Oostenrijk

Kampeertrektocht Slovenië-Oostenrijk

Natuur & Actief

Deze roadtrip brengt je naar de machtige bergen van Oostenrijk en Slovenië. In twee weken hoppen we van camping naar camping en staan gezelligheid en gave activiteiten centraal. Op elke camping blijven we een aantal dagen, zodat we de omgeving goed leren kennen. Tijd genoeg dus voor een hike, een zipline of een mooie stad. De reis zal een combinatie zijn van cultuur, natuur, sportieve activiteiten en gezellige terrasjes. Ingrediënten voor een afwisselende roadtrip.

 

 

Photos
Kampeertrektocht Slovenie en Kroatie Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Kampeertrektocht Slovenie en Kroatie Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Kampeertrektocht Slovenie en Kroatie Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Kampeertrektocht Slovenie en Kroatie Christelijke groepsreis Amarant Reizen
edee cc b ea ebdfef
WhatsApp Image at
WhatsApp Image at
abce aeb ac eeafe
BESCHRIJVING

Dagelijkse hoogtepunten

Het grote voordeel van het bezoeken van twee landen in één reis is dat je bijna dagelijks hoogtepunten meemaakt. Soms zetten we onze tenten op bij een grote stad en dan weer in bergachtig gebied. Een avontuurlijke en flexibele instelling is dus belangrijk! Op iedere stopplek krijgen we meer routine in het opzetten van ons tentenkamp. Maar we blijven natuurlijk niet de hele dag in ons tentje of in het busje zitten. De zon lokt ons naar buiten. 

Canyoning

In Oostenrijk gaan we van prachtige paleizen en historische steden naar indrukwekkende bergtoppen en spetterende watervallen in de Alpen. Slovenië is nog niet zo bekend als vakantieland, maar het heeft prachtige bergkloven, kletterende watervallen, vele grotten en grenst aan de Adriatische Zee. Het land nodigt je uit om niet alleen doorheen te rijden, maar ook de wandel- of sportschoenen aan te doen voor spectaculaire wandelingen of een avontuurlijke canyoningtocht. De rijke cultuur, schitterende natuur en natuurlijk het lekkere weer maken beide landen tot een ideale vakantiebestemming!

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

  • Overnachting in tweepersoonstenten
  • Vervoer per minibusjes
  • CO2-compensatie minibusjes
  • Reisleiding

Niet inbegrepen:

  • Maaltijden en consumpties 
  • Optionele excursies en entreegelden 
  • Reserveringskosten €28,-
  • SGR garantie €5,-
REISLEIDING

Jos Koolmees

Hallo reizigers!

Ik ben Jos, ben werkzaam als crewchief bij defensie waar ik werk aan de F-16’s. In mijn vrije tijd ben ik bezig met mountainbiken, modelbouw, lezen, fotograferen en het restaureren van een oude vrachtwagen. Maar het mooiste vind ik als ik in de bergen van de schepping mag genieten.

Ik hoop jullie samen met Mèlanie mee te nemen door Oostenrijk en Slovenië. Na een aantal keer op reis geweest te zijn in Oostenrijk mag ik nu deze reis leiden naar Oostenrijk en Slovenië. Slovenië is voor mij nog een onbekend land, maar de combinatie tussen de twee lijkt me heel mooi.