Nederland

Kanotocht Kortenhoefse plassen

Activiteit

Een relaxte kanotocht over één van de mooiste plassen van Nederland, maak je op de Kortenhoefse plassen. Dit natuurgebied van Natuurmonumenten leent zich bij uitstek om het vanaf de waterkant goed te bekijken. Lelies, rietkragen, lisdodde en heel veel bloemen die we van dichtbij gaan bewonderen. Peddel jij met ons mee?

Photos
Kano de Grift 2
Nederland kanodag christelijke vakanties
Nederland kanodag christelijke vakanties 7
BESCHRIJVING

Peddelen op de Kortenhoefse plassen is niet alleen rustgevend maar ook ontzettend mooi. Kleine smalle slootjes, bredere watergangen, lage bruggen, weilanden en luxe Gooise villa’s maken deze kanotocht zeer gevarieerd. Onder leiding van een ervaren kano-instructeur leer je de basistechnieken van het kanovaren, dus ervaring is niet nodig. We zullen ook de tijd nemen om te pauzeren en te genieten van de stilte onder het genot van lekkere verse watermunt thee.

De lengte van de route is 9,5 km en het gaat door het natuurreservaat van Natuurmonumenten.

Tijd: vanaf 10.30 uur tot 16.00 uur (tijd is een indicatie, in de info die je krijgt staan de exacte tijden aangegeven)

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

  • Koffie en thee
  • Instructies
  • Huur kano en kanouitrusting

Niet inbegrepen:

  • Vervoer naar/ van Kortenhoef
  • Lunch en overige consumpties
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Leuk dat je met ons mee gaat kanoën! Ongeveer een week voor aanvang van de activiteit ontvang je een informatiebrief. Hierin wordt een verzamelplaats en -tijd genoemd. Ook de contactgegevens van de gids/reisleider staan hierin vermeld.