Nederland

Kerstweekend Limburg Deluxe

Deluxe

Een knisperend haardvuur, flikkerend kaarslicht, een rijk gevulde tafel en een prettig gezelschap; een perfect decor voor een heerlijk kerstweekend! We vieren dat Jezus naar deze wereld kwam en lezen met elkaar de welbekende kerstgeschiedenis. In onze zuidelijkste provincie waan je je in deze donkere wintertijd met gezellige lampjes en kerstmarkten even in het buitenland. Bezoek gezellige stadjes, wandel door een winters landschap en proef de lekkernijen van een hobby-kok tijdens het kerstweekend in Limburg!

Photos
Limburg 5
Limburg 2
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  2 1
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  1
Christelijke groepsreizen Limburg Nederland 2
Christelijke groepsreizen Limburg Nederland
BESCHRIJVING

Mondjes-route

In vier dagen dompelen we ons onder in de kerstsferen van het Limburgse landschap. We brengen een bezoek aan het stijlvolle Roermond. Roermond is een interessante stad met een rijke geschiedenis. Loop de mondjes-route en kom erachter hoe de stad aan haar naam komt. Een echte Limburgse vlaai mag natuurlijk niet ontbreken of proef eens het Roermonds Christoffelgebakje. In de omgeving van Roermond zijn ook nog genoeg bezienswaardigheden te vinden om ons zeker een weekend mee te vermaken. Wandel of fiets bijvoorbeeld door de dorpen Swalmen, Asselt en Herten met hun mooie kerken, kastelen en kapellen.

Verfrissende wandelingen

Tijdens dit kerstweekend verblijven we in een klein plaatsje net buiten Roermond, in een sfeervol vakantiehuis. Op een steenworp afstand ligt het prachtige Isabellegreend bij het natuurgebied De Maasplassen. Een mooie locatie voor een verfrissende wandeling na al het lekkers bereid door de kookliefhebber. Dineren doen we aan de lange, houten eettafel. Natafelen doen we in de woonkamer die een warme uitstraling heeft dankzij rode Limburgse plavuizen, het vele hout en de oude stalpoorten. De open haard geeft ons nog een extra warm gevoel tijdens deze ontspannen avonden. Vier jij dit jaar kerst in Limburg?

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Overnachting in groepsaccommodatie*
  • Maaltijden
  • Reisleiding

NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Vervoer naar/van locatie
  • Excursies en entreegelden
  • Consumpties buiten maaltijden om
  • Boekingskosten €28,-

*Toeslag 1-persoonskamer bedraagt €120,-

Let op! Er is helaas geen 1-persoonskamer meer beschikbaar

PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je van ons een mail met alle belangrijk informatie over de door jouw geboekte reis. In deze mail staan o.a. de adresgegevens van de accommodatie of camping, verzameltijden en een inpaklijst. Verder stelt de reisleider zich voor d.m.v. een reisleidersbrief en ontvang je de deelnemerslijst.

Wat is een Deluxe-reis?

Soms wil je er gewoon even helemaal tussenuit. Geen zorgen over boodschappen, lekker niet hoeven koken. Extra veel tijd om te genieten van een boek, de prachtige omgeving en leuke reisgenoten. In zo’n geval past een Deluxe-reis helemaal bij jou! Tijdens een Deluxe-reis is er ruimte voor relaxte middagen, maar natuurlijk ook voor inspannende activiteiten, net zoals bij onze andere groepsreizen. Het enige verschil met onze reguliere reizen is dat we tijdens een Deluxe-reis worden vergezeld door een kookliefhebber, zodat we elke dag weer culinair kunnen genieten!

Maaltijden

Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Tijdens deze reis gaat een kookliefhebber mee om heerlijke maaltijden te bereiden. Alle maaltijden die in de accommodatie bereid worden, zijn bij de prijs inbegrepen. Kies je ervoor om eens buiten de deur te lunchen of te dineren, dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening. Consumpties buiten de maaltijden om, zijn ook voor eigen rekening.

Vervoer

Iedereen dient op eigen gelegenheid naar de accommodatie af te reizen.

Excursies

De excursies zijn bij deze reis niet inbegrepen. Natuurlijk heb je er zelf de hand in met welke excursie je meedoet en welke niet. Houd er rekening mee dat je hier ongeveer €50,- aan kwijt bent.

Reisdocumenten
Voor reizen binnen Nederland heb je een geldig paspoort, nationale identiteitskaart of rijbewijs nodig.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt afgesloten en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.