België

Belgische Ardennen Deluxe

Deluxe

Laat je verwennen tijdens deze Deluxe-reis. Op een prachtige locatie in de Ardennen, met het natuurgebied De Hoge Venen-Eifel om de hoek, is het goed toeven. Tussen de glooiende heuvels wandel je van het ene mooie uitzicht naar het andere. Grote steden vind je hier niet. Wel hier en daar een pittoresk dorpje in een groene vallei. Het is de perfecte bestemming om te genieten van de natuur én actief bezig te zijn. Na een activiteit is het dan ook heerlijk om even te ontspannen in de sauna of jacuzzi, en daarna aan te schuiven aan een rijk gedekte tafel. Er gaat een kookliefhebber mee die dagelijks voor ons zal koken. Op en top genieten!

Photos
Belgie Ardennen Christelijke groepsreis Amarant
Belgie Ardennen Christelijke groepsreis Amarant
Belgie Ardennen Christelijke groepsreis Amarant
Belgie Ardennen christelijke vakanties
Belgie Ardennen christelijke vakanties 15
Belgie Ardennen christelijke vakanties 13
Belgie Ardennen christelijke vakanties 11
Belgie Ardennen christelijke vakanties 12
Belgie Ardennen christelijke vakanties 8
Belgie Ardennen christelijke vakanties 10
Belgie Ardennen christelijke vakanties 7
Belgie Ardennen christelijke vakanties 3
Ardennen Amarant Reizen
Amarant Reizen Belgie Ardennen de Luxe 2
Amarant Reizen Belgie Ardennen de Luxe 11
original
original
original
original
image
BESCHRIJVING

Lieflijk en toch ook ruig
De omgeving is uitermate geschikt voor wandelliefhebbers. We zullen er regelmatig op uit trekken voor mooie wandelingen door de heuvels. Wie er oog voor heeft, ziet honderden unieke plant- en diersoorten. Het landschap lijkt op het eerste gezicht lieflijk, maar herbergt ook rotsen, canyons, ruisende watervallen en stroomversnellingen. Die ruigheid maakt het gebied ideaalvoor uitdagende activiteiten zoals abseilen, canyoning, mountainbiken of klimmen. Voor de afwisseling is het leuk om één van de karakteristieke dorpjes te bezoeken. De huizen van natuursteen vormen een prachtige eenheid met hun omgeving. Op zo’n 30 minuten rijden ligt bijvoorbeeld Malmédy. Deze stad staat bekend om haar kleurrijke bloemenpracht en charmante vakwerkhuisjes. Zo dicht bij de grens liggen ook de schoonheden van de Duitse Eifel voor het oprapen.

Het luxe vakantiegevoel
Ons onderkomen tijdens deze reis is een luxe vakantievilla, gelegen op een steenworp afstand van de Duitse grens. Vanuit het huis kijk je uit over de glooiende heuvels vol loof- en naaldbossen. De woning is van alle gemakken voorzien en beschikt zelfs over een sauna, jacuzzi en een infraroodcabine. Om het luxe vakantiegevoel compleet te maken gaat er een kookliefhebber met deze reis mee die de maaltijden zal bereiden. Alles wat jij nog hoeft te doen is genieten van alle luxe en de prachtige omgeving. En dat is natuurlijk niet zo moeilijk in dit schitterende gebied.

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • overnachting in groepsaccommodatie*
  • maaltijden
  • reisleiding

NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • vervoer minibusjes/auto’s (optioneel) €75,-
  • consumpties buiten de maaltijden om
  • optionele excursies en entreegelden
  • boekingskosten €28,-

*Toeslag 1-persoonskamer bedraagt €129,-

REISKAART
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatieboekje. Hierin staat een beknopte routebeschrijving, de adresgegevens van de accommodatie en een inpaklijst.

Vlak voor vertrek ontvang je van ons een deelnemerslijst en een brief waarin de reisleider zich voorstelt en je informeert over het verzamelpunt.

Wat maakt een Deluxe reis anders?

Soms wil je er gewoon even helemaal tussenuit. Geen zorgen over boodschappen, lekker niet hoeven koken. Extra veel tijd om te genieten van een boek, de prachtige omgeving en leuke reisgenoten. In zo’n geval past een Deluxe-reis helemaal bij jou! Tijdens een Deluxe-reis is er ruimte voor relaxte middagen, maar natuurlijk ook voor inspannende activiteiten, net zoals bij onze andere groepsreizen. Het enige verschil met onze reguliere reizen is dat we tijdens een Deluxe-reis worden vergezeld door een kookliefhebber, zodat we elke dag weer culinair kunnen genieten!

Meer weten?

Benieuwd hoe de streek eruit ziet? Bekijk alvast de omgeving via één van onderstaande websites:

Maaltijden

Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Tijdens deze reis gaat een kookliefhebber mee om heerlijke maaltijden te bereiden.

Excursies

De excursies zijn bij deze reis niet inbegrepen. Natuurlijk heb je er zelf de hand in met welke excursie je meedoet en welke niet. Houd er rekening mee dat je hier ongeveer €80,- aan kwijt bent.

Bagage
Een aantal weken voor vertrek ontvang je van ons een informatieboekje met meer informatie over de reis en een uitgebreide bagagelijst.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt afgesloten en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.

Reisdocumenten
Voor reizen binnen Europa heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

Medicijnen?

Als je medicijnen gebruikt, adviseren wij je om bij de huisarts, apotheek of GGD een medisch paspoort te halen. Hierop kan de arts gegevens vermelden over de ziekte en de benodigde medicijnen. Dit paspoort is handig als je in het buitenland nieuwe medicijnen nodig zou hebben, maar is ook van belang aan de grens. Omdat sommige geneesmiddelen onder de narcoticawet vallen en dus kunnen worden beschouwd als drugs, bewijst het medisch paspoort, dat je de medicijnen meeneemt op doktersvoorschrift en voor eigen gebruik. Meer informatie vind je op Rijksoverheid en douane.