Denemarken

Eilandvakantie Denemarken Variant

Variantreizen

In het zuiden van Denemarken ervaar je het echte eilandgevoel. Op het eiland Langeland, waar de kust altijd dichtbij is, kun je heerlijk uitwaaien! De zee, het strand, hoge kliffen en enorme velden met zwarte bessenstruiken; hier ontstaat vanzelf ruimte in je hoofd. Het is er net zo relaxed als op onze wadden, maar dan met die typische Scandinavische sfeer. 

Photos
Denemarken
Denemarken
Kopie van shutterstock
Kopie van shutterstock
Kopie van shutterstock
shutterstock
shutterstock
flag gfeca
BESCHRIJVING

Deens fort 

Natuurlijk gaan we eropuit, we willen het eiland verkennen! Je kunt hier prachtig fietsen en wandelen. Groepen watervogels zoeken naar voedsel in de rustige baaien en moerasgebieden langs de kust. In de duinen leven reeën en een kudde wilde pony’s. Dat je je op een eiland bevindt, zie je aan de soms eigenaardig door de wind gevormde bomen. In een Deens fort bewonder je kanonnen, bunkers en een tentoonstelling over de Koude Oorlog. Of stap letterlijk ín de geschiedenis en maak een rondvaart op museumschip Mjølner. Bij helder weer kun je de grote schepen zien passeren die van Duitsland naar Zweden en Noorwegen varen.

Vrolijk gekleurde tuinen

Ontspannen doen we in ons moderne vakantiehuis. Het dorp waar we verblijven is een schattig oud vissersplaatsje met vrolijk gekleurde tuinen en kleine scheefgezakte huisjes. Het is omgeven door duinen en bossen en ligt vlakbij Dovns Klint; een imposante en fotogenieke klif. Het huis heeft een sauna, een binnenzwembad en een jacuzzi. In een aparte ruimte kan de fanatiekeling zich uitleven tijdens een potje darten of poolbiljart. Het licht houten interieur geeft je het echte Deense gevoel. Hier voel je je al snel helemaal thuis. 

REISDETAILS

Aanmelding

Om goed in te kunnen schatten of een Variant-reis voor jou de beste optie is, mailen we je na je boeking een aanmeldformulier. Hiermee krijgen we een beeld van wat jij kunt en nodig hebt. Daarna zullen we je laten weten of je boeking definitief kan worden gemaakt. 

Ben je nieuw bij Amarant Variant? Dan zullen we na ontvangst van het formulier ook telefonisch contact opnemen met een begeleider. 

Bij de prijs inbegrepen:

 • Overnachting in groepsaccommodatie
 • Overnachtingshotel heenreis
 • bad- en bedlinnen
 • Vervoer met minibusjes
 • CO2-compensatie busjes
 • Minimaal 2 reisleiders

Niet inbegrepen:

 • Maaltijden en consumpties
 • Excursies en entreegelden 
 • Reserveringskosten €28,-
 • SGR garantie €5,-
 • 1-persoonskamer €299,- (niet meer beschikbaar)
REISLEIDING

Ailina

Beste vakantiegangers! Wat leuk dat je overweegt om mee te gaan naar Denemarken. Ik heb er in ieder geval al veel zin in.

Mijn naam is Ailina, ik ben 35 jaar en woonachtig in Nunspeet. Ik ben werkzaam als docent en daardoor heb ik veel vakantie en lijkt het me superleuk om samen met Griejanne deze reis te begeleiden. Griejanne en ik kennen elkaar al vele jaren en hebben samen al meerdere reizen en kampen begeleid.

Mijn hobby’s zijn het ondernemen van sportieve uitdagingen, cappuccino drinken en genieten in de natuur. Dat gaat vast lukken in Denemarken! Ga je mee?

Griejanne

Hallo allemaal!
Denemarken, daar valt veel te beleven! Ik mag deze reis samen met Ailina begeleiden, wij hebben er erg veel zin in. Ik ben Griejanne, 30 jaar en in mijn werk begeleid ik mensen die vastlopen met dagelijkse dingen.

Ik hou erg van wandelen, ik lach vaak om mijn eigen grapjes en ik ben altijd in voor spelletjes! Ik raak nooit uitgekeken op deze mooie schepping en in het bijzonder op de prachtige bergen. Het uitstippelen van routes en af en toe een onbekend paadje inslaan, dat maakt dat ik reizen zo leuk vind!

Ik zie er naar uit om samen met jullie het mooie Denemarken te verkennen. Kom je met ons mee op avontuur?