Nederland

Fotografie Natuur – Betuwe

Activiteit

“Heb jij die gemaakt?”. Hoe leuk zou het zijn als dat gevraagd wordt bij een foto die je inderdaad zelf gemaakt hebt! Fotograferen doen we allemaal. Of het nou is met onze smartphone of een spiegelreflexcamera met alles-erop-en-eraan, we leggen vast wat ons raakt. En zeker op reis liggen de mooiste foto’s vaak zo voor het oprapen. Maar dan moet je ze wel herkennen en weten hoe ze het beste en mooiste vastgelegd kunnen worden. Ga je mee op ontdekkingstocht?

Photos
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  2 4
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  8
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  5 1
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  4 2
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  3 2
BESCHRIJVING

Trek met je fotocamera de Betuwe in! Het is hier in het voorjaar betoverend mooi. De prachtige bloesem van de fruitbomen geeft het landschap een sprookjesachtige sfeer. Hoe kun je hier beter van genieten dan kijkend door de lens van een camera? Dit moet vastgelegd worden. Geduldig wacht je met je lens richtend op een ontluikend bloemetje tot er een bij langskomt, –klik– gevangen. Of ga je liever voor het ruimere perspectief: een panorama van het bloeiende landschap, een doorkijkje op een prachtig monumentaal gebouw? De Betuwe is fotogeniek!

Aan de slag                                                      

Tijdens deze themadag fotografie, wordt je bekend met een aantal technieken waarmee jij jouw beeld het best kunt vastleggen. Niet in een saai lokaal, maar middenin de natuur. Samen gaan we er actief op uit, delen we het plezier van het maken van die ene mooie foto en leren we van elkaar. We genieten van deze gezellige en leerzame dag in de Betuwe!

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • Tips en tricks van een hobbyfotograaf

Niet inbegrepen

  • maaltijden en consumpties
  • vervoer van en naar startpunt
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee op stap gaat fotograferen! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.