België

Ardennen Deluxe

Deluxe

Laat je verwennen tijdens deze Deluxe-reis. Op een prachtige locatie in de Ardennen, met het natuurgebied De Hoge Venen-Eifel om de hoek, is het goed toeven. Tussen de glooiende heuvels wandel je van het ene mooie uitzicht naar het andere. Grote steden vind je hier niet. Wel hier en daar een pittoresk dorpje in een groene vallei. Het is de perfecte bestemming om te genieten van de natuur én actief bezig te zijn. Na een activiteit is het dan ook heerlijk om even te ontspannen en daarna aan te schuiven aan een rijk gedekte tafel. Er gaat een kookliefhebber mee die dagelijks voor ons zal koken. Op en top genieten! 

Photos
Amarant Reizen Ardennen Outdoor 4
Ardennen Outdoor Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Belgie Ardennen Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Belgie Ardennen Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Belgie Ardennen Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Belgie Ardennen Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Belgie Ardennen christelijke vakanties 16
Amarant Reizen Belgie Ardennen de Luxe 2
BESCHRIJVING

Lieflijk en toch ook ruig
We zullen er regelmatig op uit trekken voor mooie wandelingen door de heuvels. Wie er oog voor heeft, ziet honderden unieke plant- en diersoorten. Het landschap lijkt op het eerste gezicht lieflijk, maar herbergt ook kloven, ruisende watervallen en stroomversnellingen. Dit alles maakt het gebied niet alleen ideaal voor lange wandelingen, maar voor de waaghals biedt het uitdagende activiteiten als abseilen, canyoning, mountainbiken of klimmen. Het bezoeken van karakteristieke natuurstenen dorpjes zorgt voor een leuke afwisseling. De stad Malmédy staat bekend om haar kleurrijke bloemenpracht en charmante vakwerkhuisjes. 

Het luxe vakantiegevoel
Ons onderkomen tijdens deze reis is een luxe vakantievilla, gelegen op een steenworp afstand van de Duitse grens. Ten zuiden van het dorpje waar we verblijven ligt het uitgestrekte bos ‘Forêt Domaniale du Grand Bois’ met zo’n 2000 hectare aan natuurschoon. We kunnen alle kanten op voor leuke uitjes. Zo dicht bij de grens liggen zelfs de schoonheden van de Duitse Eifel binnen bereik. Om het luxe vakantiegevoel compleet te maken gaat er een kookliefhebber met deze reis mee die de maaltijden zal bereiden. Alles wat jij nog hoeft te doen is genieten van alle luxe en de prachtige omgeving. En dat is natuurlijk niet zo moeilijk in dit schitterende gebied.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

 • Overnachting in groepsaccommodatie
 • Bad- en bedlinnen
 • Vervoer met minibusjes (incl. CO2-compensatie)
 • Maaltijden op locatie
 • Reisleiding
 • Kookliefhebber

Niet inbegrepen:

 • Consumpties buiten de maaltijden om
 • Excursies en entreegelden 
 • Reserveringskosten €28,-
 • SGR garantie €5,-
 • 1-persoonskamer €139,- (optioneel)
 • Eigen vervoer korting €50,-
REISLEIDING

Deze reis wordt geleid door Marja Schuringa.

Bernice en Truida

Kookliefhebbers op deze reis zijn: Bernice Smith en Truida Janssen.

Bernice en Truida zijn enorm enthousiast over het koken op een Amarantreis. We hebben ons laten vertellen dat moeder en dochter niet onder doen voor een goed restaurant.

Wij genieten ervan om samen een kookliefhebbersteam te zijn. We wonen twee uur rijden uit elkaar en dan is het erg gezellig zo’n week samen te beleven en deelnemers te verwennen met leuke gerechten. Als kookliefhebber word je ook meteen opgenomen in de groep.

De deelnemers genieten er zichtbaar van om na een actieve dag lekker aan tafel te mogen schuiven: “Wat leuk om een gerecht te eten dat je zelf niet snel maakt.” Daar doe je het toch voor!

Wat nemen jullie altijd mee op een reis waar jullie kookliefhebbers zijn?

Een staafmixer, een extra ovenschaal en een goed keukenmes… die zijn onmisbaar in de keuken.

Welke herinnering aan een Amarantreis zal jullie altijd bijblijven?

Dat was de bijzonder ontmoeting met Anna, een zuster uit de plaatselijke kerk vlakbij de locatie waar we ook dit jaar verblijven. Zij bewoonde een kasteel en nodigde ons na de kerkdienst uit voor een rondleiding bij haar thuis. In haar torenkamertje hebben we gebeden en gezongen. Een heel mooie herinnering.