Duitsland

Kamperen aan de Moezel Variant

Natuur & Actief

Geniet ’s ochtends van een kop vers gezette koffie in de buitenlucht. Kamperen is één van de meest rustgevende manieren van vakantie vieren. Het glooiende heuvellandschap van de Moezel, de kronkelende rivier en schilderachtige stadjes maken het plaatje compleet. Als een glinsterend lint slingert de Moezel door het Duitse land. Eromheen liggen wijngaarden en steile hellingen. Een prachtige plek voor een fantastische vakantie! 

Photos
vineyard gbb
trier gc
trier gadfc
trier gefe
trier gcc
tree gaca
roofs gffcd
moselle gacc
graffiti gdae
chunks gbdaeb
Duitsland Moezel christelijke vakanties 2
Duitsland Moezel christelijke vakanties 9
Duitsland Moezel christelijke vakanties 6
Amarant Reizen Ardennen Outdoor 4
BESCHRIJVING

Oudste kerk van Duitsland

Ben je een fanatieke wandelaar of wil je graag een dag fietsen? Houd je van kleine Duitse vakwerkstadjes of de wat grotere steden Koblenz en Trier? Op deze reis is heel veel mogelijk. We dwalen door nauwe, slingerende steegjes en over gezellige marktpleinen. De stad Trier werd in het jaar 15 voor Christus gesticht door keizer Augustus. Hier vind je de Dom van Trier, één van de oudste kerken van Duitsland. We maken ons bezoek compleet met een koffie en Apfelstrudel op een terrasje. 

Steile hellingen

Natuurlijk gaan we ook actief bezig. Dat is de beste manier om je hoofd leeg te maken. Fietsen kan langs de rivier de Moezel over relatief vlak terrein. Wandelen is andere koek! Eén van de bekendste wandelroutes in deze streek is de Moselsteig. De Duitse naam zegt het al: de hellingen langs de rivier zijn best steil, soms stijg je op een dag wel een paar honderd meter. Maar het is de moeite waard: we worden beloond met prachtige en steeds weer verschillende uitzichten over het Moezeldal. En komen we terug van een gezellige dag, dan wachten onze tenten op ons voor een welverdiende nachtrust. 

REISDETAILS

Aanmelding

Om goed in te kunnen schatten of een Variant-reis voor jou de beste optie is, mailen we je na je boeking een aanmeldformulier. Hiermee krijgen we een beeld van wat jij kunt en nodig hebt. Daarna zullen we je laten weten of je boeking definitief kan worden gemaakt. 

Ben je nieuw bij Amarant Variant? Dan zullen we na ontvangst van het formulier ook telefonisch contact opnemen met een begeleider. 

 

Bij de prijs inbegrepen:

  • overnachting in tenten*
  • vervoer met minibusjes
  • CO2-compensatie minibusjes
  • Minimaal 2 reisleiders

Niet inbegrepen:

  • maaltijden en consumpties 
  • excursies en entreegelden 
  • reserveringskosten €28,-
  • SGR-garantie €5,-
  • 1-persoonstent €90,- (optioneel)