Nederland

Creatief in je comfortzone

Activiteit

De frisse buitenlucht, een mooie omgeving, even weg van alles. Alleen jij en je gedachten… en Babette. Babette is gediplomeerd TriA wandelcoach en gaat jullie als groep begeleiden deze ochtend. Ze probeert je te prikkelen met vragen waar je even op moet kauwen. Weet zij je nieuwe inzichten te geven, je inspiratie te brengen voor het creatieve middagdeel van deze dag? Laat je verrassen en verwerk dat wat je hebt ontdekt in een kunstzinnige papiercollage.

Photos

BESCHRIJVING

Wandelen met Babette
Het ‘uit je comfortzone stappen’ wordt in deze maatschappij sterk benadrukt. Maar is dat voor ieder mens wel altijd zo goed? In de prachtige omgeving van Hollandsche Rading ben je even weg van de waan van de dag. Wandel door het bos, kijk eens bewust naar die ene boom, de bladeren, de kronkelende takken. Ruik de geur van de aarde. Spot die mooie vogel en sta even stil bij haar geluid. Onder leiding van Babette ga je rustig in gesprek met de anderen en sta je stil bij je eigen keuzes en motieven.

Creatieve verwerking
Na de ochtendwandeling keren we terug bij onze auto’s en rijden we in 10 minuten naar de volgende stop: het atelier van kunstenares Christien. Gedurende de ochtendwandeling zijn je gedachten misschien afgedwaald naar een mooie quote of songtekst of ben je je weer extra bewust geworden van wat belangrijk is in jouw comfortzone. Nadat je je meegebrachte lunchpakketje hebt genuttigd, ga je aan de slag met de eye openers van deze ochtend en verwerk je deze onder begeleiding van Christien op creatieve wijze tijdens een papierworkshop. Met behulp van verschillende soorten papier, tijdschriften en zelf meegebrachte schatten uit de natuur, vorm je in drie uur tijd een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag. Gun jij jezelf deze me time?

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • koffie/thee met wat lekkers
  • begeleiding wandelcoach
  • begeleiding kunstenares
  • materialen

Niet inbegrepen

  • lunch
  • vervoer van en naar Hollandsche Rading
  • vervoer van Hollandsche Rading naar Loosdrecht

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee gaat! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids staan hierin vermeld.

Hoe ziet de dag eruit?

Starttijd wandeling: 10:00 uur
Duur wandeling: 2 uur, ongeveer 5 km
Verzamelplaats: parkeerplaats station Hollandsche Rading, Je kunt ook parkeren onder het snelwegviaduct.
Let op: kom met eigen vervoer en niet met de trein. Je hebt een auto nodig om na de wandeling naar het atelier te rijden.

Eindtijd: 16:00 uur