Nederland

Canoe & Bike fun

Activiteit

Glijd stilletjes over het water, laat je meevoeren door de rustige stroming op het Valleikanaal, of peddel flink tegen de wind en stroming in! We dagen je uit voor een afwisselende dag waarop je niet alleen op het water bent, maar ook vanaf de zijlijn de prachtige omgeving aan de oevers van de Rijn bewondert vanaf de fiets. We kanoën over het Valleikanaal bij Veenendaal en fietsen door de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Blijf jij droog vandaag?

Photos
fietsen
Fietstocht midden Nederland 3
Kano de Grift
Kano de Grift 2
cunerakerk
kanos
kanoen
kano
kano
kano
kano
fietsen
fietsen
kano
kanoen
BESCHRIJVING

de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Blijf jij droog vandaag?

We verzamelen in de ochtend in Veenendaal waar zowel de kano- als de fietsroute van start gaat. In twee groepen maken we door het water en over het land een mooie route: we kanoën over het Valleikanaal en fietsen langs de Rijn richting Rhenen. Onderweg is er veel van dit prachtige gebied te zien, mits je natuurlijk het hoofd boven water weet te houden. De tocht van ongeveer 6 km kanoën leidt je langs het Binnenveld met bijzondere weidevogels en mooie natuurplekjes. In Rhenen aangekomen is het tijd om even op adem te komen met wat lekkers. De groepen wisselen hier van vervoersmiddel en vervolgen de route weer richting Veenendaal. Op de fietstocht van 20 km komen we langs leuke plaatjes als Rhenen, Elst en Amerongen. Even afstappen voor een selfie met  de Cuneratoren en kasteel Amerongen?

De activiteit zal plaatsvinden met twee groepen van ongeveer 10 personen. Tussendoor zorgen wij voor een kleine snack en een drankje en halverwege nuttigen we gezamenlijk ons meegebrachte lunchpakketje.

Tijdsindicatie: 10:30u – 16:30u

REISDETAILS

Bij de prijs in begrepen:

  • Drinken met wat lekkers
  • reisleider
  • Materialen

Niet inbegrepen:

  • Vervoer van/naar Veenendaal
  • Lunch
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee op pad gaat! Ongeveer een week voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.