Nederland

Beach & Fun Terschelling

Natuur & Cultuur

Voor een onvergetelijke zomer ben je in Terschelling op de juiste plek! Het waddeneiland heeft alles in huis om jou een om-nooit-te-vergeten vakantie te bezorgen: zon, strand, duinen, bossen en zelfs zeehonden! Tijdens deze week is er ruimte voor actie, gezelligheid en het maken van nieuwe vrienden. Natuurlijk gaan we zwemmen in de zee en chillen op het strand, maar we kunnen ook op de fiets het eiland verkennen of zeehonden spotten. Het strand leent zich uitermate goed voor een potje beachvolleybal, vliegeren of een bootcamp.

Photos
Nerderland terschelling jongeren christelijke vakanties
Nerderland terschelling jongeren christelijke vakanties 19
Nerderland terschelling jongeren christelijke vakanties 18
Nerderland terschelling jongeren christelijke vakanties 17
Nerderland terschelling jongeren christelijke vakanties 15
Nerderland terschelling jongeren christelijke vakanties 14
Nerderland terschelling jongeren christelijke vakanties 13
Nerderland terschelling jongeren christelijke vakanties 11
Nerderland terschelling jongeren christelijke vakanties 9
Nerderland terschelling jongeren christelijke vakanties 8
Nerderland terschelling jongeren christelijke vakanties 7
Nerderland terschelling jongeren christelijke vakanties 5
BESCHRIJVING

Strandvakantie

De vakantie begint eigenlijk al op de boot vanaf Harlingen. Met de wind in je haren, de zon op je gezicht en de uitgestrekte Waddenzee om je heen begint het vakantiegevoel te kriebelen. Al snel maak je kennis met je groepsgenoten die er evenveel zin in hebben als jij! Aangekomen op het eiland voel je het: dit is het begin van een perfecte strandvakantie. Wij houden van een actieve vakantie, en gaan er dan ook vaak op uit. Met de fiets crossen we over het eiland om de mooiste plekjes te verkennen en af en toe ons handdoekje uit te rollen op het strand.

Knapperend kampvuur

Op loopafstand van het plaatsje West-Terschelling ligt de camping waar we met elkaar acht dagen gaan genieten. Het gezellige plaatsje – dat in de volksmond West wordt genoemd-  barst van de leuke winkeltjes om te shoppen en terrasjes om een ijsje te eten. Nadat we er overdag lekker op uit zijn geweest, genieten we ’s avonds van een heerlijke barbecue en vertellen we elkaar spannende verhalen rondom een knapperend kampvuur. Grote kans dat die acht dagen niet genoeg zijn om alles mee te maken wat er op Terschelling te beleven is.

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • overnachting in tenten
  • bootovertocht v.v.
  • eten en drinken, samen koken
  • reisleiding

NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • vervoer naar/van Harlingen
  • excursies en entreegelden
  • boekingskosten €28,-
REISKAART
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je van ons een mail met alle belangrijk informatie over de door jouw geboekte reis. In deze mail staan o.a. de adresgegevens van de accommodatie of camping, verzameltijden en een inpaklijst. Verder stelt de reisleider zich voor d.m.v. een reisleidersbrief en ontvang je de deelnemerslijst.

Highlights

Wat kun jij tijdens deze reis van je bucketlist afstrepen? Check het op één van onderstaande websites:

Maaltijden

Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. We zullen met elkaar maaltijden bereiden. Deze zijn inclusief de reissom.

Excursies

De excursies zijn bij deze reis niet inbegrepen. Natuurlijk heb je er zelf de hand in met welke excursie je meedoet en welke niet. Houd er rekening mee dat je hier ongeveer €50,- aan kwijt bent.

Bagage
Een aantal weken voor vertrek ontvang je van ons meer informatie over de toegestane hoeveelheid bagage.

Reisdocumenten
Voor reizen binnen Europa heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

Medicijnen?

Als je medicijnen gebruikt adviseren wij je om bij de huisarts, apotheek of GGD een medisch paspoort te halen. Hierop kan de arts gegevens vermelden over de ziekte en de benodigde medicijnen. Dit paspoort is handig als je in het buitenland nieuwe medicijnen nodig zou hebben, maar is ook van belang aan de grens. Omdat sommige geneesmiddelen onder de narcoticawet vallen en dus kunnen worden beschouwd als drugs bewijst het medisch paspoort, dat je de medicijnen meeneemt op doktersvoorschrift en voor eigen gebruik. Meer informatie vind je op Rijksoverheid en douane.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.