Zweden

Kampeervakantie Zweden

Natuur & Actief

Zweden is één van de favorieten van kampeerliefhebbers. Het land van elanden, houthakkers en Pippi Langkous! Heb jij zin in een echte outdoorvakantie midden in het bos? Laten we dan samen Zweden ontdekken. We kamperen pal naast een meer op een sfeervolle camping. We kunnen zo het meer op kanoën en daar zelfs overnachten op één van de eilandjes.

Photos
Zweden Outdoor christelijke vakanties 18
Zweden Outdoor christelijke vakanties 21
Zweden Outdoor christelijke vakanties 20
Tiveden Nationaal Park
Tiveden Unden meer
Tiveden Nationaal Park
Tiveden Unden meer
Amarant Reizen Zweden kayakreis 2
BESCHRIJVING

Big Five

Wist je dat Zweden ook een Big Five heeft? Met een beetje geluk wordt er tijdens de reis één van de vijf gespot: de beer, de wolf, de veelvraat, de lynx en de eland. De meeste activiteiten zijn te ondernemen direct vanaf de camping. We kunnen diverse wandelingen maken over verschillende routes die door het Nationaal Park Tiveden heen lopen of we kunnen een keertje een mountainbike huren om de omgeving op de fiets te verkennen. Ook paardrijden behoort tot de opties. 

Wildernisgevoel

Nationaal Park Tiveden ligt in het zuiden van Zweden. Loop je de camping af, dan sta je direct in de ongerepte natuur. De campingeigenaren zijn hartelijke christenen die ons graag wegwijs maken in het ‘laid-back’ Zweedse leven. Op en in het meer kunnen we heerlijk kanoën, zwemmen of vissen. Park Tiveden is groen, groener groenst en staat bekend om zijn enorme rotsblokken. Het geeft een wildernisgevoel aan dit deel van Zweden. Ga je mee de wildernis ervaren en gave outdooractiviteiten ondernemen?

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

  • overnachting in 1-persoonstenten 
  • overnachtingscamping heen- en terugreis
  • vervoer minibusjes
  • CO2-compensatie mini-busjes
  • reisleiding

Niet inbegrepen:

  • maaltijden en consumpties 
  • excursies en entreegelden 
  • reserveringskosten €28,-
REISLEIDING

Stefan Vuijst

Hoi allemaal! Mijn naam is Stefan en ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie dit avontuur in het prachtige Zweden te beleven. Het land dat bekend staat om zijn ongerepte natuur, heldere meren en idyllische dorpen. Tijdens ons verblijf in Nationaal Park Tiveden zullen we ons omringen door deze natuur en de kans hebben om te wandelen, fietsen, zwemmen en volop te genieten van alles wat Zweden te bieden heeft.

Ik ben 21 jaar oud en werk als projectcoördinator bij een huisvestingsadviseur in Hoogeveen. In mijn vrije tijd ben ik actief bezig met zweefvliegen, maak ik muziek en vind ik het heerlijk om te fietsen of te wandelen in de natuur.

Ik ben ervan overtuigd dat de reis een groot avontuur zal worden en ik hoop dat jij er net zo veel zin in hebt als ik!

Linda

Hej! Ik ben Linda, 31 jaar en woon in Ede. Doordeweeks werk ik in de jeugdzorg bij stichting Timon. Een leuk beroep 🙂 In mijn vrije tijd houd ik van sporten, zoals volleybal en mountainbiken. Ook wandelen, spelletjes en samen eten staan hoog op mijn lijstje. Deze zomer mag ik met jullie naar Zweden. Het lijkt me leuk om samen er een fantastische reis van te maken met jullie als groep! Samen het mooie Zweden verkennen, de natuur ingaan op de kano, mountainbike of wandelend en mooie stadjes bezoeken. En dan tussendoor tijd voor ontspanning, gezelligheid en spelletjes.

Ons idee is om met het thema ‘Tel je zegeningen’ op reis te gaan. Zodat we tijdens deze reis op verschillende manieren mogen stilstaan bij wat God ons geeft. Hoe mooi is het om dat samen tijdens deze reis te delen met elkaar.

Ik hoop je te ontmoeten bij deze reis. Nu al helemaal zin in!