Frankrijk

Corsica

Natuur & Actief

Wat krijgen wij steeds enthousiaste reacties terug van onze reizen naar Corsica! Dit schitterende eiland heeft dan ook alles. Ruig en bergachtig binnenland, een mix van Franse en Italiaanse invloeden, idyllische strandjes met blauwe baaien… In september zijn de temperaturen aangenaam voor wandelingen door de bergachtige omgeving van het binnenland. Ook brengen we een bezoek aan een van de prachtige steden en genieten ’s avonds van een typische Soupe Corse. Maak je borst maar nat voor een afwisselende ontdekkingstocht op dit ruige eiland.

Photos
Frankrijk Corsica christelijke vakanties
Frankrijk Corsica christelijke vakanties 14
Frankrijk Corsica christelijke vakanties 13
Frankrijk Corsica christelijke vakanties 12
Frankrijk Corsica christelijke vakanties 11
Frankrijk Corsica christelijke vakanties 7
Frankrijk Corsica christelijke vakanties 8
Frankrijk Corsica christelijke vakanties 9
Frankrijk Corsica christelijke vakanties 10
Frankrijk Corsica christelijke vakanties 5
Frankrijk Corsica christelijke vakanties 3
Amarant Reizen Corsica 1 5
Amarant Reizen Corsica 1 1
Amarant Reizen Corsica 1 4
Amarant Reizen 2 Corsica
Amarant Reizen 6 Corsica
BESCHRIJVING

RODE ROTSEN

Wie op dit Franse eiland is geweest, praat honderduit over de prachtige natuur en zijn rijke geschiedenis. De natuurliefhebber die graag actief bezig is, vindt in Corsica een uitstekende vakantiebestemming. Het landschap van het eiland varieert van rode rotsen langs de kust tot groene bergachtige binnenlanden en unieke flora en fauna op de schiereilanden. De hikingroutes leiden je door deze prachtige natuur met watervallen en verkoelende meren. Voor de actieveling die zich graag onder water bevindt, is het wrak van een bommenwerper bij Baie de Calvi een mooi dieptepunt.

MULTICULTUREEL

Vanuit Nederland reizen we in twee dagen naar het eiland Corsica. Onderweg overnachten we in een overnachtingshotel en de tweede dag varen we over naar Corsica. Op de terugreis nemen we de nachtboot en rijden we in één keer terug naar Nederland. Tijdens de reis kamperen we in het noorden van Corsica. Naast dat we actief bezig zijn in de natuur, is er ook tijd voor culturele uitstapjes. Door de geschiedenis heeft Corsica naast de Franse cultuur ook wat van de Griekse en Italiaanse meegekregen. Dit zie je terug in de architectuur in de grotere steden, maar ook in de vorm van door de Romeinen aangelegde warmtebronnen die nog steeds in gebruik zijn. Deze reis naar Corsica laat je kennis maken met een verrassend eiland. Ga je mee genieten van de zon in het naseizoen?

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Overnachting in 1-persoonstenten
  • Overnachtingshotel heenreis
  • Retour bootovertocht
  • Minibusjes/auto’s
  • Reisleiding

NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Maaltijden en consumpties
  • Excursies en entreegelden
  • CO2-compensatie vluchten
  • Boekingskosten €28,-
PRAKTISCHE INFORMATIE

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je van ons een mail met alle belangrijk informatie over de door jouw geboekte reis. In deze mail staan o.a. de adresgegevens van de accommodatie of camping, verzameltijden en een inpaklijst. Verder stelt de reisleider zich voor d.m.v. een reisleidersbrief en ontvang je de deelnemerslijst.