgen schatten: Ongerepte natuur, grillige bergen met diepe ravijnen en oeroude bossen waar nog lynxen en beren wonen. Maar óók charmante steden, middeleeuwse kastelen en een boeiende geschiedenis. In Polen snuif je de zuivere berglucht op, geniet je van folklore en tradities en bewonder je sprookjesachtige steden.
1 augustus - 9 augustus 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Zwitserland Graubunden 2

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

In het Zuidoosten van Zwitserland ligt het schitterende kanton Graubünden. Je vindt hier witgepleisterde kloosters, vervallen burchten en een rijke cultuur. Maar al dat moois valt in het niet bij de machtige bergpassen en diepe kloven. Je raakt er niet uitgekeken! De woeste natuur daagt je uit tot flinke wandelingen in de frisse berglucht. Maar we maken ook uitstapjes naar culturele hoogtepunten. Bij alles wat we tijdens deze kampeervakantie ondernemen, zorgen de indrukwekkende bergen continu voor een prachtig decor.
1 augustus - 9 augustus 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Noorse Fjorden

Noorwegen / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Noorwegen blijft je verbazen. In twaalf dagen ontdekken we twee fjorden aan de westkust van dit adembenemende land. Het blauwe fjord water splijt de hoge bergen in tweeën en de zon gaat er nauwelijks onder. Een prachtig decor dat uitnodigt tot mooie wandelingen en actieve dagen. Geniet van de besneeuwde bergtoppen, bezoek oude staafkerken en sluit de dag ontspannen af in de gezellige Noorse hutten.
3 augustus - 14 augustus 2018
Duur: 12 dagen

Leeftijd: 50+

Reisintensiteit (3/5)

Nederland Texel Deluxe

Nederland / Natuur & Cultuur /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Kom eens lekker uitwaaien op Texel! Dit waddeneiland beschikt over mooie stranden, glooiende duinen vol wiegend helmgras, prachtige fietsroutes en honderden soorten vogels. Op Texel kun je dagelijks lange strandwandelingen maken. Maar het eiland biedt ook een scala aan kunst en cultuur. Je kunt de oude vuurtoren beklimmen of heerlijk tot rust komen op een terrasje. Vanuit een gezellige woonboerderij verkennen we het mooie Texel en genieten we van het echte eilandgevoel.
13 juli - 20 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Wales

Groot-Brittannië / Natuur & Cultuur / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Snowdonia, het klinkt als een sprookje. En zo voelt het ook, als je door het magische landschap van Wales wandelt. De grillige bergen en vredige valleien omringen je als een schilderachtig decor. De besneeuwde toppen toveren prachtige weerspiegelingen in het water van een bergmeer. Hier en daar staat een verdwaald kasteel in de mist te mijmeren over lang vervlogen eeuwen. Met een beetje fantasie hoor je Keltische klanken in het geluid van de wind.
3 augustus - 10 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Akkrum zeilen 3

Nederland / Zeilen /

Niet meer te boeken!

v.a. 339,00
Jongerenreis
Boek nu met last-minute korting voor €250,- Harde wind, schuimkoppen op de golven en de zon in je gezicht; zijn dit voor jou de ingrediënten die een reis tot een succes maken? Dan zit je hier helemaal op je plek. Voeg hier nog een boot, een zeil en een team aan toe en het spel der natuurelementen is begonnen. Deze reis biedt jou de kans om zeilvaardigheden te leren. Geschikt voor beginners die willen kennismaken met deze watersport, maar ook ervaren zeilers vinden deze week genoeg uitdaging en ontspanning. Tijdens de reis gaan we overdag het water op en genieten we ‘s avonds van goede gesprekken met elkaar bij de tent.
4 augustus - 11 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (4/5)

Corsica 2

Frankrijk / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Kun je niet kiezen uit al het reisaanbod? Ga dan mee naar Corsica. Dit schitterende eiland heeft namelijk alles. Ruig en bergachtig binnenland, een mix van Franse en Italiaanse invloeden, idyllische strandjes met blauwe baaien… We wandelen over de beroemde wandelroute GR20, brengen een bezoek aan het geboortehuis van Napoleon en genieten ’s avonds van een Soupe Corse. Maak je borst nat voor een afwisselende ontdekkingstocht op dit ruige eiland.
7 augustus - 16 augustus 2018
Duur: 10 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Frankrijk Ardeche 2

Frankrijk / Natuur & Cultuur / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Genieten van een vakantie in de natuur, omringd door bergen, lekker eten en stralend mooi weer. Dat kan tijdens deze kampeervakantie in de Ardèche. Deze prachtige regio in het zuiden van Frankrijk is vernoemd naar de slingerende rivier die zich dwars door de bergen baant. Je vindt er zinderend natuurschoon, gezellige oude dorpjes, groene bossen, indrukwekkende grotten en middeleeuwse kastelen. En aan de strakblauwe lucht een heerlijk warme zon.
6 augustus - 14 augustus 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Zwitserland Graubunden 3

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

v.a. 719,00
Jongerenreis
In het Zuidoosten van Zwitserland ligt het schitterende kanton Graubünden. Je vindt hier witgepleisterde kloosters, vervallen burchten en een rijke cultuur. Maar al dat moois valt in het niet bij de machtige bergenpassen en gapende kloven. Je raakt er niet uitgekeken! De woeste natuur daagt je uit voor flinke wandelingen in de frisse berglucht. Maar we maken ook uitstapjes op cultureel gebied. Bij alles wat we tijdens deze kampeervakantie ondernemen, zorgen de indrukwekkende bergen continu voor een prachtig decor.
9 augustus - 17 augustus 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Fietsreis Noorwegen

Noorwegen / Fietsen / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Vanaf het zadel van je fiets verken je het luisterrijke landschap van Noorwegen. Ga mee naar het land van bergen en watervallen, van duizenden fjorden en middernachtzon. Door het Numedal en over de Rallarvegen voert onze weg, over de twee mooiste fietsroutes die Scandinavië rijk is. We beginnen licht stijgend en mountainbiken vervolgens over de grootste hoogvlakte van Europa, dwars door het nationale park Hardangervidda. Een letterlijk en figuurlijk hoogtepunt!
14 augustus - 25 augustus 2018
Duur: 12 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Huttentocht Pyreneeën (kort)

Frankrijk / Huttentrektocht / Vliegreis /

Gegarandeerd vertrek op aanvraag!

Twijfel je of een complete huttentrektocht net iets te lang of te zwaar voor je is? Dan is dit de perfecte tussenvorm: we verblijven een paar dagen in een vaste accommodatie en trekken daarna zes dagen door de bergen, van hut naar hut. We beginnen de reis dus met een rustige start. In de Spaanse Pyreneeën wisselen we ‘inloopwandelingen’ af met ontspannende activiteiten. Hebben we de smaak van het wandelen te pakken, dan vertrekken we naar de Franse Pyreneeën voor een prachtige meerdaagse tocht. Een mooie mix van ontspannen en actief de bergen in!
14 augustus - 24 augustus 2018
Duur: 11 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Azoren Sao Miguel

Portugal / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Wie een bezoek brengt aan dit groene pareltje in de blauwe oceaan zal het niet snel vergeten. Omgeven door de Atlantische Oceaan, kilometers verwijderd van het vasteland, ligt het eiland Sao Miguel. Dit is het grootste van de eilandengroep de Azoren. De mooiste bezienswaardigheden van dit kratereiland bevinden zich in de natuur. Sommige plekjes doen paradijselijk aan met exotische planten, warmwaterbronnen, groene bergtoppen en onontdekte strandjes…
22 augustus - 31 augustus 2018
Duur: 10 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Zwitserland Jura

Zwitserland / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

v.a. 644,00
Jongerenreis
Deze week ga jij ultiem genieten. In minibusjes rijden we naar het mooie Zwitserland. We slaan onze tenten op in de Jura en genieten van het ‘back to the basics’-gevoel. Liggend in het gras met een boek in de hand of rondom het kampvuur zitten en de ultieme marshmallows bereiden: het kan tijdens deze reis. In de verte zie je de machtige bergen liggen. Overdag trekken we eropuit, naar schilderachtige steden zoals Bern of Biel. Of naar het enorme meer waar we kunnen zwemmen, varen en hiken.
14 augustus - 22 augustus 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Azoren Sao Miguel

Portugal / Natuur & Actief / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Wie een bezoek brengt aan dit groene pareltje in de blauwe oceaan zal het niet snel vergeten. Omgeven door de Atlantische Oceaan, kilometers verwijderd van het vasteland, ligt het eiland Sao Miguel. Dit is het grootste van de eilandengroep de Azoren. De mooiste bezienswaardigheden van dit kratereiland bevinden zich in de natuur. Sommige plekjes doen paradijselijk aan met exotische planten, warmwaterbronnen, groene bergtoppen en onontdekte strandjes…
5 september - 14 september 2018
Duur: 10 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Huttentocht Italië Gran Paradiso

Italië / Huttentrektocht / Trein /

Niet meer te boeken!

Het Nationaal Park Gran Paradiso telt maar liefst 57 enorme gletsjers! In dit wandelparadijs wacht een uitdagende huttentocht op je, met als hoogtepunt de beklimming van de 4.061 meter hoge Gran Paradiso. Begin alvast met het trainen van je conditie en bereid je voor op een reis met ongekende uitzichten. De aanblik van de hoge met sneeuw bedekte toppen boven de verstilde bergmeertjes is majestueus. Zelfs de meest ervaren bergwandelaars kunnen in dit gebergte oneindig genieten van de grootse en woeste natuur!
6 augustus - 18 augustus 2018
Duur: 13 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (4/5)

Frankrijk Ardèche 3

Frankrijk / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

v.a. 689,00
Jongerenreis
Houd je van vakantie vieren in de natuur, omringd te zijn door bergen, lekker eten en stralend mooi weer? Dan is deze kampeervakantie in de Ardèche echt iets voor jou. Deze prachtige regio in het zuiden van Frankrijk is vernoemd naar de slingerende rivier die zich dwars door de bergen baant. Je vindt er zinderend natuurschoon, lieve oude dorpjes, groene bossen, spannende grotten en middeleeuwse kastelen. En aan de strakblauwe lucht een heerlijk warme zon.
13 augustus - 21 augustus 2018
Duur: 9 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (1/5)

Oostenrijk Karinthië

Oostenrijk / Natuur & Actief / Minibusjes /

Niet meer te boeken!

Alpenland Oostenrijk: de droombestemming voor iedere wandelaar. Om je heen ligt een decor van spitse toppen, groene Alpenweiden en verstilde bergmeertjes. Hier maken we spectaculaire tochten! Onderweg worden we getrakteerd op prachtige uitzichten en kunnen we even op adem komen bij een bergmeertje. Na een inspannende wandeldag is niets heerlijker dan neer te strijken bij onze chalets en onderuitgezakt te genieten van ‘apfelstrudel mit sahne’.
16 augustus - 25 augustus 2018
Duur: 10 dagen

Leeftijd: Vanaf 30 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Sardinië

Italië / Natuur & Cultuur / Vliegreis /

Niet meer te boeken!

Maak je klaar voor een zonnige eilandvakantie tussen palmbomen, witte stranden en een azuurblauwe zee. Maar ook indrukwekkende steden, eeuwenoude basilieken en schilderachtige haventjes. Het Italiaanse Sardinië heeft het allemaal. De warme zomers worden verzacht door de Maestrale, een zeewind die zorgt voor een aangename verkoeling. Tijdens deze kampeervakantie ontdekken we de prachtige kust, de mooie steden en de culturele tradities van dit schitterende eiland.
21 augustus - 30 augustus 2018
Duur: 10 dagen

Leeftijd: 20-35 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur