Nederland

Buitenbioscoop

Activiteit

Om alvast een beetje in de Valentijnsferen te komen, organiseren wij in het meest romantische weekend van het jaar een bioscoopavond.. in de buitenlucht! Gezellig met een fleecedekentje op je schoot en een schaal popcorn binnen handbereik, kijken we onder het licht van de maan naar de sterren op het doek. Wil jij weten welke film wij draaien? Boek dan deze activiteit!

Photos
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  6
Outdoor movie grande
images
BESCHRIJVING

Je vindt onze buitenbioscoop op een sfeervol plekje middenin de natuur in het midden van het land. Waar het normaal gesproken pikkedonker is in een bioscoopzaal, schijnt in onze bioscoop het licht van de maan door de bomen. De film waar we naar kijken levert gesprekstof op. Onder het genot van een colaatje kletsen we –omgeven door gezellige fakkels en warmend aan het kampvuur- over wat we hebben gezien. Dé ideale manier om nieuwe contacten op te doen, of de door jou meegenomen date beter te leren kennen?

Locatie: In de bossen van de Utrechtse Heuvelrug (Hollandsche Rading)

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • Film
  • Popcorn en cola

Niet inbegrepen

  • Vervoer naar en van verzamelpunt
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je naar onze buitenbioscoop komt! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids/reisleider. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld en welke film er gedraaid zal worden natuurlijk.