5x bijna gegarandeerd vertrek

Er zijn nog een paar aanmeldingen nodig om deze reizen te laten vertrekken! Zorg jij voor de doorslag?

  1. Corsica Kun je niet kiezen uit al het reisaanbod? Ga dan mee naar Corsica. Dit schitterende eiland heeft namelijk alles. Ruig en bergachtig binnenland, een mix van Franse en Italiaanse invloeden, idyllische strandjes met blauwe baaien… 
  2. Jongerenreis Polen Polen, je bent er misschien nog nooit geweest. Maar grote kans dat je je hart verliest tijdens deze reis. Polen heeft namelijk heel wat verborgen schatten: Ongerepte natuur, grillige bergen met diepe ravijnen en oeroude bossen. Misschien kom je er wel een lynx of een beer tegen…
  3. Huttentocht Pyreneeën Twijfel je of een complete huttentrektocht net iets te lang of te zwaar voor je is? Dan is dit de perfecte tussenvorm: we verblijven een paar dagen in een Spaanse accommodatie en trekken daarna zes dagen door de bergen van de Franse Pyreneeën.
  4. Jongerenreis Ardèche Houd je van vakantie vieren in de natuur, omringd te zijn door bergen, lekker eten en stralend mooi weer? Dan is deze kampeervakantie in de Ardèche echt iets voor jou. Je vindt er oude dorpjes, groene bossen, koele grotten en middeleeuwse kastelen. En een heerlijk warme zon.
  5. Italië Perugia De warme septemberzon, het verblijf in een oude wijnboerderij en de heerlijke Italiaanse keuken: perfecte ingrediënten om te genieten van de omgeving van Umbrië. Umbrië is rijk aan dromerige heuvelstadjes met smalle straatjes en oude vestingmuren.