Nederland

Fotografie Stad & Natuur – Deventer

Activiteit

“Heb jij die gemaakt?” Hoe leuk zou het zijn als dat gevraagd wordt bij een foto die je inderdaad zelf gemaakt hebt! Fotograferen doen we allemaal. Of het nou is met onze smartphone of een spiegelreflexcamera met alles-erop-en-eraan, we leggen vast wat ons raakt. En zeker op reis liggen de mooiste foto’s vaak zo voor het oprapen. Maar dan moet je ze wel herkennen en weten hoe ze het beste en mooiste vastgelegd kunnen worden. Ga je mee op ontdekkingstocht?

Photos
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  3 3
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  2 5
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  9
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  6 1
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  5 2
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  4 3
BESCHRIJVING

Deventer

Ontdek de prachtige historie van Deventer, een eeuwenoude Hanzestad gelegen aan de rivier de IJssel. Al wandelend kom je schitterende monumenten en mooie pleinen tegen, zoals het oudste stenen huis van Nederland en de Lebuïnuskerk. Ook vind je in Deventer het oudste park van Nederland, namelijk het Worpplantsoen. Deze pittoreske stad is echt fotogeniek en soms waan je je zelfs even in het buitenland. Na een wandeling door de binnenstad kunnen we het pontje naar de andere kant van de IJssel nemen om hiervandaan de skyline te bewonderen en vast te leggen uiteraard.

Aan de slag

Tijdens deze themadag fotografie, wordt je bekend met een aantal technieken waarmee je jouw beeld het best kunt vastleggen. Niet in een saai lokaal, maar midden in de stad, in de koelte van een park of aan het water. Samen gaan we er actief op uit, delen we het plezier van het maken van die ene mooie foto en leren we van elkaar. We genieten samen van deze gezellige en leerzame dag in Deventer!

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • Tips en tricks van een hobbyfotograaf

Niet inbegrepen

  • maaltijden en consumpties
  • vervoer van en naar begin- en eindpunt
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee op stap gaat! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids/reisleider. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.