Neem direct contact op

De Reizen

Bushcraft Drenthe 1

Nederland / Bushcraft /
Kom van die bank af en ga een weekje back to basics. Ontdek wat de natuur te bieden heeft! In deze Bushcraftreis leer je overleven zonder moderne middelen. Mocht je ooit verdwaald raken in de wildernis, dan weet jij hoe je jouw avondeten uit de natuur moet halen. Met de Drentse bossen als decor en een stel avontuurlijke groepsgenoten om je heen, ontdek jij hoe je een verblijf in the middle of nowhere zo leuk mogelijk maakt. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten.
21 juli - 28 juli 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 15-19 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Bushcraft Drenthe 2

Nederland / Bushcraft /
Stap eens uit je comfortabele leventje en keer een week terug naar de natuur. Niet om af te zien, maar om te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft! In deze Bushcraftreis leer je overleven zonder moderne middelen, maar ook hoe je het verblijf in the middle of nowhere zo leuk en aangenaam mogelijk maakt. Met de Drentse bossen als decor en een stel avontuurlijke groepsgenoten om je heen, wordt dit een vakantie om nooit te vergeten.
28 juli - 4 augustus 2018
Duur: 8 dagen

Leeftijd: 18-25 jaar

Reisintensiteit (2/5)

Vogezen Bushcraft

Frankrijk / Bushcraft / Minibusjes /
Hoe kun je overleven in de natuur, met alleen die middelen die je op dat moment voorhanden hebt? Dat leer je tijdens deze uitdagende reis. We overnachten in tipitenten op een veld. Bij de vuurplaats en in de ontmoetingsruimte leren we alles over vuur maken, eetbare planten en hoe je een mes, bijl en kompas goed gebruikt. Natuurlijk brengen we al die theorie ook in de praktijk. Een wirwar van wandelpaden leidt ons door de middelhoge bergketen: een prachtig, door toeristen nog onontdekt gebied.
26 september - 2 oktober 2018
Duur: 7 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (3/5)

Bushcraft cursus: introductie

Nederland / Activiteit / Bushcraft /
Wil je meer weten over Bushcraft? Dan is deze tweedaagse cursus echt iets voor jou! Op een laagdrempelige maar wel leerzame en soms spannende manier, leer je de basis-bushcrafttechnieken. Deze twee dagen zijn er speciaal voor jou, zodat je je kunt oriënteren in deze wondere, wilde wereld.
19 oktober - 20 oktober 2018
Duur: 2 dagen

Leeftijd: Alle leeftijden

Reisintensiteit (2/5)

Filters

Ik zoek een reis in de volgende maanden

Leeftijd

Zwaarteclassificering

Reisstatus

Reistype

Landen

Reisduur