Nederland

Kerst op Terschelling Deluxe

Deluxe

Ben jij een echte waddenliefhebber? Dan kan jij je geluk niet op, want met Kerst reizen we dit jaar af naar Terschelling. Niet alleen in de zomer is dit een ideale vakantiebestemming, ook rondom de kerstdagen kun je er lekker uitwaaien. Wanneer de boot de haven indraait, spot je de gezellige kerstverlichting op de kade en de versierde boten in de haven. Terschelling is in de winter de place to be voor liefhebbers van rust, ruimte en ongerepte natuur.  Schuif jij na een frisse strandwandeling aan bij het kerstdiner bereid door een hobbykok?

Photos
Kerst op Terschelling Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Kerst op Terschelling Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Kerst op Terschelling Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Kerst op Terschelling Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Kerst op Terschelling Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Kerst op Terschelling Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Kerst op Terschelling Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Kerst op Terschelling Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Kerst op Terschelling Christelijke groepsreis Amarant Reizen
Kerst op Terschelling Christelijke groepsreis Amarant Reizen
BESCHRIJVING

Warme chocomel

Wist je dat Terschelling voor maar liefst 80% bestaat uit duinen, stranden, polders en kwelders? Als de zomertoeristen vertrokken zijn, voel je je hier bijna alleen op de wereld tijdens een duinwandeling. Gelukkig trekken we er gezellig samen op uit, dus alleen hoef je je niet te voelen. Of je nu kiest voor een wandeling of een korte fietstocht, er is altijd genoeg te zien. Onderweg warmen we op in een knus tentje voor warme chocomel met slagroom. Op het strand buldert de wind om je oren, spatten de schuimkoppen op de donkergrijze zee uiteen en adem je de zoute zeelucht in. We komen even helemaal los van onze dagelijkse bezigheden en hebben alle tijd voor goede gesprekken.

Zorgeloos genieten

We verblijven in een gezellige boerderij in het rustige en centraal gelegen plaatsje Lies. De accommodatie ligt op ongeveer een kilometer naar de waddendijk en op zo’n 2,5 kilometer naar het Noordzeestrand. Deze ruime vakantieboerderij vormt een goede uitvalsbasis voor onze excursies en tochten. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het wrakkenmuseum of maak een verwarmde huifkartocht met de groep. Op de woonzolder, waarvandaan we een prachtig uitzicht hebben over de polder en waddendijk, nemen we de tijd om stil te staan bij het grote kerstgeschenk: Jezus, de beloofde Messias. Na een dag vol activiteiten schuiven we aan bij een rijk gedekte tafel en genieten we van heerlijke maaltijden bereid door een kookliefhebber. Dat is pas zorgeloos genieten van de feestdagen!

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Overnachting in groepsaccommodatie*
  • Maaltijden op locatie
  • Reisleiding

NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Vervoer naar en van accommodatie en ter plaatse
  • Bootovertocht
  • Evt. fietshuur
  • Consumpties buiten de maaltijden om
  • Optionele excursies en entreegelden
  • Reserveringskosten €23,-
  • SGR garantie €5,-

*Toeslag eenpersoonskamer bedraagt €149,-
Er is helaas geen eenpersoonskamer meer beschikbaar.

REISKAART

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je een reisinformatiemail met hierin een deelnemerslijst, een uitgebreide bagagelijst, een brief waarin de reisleider zich voorstelt en je informeert over het verzamelpunt. Kortom, alle benodigde informatie voorafgaand aan de reis.

Wat is een Deluxe-reis?

Soms wil je er gewoon even helemaal tussenuit. Geen zorgen over boodschappen, lekker niet hoeven koken. Extra veel tijd om te genieten van een boek, de prachtige omgeving en leuke reisgenoten. In zo’n geval past een Deluxe-reis helemaal bij jou! Tijdens een Deluxe-reis is er ruimte voor relaxte middagen, maar natuurlijk ook voor inspannende activiteiten, net zoals bij onze andere groepsreizen. Het enige verschil met onze reguliere reizen is dat we tijdens een Deluxe-reis worden vergezeld door een kookliefhebber, zodat we elke dag weer culinair kunnen genieten!

Maaltijden

Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Tijdens deze reis gaat een kookliefhebber mee om heerlijke maaltijden te bereiden. Alle maaltijden die in de accommodatie bereid worden, zijn bij de prijs inbegrepen. Kies je ervoor om eens buiten de deur te lunchen of te dineren, dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening. Consumpties buiten de maaltijden om, zijn ook voor eigen rekening.

Vervoer Nederland

Het vervoer naar en van de accommodatie is op eigen gelegenheid.

Excursies

De excursies zijn bij deze reis niet inbegrepen. Natuurlijk heb je er zelf de hand in met welke excursie je meedoet en welke niet. Houd er rekening mee dat je hier ongeveer €50,- aan kwijt bent.

Reisdocumenten
Voor reizen binnen Europa heb je een geldig paspoort of nationale identiteitskaart nodig.

Medicijnen?

Als je medicijnen gebruikt, adviseren wij je om bij de huisarts, apotheek of GGD een medisch paspoort te halen. Hierop kan de arts gegevens vermelden over de ziekte en de benodigde medicijnen. Dit paspoort is handig als je in het buitenland nieuwe medicijnen nodig zou hebben, maar is ook van belang aan de grens. Omdat sommige geneesmiddelen onder de narcoticawet vallen en dus kunnen worden beschouwd als drugs, bewijst het medisch paspoort, dat je de medicijnen meeneemt op doktersvoorschrift en voor eigen gebruik. Meer informatie vind je op Rijksoverheid en douane.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt geboekt en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat, kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.

Coronamaatregelen

Wat betreft de reisbeperkingen van jouw bestemming verwijzen we je door naar de website van de Rijksoverheid. We adviseren je om deze door te nemen voordat je boekt. Uiteraard liggen deze maatregelen niet vast en kunnen zaken nog wijzigen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het naleven van de maatregelen.

REISLEIDING

De reisleider stelt zich voor…

“De kerstdagen zoals je ze nog nooit beleefd hebt”

Reisleider Peter is groot Terschelling-fan en nodigt je graag uit om Kerst met Amarant te vieren op het knusse Terschelling.

Peter Abbink