Nederland

Geldersch genieten Deluxe

Deluxe

Geniet van rust, ruimte en stilte tijdens deze heerlijke deluxevakantie in een schitterende omgeving. De Veluwe is één van de mooiste streken van Nederland vol aaneengesloten natuur. De vele wandel- en fietspaden voeren je door dichte bossen, over heidevelden en glooiende zandverstuivingen. Met een beetje geluk zien we reeën, wilde zwijnen of edelherten. Luister naar de stilte, adem de frisse boslucht in en geniet van de mooie omgeving. Als we na een actieve dag terugkomen in onze karakteristieke vakantieboerderij, gaat het genieten gewoon door. Koken hoeft niet. Een hobbykok zal dagelijks heerlijke maaltijden voor ons bereiden zodat we direct aan kunnen schuiven.

Photos
Nederland Veluwe christelijke vakanties 1
Nederland Veluwe christelijke vakanties 14
Nederland Veluwe christelijke vakanties 10
Nederland Veluwe christelijke vakanties 12
Nederland Veluwe christelijke vakanties 7
Nederland Veluwe christelijke vakanties 18
Woonkamer slideshow
Overnachten Park De Hoge Veluwe
n
Deluxe reizen etensfotos Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Deluxe reizen etensfotos Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Deluxe reizen etensfotos Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Deluxe reizen etensfotos Christelijke groepsreis Amarant Reizen
veluwe Amarant Reizen christelijke groepsreizen
veluwe Amarant Reizen christelijke groepsreizen
veluwe Amarant Reizen christelijke groepsreizen
veluwe Amarant Reizen christelijke groepsreizen
BESCHRIJVING

Bijzondere momenten

Omgeven door zoveel groen kunnen we natuurlijk niet binnen blijven. We trekken regelmatig de wandelschoenen aan om erop uit te gaan. Je zult ontdekken hoe divers de Veluwe is. Je wandelt door dennenbossen en loofbossen, langs stuifzand en over heidevelden. Hier en daar ligt een idyllisch vennetje verborgen in het groen. Soms kom je de herder met zijn schaapskudde tegen. Vanuit de uitkijktoren heb je een prachtig zicht over de open vlakte. Bij het vallen van de schemering is de kans groot om wild te spotten tijdens een wildexcursie. Een roodbruine vos, een zwijnenfamilie of een majestueus edelhert met zijn indrukwekkende gewei. Bijzondere momenten!

Geldersch genieten

Onze uitvalsbasis is een sfeervol voormalig nonnenklooster, gelegen in Vaassen aan de oostrand van de Veluwe. Hiervandaan kunnen we hele mooie fietstochten maken over de Veluwe of een bezoek brengen aan Kasteel Cannenburch en de tuinen. Deze vakantie is niet alleen een weldaad voor ogen, neus en oren, maar ook voor de maag. De lange eettafel wordt elke avond voor ons gevuld met de heerlijkste gerechten. Dit is dus echt Geldersch genieten! Schuif je aan?

REISDETAILS

Boek voor 16 mei!

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Overnachting in groepsaccommodatie*
  • Maaltijden op locatie
  • Reisleiding

NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Vervoer naar/van accommodatie en ter plaatse
  • Consumpties buiten de maaltijden om
  • Optionele excursies en entreegelden
  • fietshuur
  • Reserveringskosten €23,-
  • SGR garantie €5,-

*Toeslag 1-persoonskamer bedraagt €139,-

Er is helaas geen 1-persoonskamer meer beschikbaar.

REISKAART

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatiemail met hierin een deelnemerslijst, een uitgebreide bagagelijst, een brief waarin de reisleider zich voorstelt en je informeert over het verzamelpunt. Kortom, alle benodigde informatie voorafgaand aan de reis.

Wat is een Deluxe-reis?

Soms wil je er gewoon even helemaal tussenuit. Geen zorgen over boodschappen, lekker niet hoeven koken. Extra veel tijd om te genieten van een boek, de prachtige omgeving en leuke reisgenoten. In zo’n geval past een Deluxe-reis helemaal bij jou! Tijdens een Deluxe-reis is er ruimte voor relaxte middagen, maar natuurlijk ook voor inspannende activiteiten, net zoals bij onze andere groepsreizen. Het enige verschil met onze reguliere reizen is dat we tijdens een Deluxe-reis worden vergezeld door een kookliefhebber, zodat we elke dag weer culinair kunnen genieten!

Maaltijden

Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Tijdens deze reis gaat een kookliefhebber mee om heerlijke maaltijden te bereiden. Alle maaltijden die in de accommodatie bereid worden, zijn bij de prijs inbegrepen. Kies je ervoor om eens buiten de deur te lunchen of te dineren, dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening. Consumpties buiten de maaltijden om, zijn ook voor eigen rekening.

Vervoer Nederland

Het vervoer naar en van de accommodatie is op eigen gelegenheid.

Excursies

De excursies zijn bij deze reis niet inbegrepen. Natuurlijk heb je er zelf de hand in met welke excursie je meedoet en welke niet. Houd er rekening mee dat je hier ongeveer €50,- aan kwijt bent.

Reisdocumenten
Voor reizen binnen Europa heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

Medicijnen?

Als je medicijnen gebruikt, adviseren wij je om bij de huisarts, apotheek of GGD een medisch paspoort te halen. Hierop kan de arts gegevens vermelden over de ziekte en de benodigde medicijnen. Dit paspoort is handig als je in het buitenland nieuwe medicijnen nodig zou hebben, maar is ook van belang aan de grens. Omdat sommige geneesmiddelen onder de narcoticawet vallen en dus kunnen worden beschouwd als drugs, bewijst het medisch paspoort, dat je de medicijnen meeneemt op doktersvoorschrift en voor eigen gebruik. Meer informatie vind je op Rijksoverheid en douane.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat, kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.

Coronamaatregelen

Wat betreft de reisbeperkingen van jouw bestemming verwijzen we je door naar de website van de Rijksoverheid. We adviseren je om deze door te nemen voordat je boekt. Uiteraard liggen deze maatregelen niet vast en kunnen zaken nog wijzigen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen.