Nederland

Herfstwandeling: Op zoek naar de Wodanseiken

Activiteit

Dit jaar gaan we tijdens onze seizoenswandelingen vier keer op pad in eeuwenoude landgoederen! De serie seizoenswandelingen bestaat uit vier totaal verschillende wandelingen, door vier verschillende landschappen, steeds in het bijpassende seizoen. We doorkruisen steeds een of twee eeuwenoude landgoederen. Een enthousiaste gids en natuurkenner van A Rocha neemt ons mee op pad.

Photos
Christelijke groepsreis
Christelijke groepsreis
Christelijke groepsreis
Christelijke groepsreis
Christelijke groepsreis
BESCHRIJVING

Herfstwandeling: Op zoek naar de Wodanseiken

Aan de zuidrand van de Veluwe vinden we een boeiende serie landgoederen en buitenplaatsen. Het is een streek met forse reliëfverschillen en kilometerslange beken. In de tijd van de Romantiek kwamen schilders naar Oosterbeek en Wolfheze om dit landschap vast te leggen, zij schilderen onder andere de eeuwenoude Wodanseiken. In het voetspoor van deze schilders doorkruisen we de bossen en heidevelden langs de Heelsumse beek.

Datum: zaterdag 18 september 2021

Start- en eindpunt: NS-station Wolfheze

De wandelroutes zijn 14-18 kilometer lang en we maken er steeds dagtochten van, die rond 10 uur beginnen en rond 17 uur eindigen. Het begin- en eindpunt is steeds een NS-station, met voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • koffie/thee met wat lekkers
  • natuurkenner van A Rocha

Niet inbegrepen

  • maaltijden en overige consumpties
  • vervoer van en naar begin- en eindpunt
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee gaat wandelen! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids. Hierin wordt een verzamelplaats en –tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids staan hierin vermeld.