Nederland

Boulderen

Activiteit

In deze wintermaanden kunnen we ervoor kiezen om er buiten op uit te gaan, maar binnen zijn er ook allerlei sportieve uitjes te ondernemen. Ben jij iemand die altijd overal opklimt? Wat dacht je van een middagje boulderen? De meest spectaculaire discipline in het sportklimmen en heel laagdrempelig. Lekker een paar uur klauteren en uitdagende boulderproblemen oplossen. Elke keer maak je weer een nieuwe puzzel met je lichaam en maak je de meest acrobatische bewegingen. Ben jij lenig en houd je van puzzelen? Maak kennis met de bouldersport of laat jouw skills zien!

Photos
BESCHRIJVING

Deze middag begeven we ons in één van de grootste boulderhallen van Nederland, met maar liefst 2 verdiepingen. In de grote hal met vele verschillende boulderblokken legt een instructeur de beginselen van deze sport uit. Het is een hele laagdrempelige sport met verschillende gradaties, zo is er voor elk niveau genoeg uitdaging. Dus ook voor de ervaren actievelingen is dit een goede vervanging van de sportschool. Eenmaal begonnen is het verslavend om de verschillende boulders te toppen. Ook enig inzicht en vindingrijkheid is vereist om het boulderprobleem op te lossen. Welke stenen zijn namelijk nodig om de top de bereiken? De toppen zijn maximaal 4,5 meter hoog, dus het is te overzien! Maar wees niet bang als je een misstap maakt, je komt zacht terecht op dikke matten. Je kan het klimmen zowel solo als samen aangaan, want hoe leuk is het om samen te puzzelen en te juichen als iemand de top heeft bereikt? Hoeveel boulders top jij vandaag?

Locatie en tijd volgt nog.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • Entree boulderhal
  • Instructeur

Niet inbegrepen

  • Maaltijden en consumpties
  • Vervoer van en naar locatie
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee gaat boulderen! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids/reisleider. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.