Nederland

Jetzt geht’s los in Snowworld

Activiteit

Sneeuw, kou, muts en handschoenen… Al is het buiten nog herfst, vandaag vertrekken wij naar de winter voor een dagje vermaak op de piste in eigen land! Met latten onder onze voeten of een snowboard, zoeven we een van de vier pistes naar beneden. Heb je nog nooit gewintersport? Dan zal dit een unieke beleving zijn die misschien wel naar meer smaakt!

Photos
Foto Meijs
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  15
Foto Meijs
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  2 10
Foto Meijs
BESCHRIJVING

In de indoorskibaan van Snowworld zijn wel vier pistes die we kunnen uitproberen. Voor degenen die nog nooit hebben geskied en weleens een ‘glijer’ willen maken, is de blauwe piste. Hier kun je oefenen om rechtop te blijven staan terwijl je naar beneden probeert te komen. Ervaren skiërs kunnen zich wagen aan de steilste indoorpiste van Europa! De echte durfals gaan nog even door het funpark. Ontspannen kun je tussendoor in de skiliften, of met een warme choco in één van de restaurants.

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen

  • 4 uur skipas

Niet inbegrepen

  • evt. materiaalhuur
  • maaltijden en consumpties
  • excursies en entreegelden
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee op stap gaat! Zo’n twee weken voor aanvang van de activiteit ontvang je een brief van de gids/reisleider. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.