Nederland

Bergwandelen in Nederland

Activiteit

Op de laatste dag van oktober trakteren de bossen je op een bijzondere kleurenpracht, van felgeel tot dieprood; vergezichten om van te watertanden! Maar die krijg je niet cadeau bij deze wandeling over de N70. Dat klinkt misschien als een provinciale autoweg, maar niets is minder waar; het is een schitterende wandelroute die loopt over 8 ‘bergen’ in het Rijk van Nijmegen, aangeplakt tegen de Duitse grens. Onderweg biedt het heuvelachtige landschap fenomenale uitzichten over de uiterwaarden van de Waal en de Rijn.

Photos
Dagjes uit Christelijke groepsreizen
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  4
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  3
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  2
BESCHRIJVING

Pittige tocht

De totale N70 route is 16 kilometer lang en telt zo’n 375 hoogtemeters. Af en toe moet je zo steil klimmen dat je je in een echt berggebied waant. De route voert je langs oude beukenlanen, vennen, een klaterend beekje, moerasruigten, rivierduinen en landgoederen. Het is een pittige tocht, dus een goede wandelconditie en stevige, goed ingelopen schoenen zijn een must.

I.v.m. de huidige corona-maatregelen wandelen we in groepjes van max. 4 personen plus een reisleider.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • reisleiding

Niet inbegrepen

  • maaltijden en consumpties
  • vervoer naar en van verzamelpunt
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee op stap gaat! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids/reisleider. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.