Ierland

Ierse westkust

Vliegreis

Nog één plek beschikbaar voor een vrouw in een tweepersoonskamer!

Proef de relaxte sfeer van Ierland en de rauwe kracht van de zee in nationaal park The Burren. Struin urenlang langs de grillige rotskust en bezoek de beroemde Cliffs of Moher die ruim 100 meter oprijzen uit de Atlantische Oceaan. De kliffen behoren tot de meest bezochte plekken in Ierland. Rijd over de bochtige Wild Atlantic Way naar het middeleeuwse Galway. Het Ierse volk staat bekend om zijn gastvrijheid en vriendelijkheid. Vraag je hier de weg, dan krijg je er meteen een tip bij voor een gezellige pub. En kijk niet raar op als men je er persoonlijk naar toe begeleidt.

Photos
ireland gebdb
AM Ierland christelijke reizen
house geba
AM Ierland christelijke reizen
boats gf
old gbe
fdee f
fee f
BESCHRIJVING

Duizenden grotten

De Burren, of op zijn Iers: Boireann, is een uniek karstlandschap in het noordwesten van het graafschap Clare in Ierland. Opvallend genoeg is het rotsige landschap zeer vruchtbaar en komen er veel planten uit verschillende biotopen voor. Ook leven er veel verschillende dieren. Onder het gebied liggen duizenden grotten waarvan Aillwee Cave de beroemdste is. De Burren is rijk aan historie. Je vindt er veel ruïnes van forten en kastelen. Het geeft het rotsachtige kustlandschap een mysterieuze sfeer. Met name de Poulnabrone Dolmen trekt veel bezoekers, een bijzonder grafmonument uit de prehistorie.

Verliefd op Ierland

Ierland staat bekend om zijn lieflijke groene heuvels. Maar het graafschap Clare laat je nog een andere kant zien. Het ruige, rauwe landschap kun je prachtig verkennen via wandeletappes van de Burren Way. Dit is een langeafstandswandelpad dat veel gebruikt wordt voor dagwandelingen. Veel wandelaars beginnen de route vanuit het plaatsje waar wij verblijven. Vlak buiten dit plaatsje, in een riante tuin aan het eind van een lange oprijlaan, ligt een stralend wit huis. Het ligt op nog geen 5 minuten loopafstand van het strand, heeft een lichte serre en een ruime keuken en elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. Pas op: tijdens deze reis word je voor eens en altijd verliefd op Ierland.

 

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

 • Overnachting in groepsaccommodatie
 • bad- en bedlinnen
 • Retourvlucht
 • Huurauto’s ter plaatse
 • CO2-compensatie huurauto’s
 • Reisleiding

Niet inbegrepen:

 • Maaltijden en consumpties
 • Excursies en entreegelden
 • Reserveringskosten €28,-
 • CO2-compensatie vlucht €10,- (optioneel)
 • SGR garantie €5,-
 • 1-persoonskamer €249,- (niet meer beschikbaar)
REISLEIDING

Stefan Scholten

Hoi, ik ben Stefan. Ik houd van reizen en mag dat regelmatig doen, zowel voor werk als privé. Ik ga graag met groepsreizen mee, niet alleen vanwege de gezelligheid, maar het is ook heel leerzaam om met mede-christenen uit verschillende achtergronden op te trekken. Voor mij is een Amarantreis een avontuur wat we samen beleven, niet alleen in de zin van de gave activiteiten, maar ook samen optrekken in geloof. Zien we elkaar in Ierland?