Nederland

Beers & Bites

Activiteit

Een leerzaam en lekker uitje voor de echte Bourgondiër. Eten en bier kunnen voor een geweldige smaakexplosie zorgen. Heb je bijvoorbeeld wel eens een Hertog Jan Grand Prestige gecombineerd met pure chocolade? Wij raden deze zeker aan! Op deze dag gaan we je meenemen in ‘foodpairings’ met bier. De gerechten gaan we onder andere maken op een zelfgemaakt vuurtje. Vuur zorgt voor warmte en gezelligheid in winterse tijden, maar het is van oudsher ook essentieel om heerlijke gerechten te bereiden. Daarnaast zijn er verschillende manieren om dit vuur te gebruiken om het gerecht te verwarmen. Denk bijvoorbeeld aan roken, grillen, slow-cooken, etc.. Gecombineerd met een bierproeverij wordt dit een topuitje!

 

Photos
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  3 1
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  2 1
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  1
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  5
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  4 1
BESCHRIJVING

Uiteraard beginnen we vandaag met het maken van een vuurtje, voor de gezelligheid, maar ook vooral om onszelf warm te houden. Hebben we de techniek onder de knie en hebben we een mooi vuurtje, dan halen we de verschillende attributen tevoorschijn voor het bereiden van de gerechten. Wat dacht je van onder andere een dutch-oven, een grill en een kamado? Tussendoor vertellen we je over de verschillende methodes en de werkwijzen. Als de recepten zijn bereid en we aan de proeverij beginnen, komen er verschillende biertjes op tafel. Een echte bierkenner brengt ons wat kennis bij en laat ons verschillende smaaksensaties meemaken. Ben jij klaar voor goede gerechten en een paar lekkere biertjes? Hard werken wordt beloont deze dag!

Locatie en tijd volgt nog

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • Instructeur en bierkenner
  • De diverse materialen
  • Ingrediënten, maaltijden en diverse bieren

Niet inbegrepen

  • Vervoer van en naar locatie
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee op stap gaat! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids/reisleider. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.