Nederland

CSI The crime – Outdoor GPS-game Ginkelse heide

Activiteit

Met de GPS in de hand vertrekken we op zoek naar een aanwijzing die de dader van de inbraak heeft achtergelaten. Een aantal verdachten zijn aangehouden na een sensationele inbraak, maar ze wisten te ontkomen. Aan jullie als groep de taak om aan de hand van aanwijzingen de werkelijke dader te vinden. Ben jij super-alert, scherpzinnig en snel? Alleen dan zul je er achter komen wie de dader is. Weet jij de ‘buit’ te vinden?

Photos
4 3 600px Liggend CSI The Crime 4 47
4 3 600px Liggend CSI The Crime 43
4 3 600px Liggend CSI The Crime 3 45
Nederland Veluwe christelijke vakanties 18
BESCHRIJVING

Hoe spannend is dat, een echte crime oplossen! Het zal niet vaak voorkomen dat je zelf in een situatie terecht komt dat jij de misdaad moet zien op te lossen, maar hier komt verandering in. Een leuke, spannende en actieve groepsactiviteit waarbij je al snel nieuwe contacten legt en met elkaar leert samenwerken. Het is niet alleen een sportieve uitdaging vandaag, maar ook een flinke hersenkraker!

De activiteit zal op de Ginkelse heide bij Ede plaatsvinden. Hier zal één van onze outdoor instructeurs jullie opwachten. Deze mooie locatie midden in de natuur is ook een oefenterrein voor het leger. Hier heeft de inbraak dan ook alles mee te maken. We gaan op zoek naar de verschillende aanwijzingen die in dit gebied zijn achtergelaten. De dag zal in het teken staan van het oplossen van de sensationele inbraak, maar er zal ook een korte uitleg gegeven worden over het gebruik van de GPS. Ben je hier nieuwsgierig naar? Meld je dan snel aan voor deze dag!

De activiteit zal plaatsvinden in kleine groepjes. Tussendoor zorgen wij voor een kleine snack en een drankje en nuttigen we gezamenlijk ons zelf meegebrachte lunch.

Tijdsindicatie: 11:00u – 16:00u

REISDETAILS

Bij de prijs in begrepen:

  • Instructeur
  • Materialen
  • Koffie en thee

Niet inbegrepen:

  • Lunch en consumpties
  • Vervoer van/naar de Ginkelse heide
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee gaat wandelen! Ongeveer een week voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.