Nederland

Wandelvakantie Zuid-Limburg

Natuur & Actief

De heuvels van Zuid-Limburg zijn lieflijk en het volk is vriendelijk. Op iedere straathoek staat een veldkruis of kapelletje, in ieder gehucht vind je een café. Holle wegen, landgoederen, vakwerkhuisjes en kasteelhoeves. De schoonheid van dit grensgebied is afwisselend en verrast steeds weer. Zuid-Limburg is dan ook het wandelgebied bij uitstek, hier vind je het buitenlandgevoel in eigen land!

Photos
Limburg 3
Limburg 2
Limburg 6
Dagjes uit Christelijke groepsreizen  3
Limburg Christelijke groepsreis Amarant
Limburg Christelijke groepsreis Amarant
Limburg Christelijke groepsreis Amarant
Limburg Christelijke groepsreis Amarant
BESCHRIJVING

Kuitenbijters

Maar wandelingen door het krijtlandschap zijn niet gemaakt voor zondagmiddagwandelaars! Menig klim is een echte kuitenbijter, dus trek stevige wandelschoenen aan en wees voorbereid op – voor Nederlandse begrippen – pittige dagtochten. Als je voorbij de top met ontspannen tred het dal weer inwandelt, ben je de klim alweer vergeten, want de uitzichten zijn magnifiek en de inspanning meer dan waard.

Mooiste dorp van Limburg

We verblijven op een camping in het plaatsje Noorbeek, door het tijdschrift Elsevier uitgeroepen tot mooiste dorp van Limburg. Dit is een echte wandelvakantie en daarvoor zijn rondom Noorbeek mogelijkheden te over. Je wandelt over graspaden en landwegen, door bossen en dorpjes en langs beekjes die zich al eeuwenlang een weg banen door het glooiende landschap. Mogelijk kunnen we ook de rustieke Voerstreek, vlak over de grens met België, opzoeken. En de liefhebber grijpt natuurlijk de kans om op een mountainbike de heuvels van Limburg te bedwingen!

REISDETAILS

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Overnachting in 1-persoonstenten
  • 1x koffie/thee met Limburgse vlaai
  • Reisleiding

NIET BIJ DE PRIJS INBEGREPEN:

  • Maaltijden en consumpties
  • Vervoer van/naar locatie
  • Excursies en entreegelden
  • Boekingskosten €28,-
REISKAART
PRAKTISCHE INFORMATIE

Je hebt geboekt en nu?

Fijn dat je met ons mee op reis gaat! Ongeveer 4 weken voor aanvang van de reis ontvang je van ons een mail met alle belangrijk informatie over de door jouw geboekte reis. In deze mail staan o.a. de adresgegevens van de accommodatie of camping, verzameltijden en een inpaklijst. Verder stelt de reisleider zich voor d.m.v. een reisleidersbrief en ontvang je de deelnemerslijst.

Maaltijden

Samen eten vinden wij een belangrijk onderdeel van onze groepsreizen. Je kunt met elkaar maaltijden bereiden of je kunt er met de groep voor kiezen om lekker uit eten te gaan. Mogelijk doet de reisleiding een voorstel voor een maaltijdpot. Iedereen legt dan een vast bedrag in waarmee de algemene boodschappen gedaan kunnen worden. Houd er rekening mee dat als je elke dag samen kookt, je ongeveer € 10,- per dag kwijt bent.

Vervoer

Iedereen dient met eigen vervoer naar de camping in Zuid-Limburg te komen.

Excursies

De excursies zijn bij deze reis niet inbegrepen. Natuurlijk heb je er zelf de hand in met welke excursie je meedoet en welke niet. Houd er rekening mee dat je hier ongeveer €50,- aan kwijt bent.

Reisdocumenten
In Nederland ben je verplicht een geldige ID-kaart, paspoort of rijbewijs op zak te hebben.

Gezondheidszorg en verzekeringen
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Als je nog geen reisverzekering hebt afgesloten en dit alsnog zou willen doen, dan kun je hiervoor bij Amarant Reizen terecht. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Helaas is een annuleringsverzekering na 5 dagen na boeking niet meer mogelijk. Als je vaker op reis gaat, kun je bij Amarant Reizen ook een doorlopende reisverzekering afsluiten.

BESTEMMING

Verblijf

We verblijven op een kleine camping in het plaatsje Noorbeek, tegen de Belgische grens aan.

Meer weten?

Benieuwd hoe de streek eruit ziet? Bekijk alvast de omgeving via onderstaande website: