Nederland

CSI the Crime – Outdoor GPS-game

Activiteit

Met de GPS in de hand vertrekken we op zoek naar een aanwijzing die de dader van de inbraak heeft achtergelaten. Een aantal verdachten zijn aangehouden na een sensationele inbraak, maar ze wisten te ontkomen. Aan jullie als groep de taak om aan de hand van aanwijzingen de werkelijke dader te vinden. Ben jij super-alert, scherpzinnig en snel? Alleen dan zul je er achter komen wie de dader is. Weet jij de ‘buit’ te vinden?

Photos

BESCHRIJVING

CSI the Crime

Hoe spannend is dat, een echte crime oplossen! Het zal niet vaak voorkomen dat je zelf in een situatie terecht komt dat jij de misdaad moet zien op te lossen, maar hier komt verandering in.. Een leuke, spannende en actieve groepsactiviteit waarbij je al snel nieuwe contacten legt en met elkaar leert samenwerken.

De activiteit zal ‘Buiten in de kuil’ bij het bos van Lage Vuursche plaatsvinden. Hier zal één van onze outdoor instructeurs jullie opwachten. Een mooie locatie midden in de natuur, hier zullen we dan ook zeker gebruik van maken. We gaan op zoek naar de verschillende aanwijzingen die op deze ‘crime scene’ zijn achtergelaten. De dag zal in het teken staan van het oplossen van de sensationele inbraak, maar er zal ook een korte uitleg gegeven worden over het gebruik van de GPS. Ben je hier nieuwsgierig naar? Meld je dan snel aan voor deze dag!

De activiteit zal plaatsvinden met een groep van maximaal 10 personen. Tussendoor zorgen wij voor een kleine snack en een drankje en nuttigen we gezamenlijk ons meegebrachte lunchpakketje.

Tijdsindicatie: 11:00u – 16:00u

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • koffie/thee met wat lekkers
  • Instructeur
  • Materialen

Niet inbegrepen

  • Vervoer van/naar Lage Vuursche
  • Lunch

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je hebt geboekt voor de CSI Game! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de instructeur staan hierin vermeld.