Italië

Lago di Como

Natuur & Cultuur

Leg je handdoekje neer aan het Comomeer en kijk om je heen. De eeuwige sneeuw op de bergtoppen van de Alpen zijn altijd dichtbij. Dat maakt het tot een bijzondere bestemming. Je kiest niet voor niets voor Amarant, dus al te lang blijven we niet liggen op ons handdoekje. Neem een duik, bezoek een van de vele charmante stadjes of wandel langs de mooiste watervallen bij Pian di Spanga.

Photos
Comomeer Italië Christelijke groepsreis Amarant
Comomeer Italië Christelijke groepsreis Amarant
Comomeer Italië Christelijke groepsreis Amarant
Comomeer Italië Christelijke groepsreis Amarant
Como Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Como Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Como Amarant Reizen christelijke groepsreizen
Comomeer Italië Christelijke groepsreis Amarant
BESCHRIJVING

Oude kabelbaan
Dit is een vakantie waar jij je niet hoeft te vervelen. Er is in de omgeving zoveel te doen! Het Comomeer kun je werkelijk van alle kanten bekijken: vanaf het water in een bootje, van onder water door een lekkere duik te nemen en van bovenaf vanuit het dorpje Brunate. Neem ook eens de oude kabelbaan vanaf het stadje Como naar boven. Vanaf de top heb je een schitterend uitzicht op de omgeving. Heb je zin om eens een grotere stad op te zoeken, dan neem je de trein naar Milaan. 

Italiaanse dorpjes
We verblijven op een camping die direct aan het meer ligt. Vanuit hier is het niet ver naar het natuurreservaat Pian di Spanga waar je kunt mountainbiken of wandelen. Aan de westoever van het meer leidt de Greenway wandeling je langs gezellige Italiaanse dorpjes. Een roadtrip maken om het meer heen is ook niet verkeerd. Natuurlijk stop je af en toe en onderzoek je in welk dorpje de lekkerste Italiaanse ijsjes te vinden zijn. Want hier is Italië niet alleen erg mooi, maar ook erg lekker!

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

  • overnachting in tweepersoonstenten
  • vervoer met mini-busjes
  • CO2-compensatie minibusjes
  • reisleiding

Niet inbegrepen:

  • maaltijden en consumpties
  • excursies en entreegelden
  • reserveringskosten €28,-
  • SGR-garantie €5,-
REISLEIDING
Andries Renske en Lisa
v.l.n.r. Andries, Renske en Lisa

Wij zijn Andries, Lisa en Renske en wij leiden D.V. de reis naar het prachtige Lago di Como, in het zonnige Italië. Wij hebben elkaar vorig jaar leren kennen tijdens een Amarantreis bij Lago di Como. Andries was reisleider, en Lisa en Renske gingen mee als deelnemers. Er was direct een klik. Al snel kwam het idee om met z’n drieën een reis te leiden. De reisbestemming was niet moeilijk om te kiezen; wij vonden Lago di Como fantastisch, dus daar wilden we nog wel een keer heen! De natuur is adembenemend mooi, de steden en dorpjes zijn sfeervol en pittoresk en het eten was top.

Renske

Ik ben Renske. Ik ben 24 jaar oud, en woonachtig op de prachtige Veluwe. Ik houd van lezen, lekker uit eten en (bord)spelletjes doen met vrienden. Ik vind het fijn om lekker bezig te zijn en ik geniet van mensen om mij heen. Ik kijk enorm uit naar een mooie vakantie, vol gezelligheid, goede gesprekken, mooie natuur en lekker eten!

Andries

Hoi! Ik ben Andries, 26 jaar en woon net als Renske op de prachtige Veluwe. Ik hou van wandelen en kamperen. Van jongs af aan heb je mij elk jaar al wel op de camping kunnen vinden en ik kan ontzettend genieten van die gezellige sfeer. Ik hoop deze ook dit jaar weer mee te maken samen met jou! En waar kan dat beter dan aan dat prachtige Comomeer?!

Lisa

Ik ben Lisa, 20 jaar oud en ik woon in het mooie Wijk en Aalburg. Ik vind het heerlijk om met vrienden gezellig wat te gaan borrelen en spelletjes te spelen. Tijdens vakanties geniet ik altijd enorm van de relaxte sfeer en alle activiteiten die je doet. Ik kijk er naar uit om deze vakantie mijn enthousiasme met je te delen!

Nu heb je ons een beetje leren kennen. Ontmoeten wij jou straks in het zonnige Italië? Wíj kunnen in ieder geval niet wachten! Hopelijk zien we je snel. Ciao!