Nederland

Limburg

Eigenvervoer

Ga deze zomer mee naar een rustig plattelandsdorp in Limburg. Heerlijk, want de accommodatie waar we verblijven heeft een groot terras met uitzicht op de Maas. Heerlijk ook vanwege Limburgs grote troef: koffie met een lekkere punt vlaai erbij. Deze reis maken we ons niet druk en genieten van het goede leven in Limburg!

Photos
View,From,Beesel,Over,Green,Agriculture,Field,And,River,Maas
Beesel,netherlands,november,,,The,Old,Town,Hall,Near,The,Market,Place
Beesel,netherlands,november,,,A,Little,Wooden,Book,Box,For,Self,Service
Beesel,(near,Venlo),,Netherlands, ,April, ,:,Information,Sign
Limburg foto
Limburg foto
Limburg foto
limburg
BESCHRIJVING

In een klein plaatsje ten noorden van Roermond bevindt zich onze mooie vakantieboerderij. Hier kunnen we zorgeloos en in alle rust genieten van de ruimte die het huis ons biedt. Ons verblijf bestaat uit twee huizen die zijn verbonden met deuren in de woonkamers. In de ruime, lichte woonkeuken kunnen we uitgebreid ontbijten of samen koken. De keuken is voorzien van onder andere een kookplaat, oven en vaatwasser. In totaal zijn er 7 slaapkamers en 4 badkamers.  

In de prachtige omgeving van Roermond kan de wandelaar en fietser z’n hart ophalen. Beekjes hebben holle wegen uitgesleten door de dalen. Maak een vaartocht over de Maasplassen en geniet van de zon op je gezicht. Ga je de andere kant uit, dan vind je juist een terrassenlandschap met steile hellingen, moerasachtig terrein en mulle zandpaden. Historie en cultuur vinden we in Kessel, één van de oudste dorpen die aan de Maas ligt. Maar ook Roermond is een interessante stad met een rijke geschiedenis. Loop de mondjes-route en kom erachter hoe de stad aan haar naam komt. Plof daarna neer op een gezellig terrasje aan het water. Een keer geen vlaai? Proef dan eens het Roermonds Christoffelgebakje, lekker!

Maximum aantal deelnemers: 12
Gemiddelde leeftijd: 53
Plaats: Beesel

REISDETAILS

Bij de prijs inbegrepen:

  • overnachting in groepsaccommodatie
  • bad- en bedlinnen
  • reisleiding

Niet inbegrepen:

  • vervoer van en naar de locatie en ter plaatse
  • excursies en entreegelden 
  • maaltijden en consumpties
  • reserveringskosten €30,-
  • SGR-garantie €5,-
  • 1-persoonskamer €119,- (niet meer beschikbaar)