Nederland

Kamperen op Zeeuwse bodem

Natuur & Actief

Aan het einde van de zomer nog even een weekje ertussenuit in eigen land? Zeeland is een zonnige optie! Op het schiereiland Walcheren waan je je altijd nog op een echt eiland met water aan alle kanten en het heeft ook nog eens de schoonste stranden van Nederland! Zeeland biedt een kilometerslange kustlijn voor vele strandwandelingen. Je kan natuurlijk ook heerlijk een rondje fietsen langs verschillende leuke dorpen op Walcheren. Als je eenmaal op Zeeuwse bodem bent, mogen de Zeeuwse bolussen en boterbabbelaars ook zeker niet ontbreken! Kortom, genieten geblazen!

Photos

BESCHRIJVING

Walcheren

Ga mee Walcheren ontdekken, waar van alles te beleven valt. Breng een bezoekje aan verschillende badplaatsen als Domburg en Vlissingen en niet te vergeten de hoofdstad van Zeeland, Middelburg. Middelburg is de 5e monumentenstad van Nederland en staat vol mooie monumentale panden. Ook het Veerse meer is een heerlijke plek voor wat ontspanning en een watersportparadijs voor surfers, zeilers, kanoërs, duikers en vissers. Vlakbij Domburg ligt het kleinschalige natuurgebied De Manteling, ook een leuk gebied voor een actieve fietstocht of wandeling.

Zeeuwse Rivièra

We verblijven op een kleinschalige boerderijcamping even buiten Meliskerke. Meliskerke ligt in het hart van het schiereiland Walcheren. Vanaf de camping zijn mooie wandelingen en fietstochten te maken door de duinen, weides, velden en polders. Vlak langs de camping loopt ook het Walcherse wandelpad. Dit pad loopt van Middelburg langs weilanden, kreken en watergangen naar Westkapelle. Het gebied wordt ook wel ‘de tuin van Walcheren’ genoemd. Daarnaast ben je met ruim een kwartiertje fietsen in het welbekende Zoutelande, in het verleden uitgeroepen tot de beste badplaats van Nederland. Ga jij mee naar het zonnige Zeeland?

REISDETAILS

Kamperen

Bij de prijs inbegrepen

  • Overnachting in 1-persoonstenten
  • Reisleiding

Niet inbegrepen

  • Vervoer van/naar locatie
  • Maaltijden en consumpties
  • Excursies en entreegelden
  • Boekingskosten €23,-

VAKANTIE OP AFSPRAAK

Je wilt op vakantie, maar kan dat in deze tijd? Graag vertellen wij je wat wij doen, zodat je toch een ontspannen vakantie zult hebben. We hebben ons reisprogramma zodanig aangepast, dat het mogelijk is om op vakantie te gaan! We kunnen dit uiteraard niet met honderdprocent zekerheid zeggen omdat de overheid maatregelen kan toevoegen of juist kan versoepelen.

Met de kennis van nu hebben we een aantal maatregelen genomen. Wij zullen jou, voorafgaand aan de reis, vragen of je verkoudheidsklachten, verhoging en/of koorts hebt. Uiteraard ben je zelf ook verantwoordelijk. De kamerindeling wordt gemaakt aan de hand van de grootte van de accommodatie, dit verschilt per accommodatie. Je kunt gebruik maken van een 1-persoonskamer (indien beschikbaar) wanneer je bereidt bent hier een toeslag voor te betalen. Wat betreft de kampeerreizen werken we voornamelijk met 1-persoonstenten.
Wanneer het mogelijk is vragen wij je met eigen vervoer te komen. Hier zullen wij een korting voor geven. Wij zijn nog informatie aan het inwinnen over het gebruik van mondkapjes voor onze busjesreizen. Gedetailleerde informatie hierover leest u in het reisinformatieboekje.

Je hebt de reis geboekt, en de reissom betaald. Wat gebeurt er als de reis toch niet doorgaat?

Dit is uiteraard vervelend, en daarom hebben wij ons reisaanbod ook zodanig aangepast dat we verwachten dat deze reis door kan gaan. Zo hebben we verschillende deelnemers van voorgaande jaren gesproken, om een beeld te krijgen wat zij gaan doen deze zomer. Dit stemde ons positief! Er zijn vele mensen die hebben aangegeven er wel even uit te willen, maar wel dichter bij huis. Hier hebben we uiteraard naar geluisterd. Toch kan het voorkomen dat de reis toch niet door kan gaan. Er kan dan gekozen worden voor een voucher of geld retour. Onze insteek is dat we de geselecteerde reizen door kunnen laten gaan. Ga jij mee?

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatieboekje. Hierin staat een beknopte routebeschrijving, de adresgegevens van de accommodatie en een inpaklijst.

Vlak voor vertrek ontvang je van ons een deelnemerslijst en een brief waarin de reisleider zich voorstelt en je informeert over het verzamelpunt.

Meer weten?

Benieuwd hoe de streek eruit ziet? Bekijk alvast de omgeving via één van onderstaande websites:
https://www.staatsbosbeheer.nl/natuurgebieden/walcheren

https://www.vvvzeeland.nl/nl/eilanden/walcheren/

https://www.veersemeer.com/

Maaltijden

Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Je kunt met elkaar maaltijden bereiden of je kunt er met de groep voor kiezen om lekker uit eten te gaan. Mogelijk doet de reisleiding een voorstel voor een maaltijd pot. Iedereen legt dan een vast bedrag in waarmee de algemene boodschappen gedaan kunnen worden. Houd er rekening mee dat als je elke dag samen kookt, je ongeveer € 10,- per dag kwijt bent.

Excursies

De excursies zijn bij deze reis niet inbegrepen. Natuurlijk heb je er zelf de hand in met welke excursie je meedoet en welke niet. Houd er rekening mee dat je hier ongeveer €50,- aan kwijt bent.

Bagage
Een aantal weken voor vertrek ontvang je van ons meer informatie over de toegestane hoeveelheid bagage.

Reisdocumenten
Voor reizen binnen Europa heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

REISKAART