Nederland

Bierbelevenis

Activiteit

Proef je dat?! Water, graan, hop of gist… weet jij hoe je zelf een biertje kunt brouwen? Lust jij ook wel graag een biertje, maar heb je geen idee wat je nou het lekkerst vindt? Of ben je nieuwsgierig naar wat voor lekkernij het best past bij welk biertje? Doe dan mee met onze online interactieve bierproeverij onder leiding van een echte bierista!

Photos
pexels craig adderley
pexels pixabay
pexels pixabay
pexels iconcom
pexels elevate
BESCHRIJVING

Tijdens de activiteit ontmoeten we elkaar online en proeven we de verschillende smaken van bier. Naast het proeven zal je ook meer te weten komen over het brouwproces en wordt jouw kennis over bier getest. Vooraf ontvang je van ons een box met alle benodigdheden voor de bierproeverij. In deze box zit een korte uitleg van het brouwproces, een echt proefglas, wat lekkers en natuurlijk de verschillende biertjes. Boek snel je avondje bierproeven en laat je verrassen door de verschillende smaken. De activiteit gaat door bij minimaal 8 personen.

Tijdsindicatie: 20:15-22:00 uur

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • Online cursusleider
  • Bierista
  • Proeverij-box

Let op! Uiterlijke inschrijfdatum is maandag 30 november

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?
Leuk dat je een online activiteit hebt geboekt! In de week van de activiteit ontvang je van ons een mail met de link waarop je in kunt loggen en een brief met de nodige praktische informatie om goed voorbereid aan de activiteit te beginnen.