Nederland

Herfst op de Veluwe Deluxe

Natuur & Actief

De bladeren vallen van de bomen en de dagen worden korter, de herfst is aangebroken. De bossen van de Veluwe worden opgefleurd met lagen bladeren in allerlei kleuren. De Veluwe is één van de mooiste streken van Nederland vol ongerepte natuur. De vele wandel- en fietspaden voeren je door dichte bossen, over heidevelden en glooiende zandverstuivingen. Met een beetje geluk zien we reeën, wilde zwijnen of edelherten. Luister naar de stilte, adem de frisse boslucht in en geniet van de mooie omgeving. Als we na een actieve dag terugkomen in onze karakteristieke accommodatie, gaat het genieten gewoon door. Koken hoeft niet. Een hobbykok zal dagelijks heerlijke maaltijden voor ons bereiden zodat we direct aan kunnen schuiven.

Photos
Nederland Veluwe christelijke vakanties 1
Woonkamer slideshow
Overnachten Park De Hoge Veluwe
n
n
Veluwe Christelijke groepsreizen
Veluwe Christelijke groepsreizen
Veluwe Christelijke groepsreizen
Veluwe Christelijke groepsreizen
Veluwe Christelijke groepsreizen
Veluwe Christelijke groepsreizen
BESCHRIJVING

Magische momenten

Omgeven door zoveel natuur kunnen we natuurlijk niet binnen blijven. We trekken regelmatig de wandelschoenen aan om erop uit te gaan. Je zult ontdekken hoe divers de Veluwe is. Je wandelt door dennenbossen en loofbossen, langs stuifzand en over heidevelden. Hier en daar ligt een idyllisch vennetje verborgen in het groen. Soms kom je de herder met zijn schaapskudde tegen. Vanuit de uitkijktoren heb je een prachtig zicht over de open vlakte. Bij het vallen van de schemering is de kans groot om wild te spotten tijdens de wildexcursie. Een roodbruine vos, een zwijnenfamilie of een majestueus edelhert met zijn indrukwekkende gewei. Magische momenten!

Geldersch genieten

Onze uitvalsbasis is een sfeervol voormalig nonnenklooster, gelegen in Vaassen aan de oostrand van de Veluwe. Hiervandaan kunnen we hele mooie fietstochten maken over de Veluwe of een bezoek brengen aan Kasteel Cannenburch en de tuinen. Deze vakantie is niet alleen een weldaad voor de ogen, neus en de oren, maar ook voor de maag. De eettafel wordt elke avond voor ons gevuld met de heerlijkste gerechten. Dit is dus echt Geldersch genieten! Ga je mee de Veluwse herfst ontdekken?

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • overnachting in groepsaccommodatie*
  • maaltijden
  • bedlinnen
  • reisleiding

NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • vervoer naar/van accommodatie
  • consumpties buiten maaltijden om
  • excursies en entreegelden
  • boekingskosten €28,-

*Toeslag 1-persoonskamer bedraagt €79,-

REISKAART
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je van ons een mail met alle belangrijk informatie over de door jouw geboekte reis. In deze mail staan o.a. de adresgegevens van de accommodatie of camping, verzameltijden en een inpaklijst. Verder stelt de reisleider zich voor d.m.v. een reisleidersbrief en ontvang je de deelnemerslijst.

Wat is een Deluxe-reis?

Soms wil je er gewoon even helemaal tussenuit. Geen zorgen over boodschappen, lekker niet hoeven koken. Extra veel tijd om te genieten van een boek, de prachtige omgeving en leuke reisgenoten. In zo’n geval past een Deluxe-reis helemaal bij jou! Tijdens een Deluxe-reis is er ruimte voor relaxte middagen, maar natuurlijk ook voor inspannende activiteiten, net als bij onze andere groepsreizen. Het enige verschil met onze reguliere reizen is dat we tijdens een Deluxe-reis worden vergezeld door een kookliefhebber, zodat we elke dag weer culinair kunnen genieten!

Maaltijden

Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Tijdens deze reis gaat een kookliefhebber mee om heerlijke maaltijden te bereiden. Alle maaltijden die in de accommodatie bereid worden, zijn bij de prijs inbegrepen. Kies je ervoor om eens buiten de deur te lunchen of te dineren, dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening. Consumpties buiten de maaltijden om, zijn ook voor eigen rekening.

Vervoer

Iedereen moet op eigen gelegenheid naar de accommodatie reizen.

Excursies

De excursies zijn bij deze reis niet inbegrepen. Natuurlijk heb je er zelf de hand in met welke excursie je meedoet en welke niet. Houd er rekening mee dat je hier ongeveer €80,- aan kwijt bent.

Reisdocumenten

Zorg dat je je paspoort, identiteitskaart of rijbewijs bij je hebt, zodat je je altijd kunt identificeren.

Gezondheidszorg en verzekeringen

Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt afgesloten en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat, kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.