België

Belgische Ardennen Variant

Variantreizen

In de Ardennen is zoveel te doen! Wandelen of kayakken. Een bezoek aan een grot, een burcht of een valkenshow. Een chocoladetour en een kayaktocht. Vanuit ons heerlijke vakantiehuis kun je alle kanten op voor een superleuke vakantie. Na een activiteit is het heerlijk om even te relaxen in de jacuzzi. Op en top genieten! 

Photos
Amarant Reizen Ardennen Outdoor 4
Ardennen Outdoor Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Belgie Ardennen Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Belgie Ardennen Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Belgie Ardennen Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Belgie Ardennen Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Belgie Ardennen christelijke vakanties 16
BESCHRIJVING

Lieflijk en ruig

Tussen de glooiende heuvels wandel je van het ene mooie uitzicht naar het andere. Wie er oog voor heeft, ziet honderden unieke plant- en diersoorten. Het landschap lijkt op het eerste gezicht lieflijk, maar herbergt ook rotsen, kloven, ruisende watervallen en stroomversnellingen. Het is de perfecte bestemming om te ontspannen in de natuur én actief bezig te zijn. Voor de echte helden zijn uitdagende activiteiten mogelijk zoals abseilen, canyoning, mountainbiken of klimmen. 

Het luxe vakantiegevoel
Grote steden vind je hier niet. Wel hier en daar een pittoresk dorpje in een groene vallei. De dorpjes staan bekend om hun kleurrijke bloemen en charmante vakwerkhuisjes. Ons onderkomen tijdens deze reis is een luxe vakantievilla, gelegen op een steenworp afstand van de Duitse grens. Ten zuiden van het dorpje waar we verblijven ligt het uitgestrekte bos ‘Forêt Domaniale du Grand Bois’. Om het luxe vakantiegevoel compleet te maken heeft het huis een eigen jacuzzi. Als dat niet genieten wordt!

REISDETAILS

Aanmelding

Om goed in te kunnen schatten of een Variant-reis voor jou de beste optie is, mailen we je na je boeking een aanmeldformulier. Hiermee krijgen we een beeld van wat jij kunt en nodig hebt. Daarna zullen we je laten weten of je boeking definitief kan worden gemaakt. 

Ben je nieuw bij Amarant Variant? Dan zullen we na ontvangst van het formulier ook telefonisch contact opnemen met een begeleider. 

Bij de prijs inbegrepen:

  • Overnachting in groepsaccommodatie
  • bad- en bedlinnen
  • Vervoer met minibusjes
  • CO2-compensatie busjes
  • Minimaal 2 reisleiders

Niet inbegrepen:

  • Maaltijden en consumpties
  • Excursies en entreegelden 
  • Reserveringskosten €28,-
  • SGR garantie €5,-
  • 1-persoonskamer €236,- (optioneel)
REISLEIDING

Deze reis wordt geleid door Janny Jansen en Klaas Pol.